Θέλω να εκφράσω την αγανάκτηση μου που την έχει προκαλέσει η αδιαφορία του Δήμου Καστοριάς προς τον Ναυτικού Ομίλου Καστοριάς. Η αγανάκτηση γίνεται μεγαλύτερη αν αναλογιστεί κανείς ότι σε άλλους χώρους βλέπε κλειστό και άλλα σωματεία η βοήθεια δίνεται κανονικά αλλά εκεί στεγάζονται αθλήματα που οι διοικήσεις έχουν άμεσες ή έμμεσες σχέσεις με την Δημοτική αρχή. Όπως και να έχει οι διακρίσεις δεν πρέπει να υπάρχουν στον αθλητισμό και είναι κρίμα αν αναλογιστεί κανείς ότι το γυμναστήριο του Σωματείου χρησιμοποιούν καθημερινά πάνω από 80 αθλητές.

Κ. ΔΗΜΑΡΧΕ


Σας γνωρίζουμε ότι το Ιστορικό Σωματείο Ν.Ο.ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ (έτος ιδρύσεως 1951 ), δεν είναι περιουσιακό στοιχείο κανενός πολίτη. Ανήκει στους νέους, ανήκει στους αγνούς κατοίκους της πόλη μας.


Σήμερα είμαστε εμείς ,τα μέλη του Δ.Σ συνεχιστές της ιστορίας του, Αύριο θα είστε εσείς ή κάποιοι άλλοι συμπολίτες μας. ΕΓΩ, προσωπικά ως πρόεδρος , διακατέχομαι από το αθλητικό πνεύμα και την αγάπη να υπηρετήσω το Ιστορικό Σωματείο της πόλης, προσφέρω ανιδιοτελώς , όλες τις ψυχικές και οικονομικές δυνάμεις που έχω.

Εσείς ως ΔΗΜΑΡΧΟΣ της πόλης, υπηρετείτε την τοπική αυτοδιοίκηση και τον αθλητισμό από άλλη σκοπιά. Η προσπάθειά μας είναι συλλογική και ο σκοπός κοινός.


Πρέπει να αντιληφθούμε όλοι , ότι ο Αθλητισμός αποτελεί κοινωνικό αγαθό και πρέπει να παρέχεται ΔΩΡΕΑΝ στους νέους από την τοπική Αυτοδιοίκηση. Δεν αποτελεί στοιχείο ανταποδοτικότητας και δεν του παρέχεται καμία κρατική χρηματοδότηση.


Στα πλαίσια των παραπάνω δεδομένων, σας παρακαλούμε να συμπεριλάβετε στον προϋπολογισμό σας και τον Ν.Ο.ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ γιατί ο Ν.Ο.ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ είναι μια ιστορία και όχι το δικό μου πρόσωπο που για κάποιους λόγους δεν είναι αρεστό σε κάποιους του δημοτικού συμβουλίου η γιατί κάποιοι από την ομάδα σας βάζουν ακόμα κομματικές ταμπέλες.

Παρακαλούμε για τις δικές σας ενέργειες.

ΜΕ ΦΙΛΙΚΟΥΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ
Με εκτίμηση ο
Πρόεδρος του Ν.Ο.ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ
Φλώρος Κωνσταντίνος

Αυτή είναι μια επιστολή που έστειλα στον δήμαρχο Καστοριάς στις 05-03-2016 από τότε μέχρι σήμερα άκουγα πάντα μετά από κάθε Δημοτικό συμβούλιο ότι στο επόμενο θα έχει εισήγηση για οικονομική βοήθεια για τον Ν.Ο. Καστοριάς αλλά από ότι φαίνεται και ο Δήμαρχος και ο Αντιδήμαρχος αθλητισμού έχουν κάποιο θέμα μαζί μου αν είμαι εγώ η αιτία που δεν βοηθάει ο Δήμος τον Ν.Ο. Καστοριάς να μου το πούνε να παραιτηθώ για να βοηθήσουν τον όμιλο…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

You May Also Like

ΕΠΣ Καστοριάς: Τροποποιήσεις στη διαδικασία αδειοδότησης αθλητικών εγακταστάσεων

Ανακοινώνεται ότι, σύμφωνα με το Ν. 4479/2017 (ΦΕΚ 94/Α/29-6-2017) τροποποιήθηκε η διαδικασία…

Οι νίκες συνεχίζονται για το βόλεϊ Καστοριάς

Οι νίκες συνεχίζονται για το βόλεϊ Καστοριάς

Καστοριά: Στόχος για τη νέα χρονιά η άνοδος στην Γ΄ Εθνική – Παρελθόν το τεχνικό δίδυμο Νικολαΐδη – Θεοχάρη

Συνεδρίαση του Δ.Σ. του Α.Γ.Σ.Κ. “ΚΑΣΤΟΡΙΑ”, είχαμε το απόγευμα της Δευτέρας (…

Με σκορ 3-0 νίκησε η Καστοριά τα Γρεβενά Αεράτα, στο φιλικό που έγινε την Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου 2017, στο Ο.Α.Κ.Α. Δήμου Καστοριάς

Με σκορ 3-0 νίκησε η Καστοριά τα Γρεβενά Αεράτα, στο φιλικό που…

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΓΩΝΑ ΠΑΙΔΩΝ ΓΙΑ ΤΗ 2Η ΦΑΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ

2η ΦΑΣΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΠΑΙΔΩΝ Ε.ΚΑ.Σ.ΔΥ.Μ. – Γ΄ΟΜΙΛΟΣ Α.Σ. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ Α΄ – Α.Ο. ΝΕΑΠΟΛΗΣ 87-19

Δόξα Κορησού – ΑΣ Νταηλάκης 0-2

Μια ακόμη καλή εμφάνιση που είχε ως αποτέλεσμα την 3η συνεχόμενη νίκη…

Τα αποτελέσματα αγώνων των τμημάτων του Α.Σ Καστοριάς

Τα αποτελέσματα αγώνων των τμημάτων του Α.Σ Καστοριάς

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ: Α.Σ. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ –ΠΑΟΚ ΜΕΣΟΠΟΤΑΜΙΑΣ 57-39

Το Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου 2016 στις 20:00 το βράδυ, πραγματοποιήθηκε στο Κλειστό…