Λαμπερά Χριστούγεννα, πανέμορφη Καστοριά, Μαγική Λιμνοπολιτεία!

 

Η εορταστική περίοδος 8με8 ξεκίνησε και η νέα Δημοτική Αρχή ξεδιπλώνει και παρουσιάζει σταδιακά ένα μεγάλο και πολυδιάστατο πρόγραμμα, το οποίο κατάφερε να καταρτίσει μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα και για τον λόγο αυτό ζητείται απ’ όλους η κατανόηση για τις όποιες μικροαλλαγές προκύπτουν.

 

Οι δύο φαντασμαγορικές εκδηλώσεις που προηγήθηκαν με την φωταγώγηση του Δέντρου στην πλατεία Ομονοίας και την πρωτοφανή για την Καστοριά σε μέγεθος κόσμου συναυλία του Μιχάλη Χατζηγιάννη σηματοδοτούν τη φιλοσοφία της νέας Δημοτικής Αρχής και της συνέχειας που προδιαγράφεται.

 

Όλα αρχίζουν πλέον να παίρνουν γιορτινή μορφή στη μαγευτική Καστοριά. Έπειτα από πολλά χρόνια έχει στηθεί μία «Μαγική Λιμνοπολιτεία», η οποία από τις 8 Δεκεμβρίου προσφέρει καθημερινά, από τις 10 το πρωί μέχρι τις 10 το βράδυ, ξένοιαστες στιγμές στους μικρούς μας φίλους, ενώ η χριστουγεννιάτικη αγορά της θα λειτουργήσει κανονικά από την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου.

 

Η Καστοριά πλέον ξαναζωντανεύει και χαμογελά με χαρά κι αισιοδοξία.

 

You May Also Like

Παναγία, “Η Οδηγήτρια των Οδηγών” (!). Η μοναδική εικόνα της (16ος αιών;) στην Καστοριά Του Γιώργου Τ. Αλεξίου

Παναγία, “Η Οδηγήτρια των Οδηγών” (!). Η μοναδική εικόνα της (16ος αιών;)…

Ξεκίνησαν οι Μικροβιολόγοι την σύμβαση με τον ΕΟΠΥΥ.

Ξεκίνησαν οι Μικροβιολόγοι την σύμβαση με τον ΕΟΠΥΥ.

Συνεχίζονται οι παρεμβάσεις από την ΠΔΜ – Τμήμα Μηχανολογικού Εξοπλισμού της Π.Ε. Καστοριάς που αφορούν, κοπή κλαδιών, χόρτων και καθαρισμό βλάστησης

Συνεχίζονται οι παρεμβάσεις που πραγματοποιεί η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, με το ανθρώπινο…

Μπουζέρια: “παγκόσμιο” πρωτάθλημα τσιπουρο-γευσιγνωσίας

Τα ”Μπουζέρια”, η τρελογιορτή των Τσιπουράδων, σας προσκαλεί στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Τσιπουρογευσιγνωσίας όλο τον κόσμο

Εργαστήριο Παραδοσιακής Δόμησης στα Κορέστεια Καστορίας

Πρόσκληση Συμμετοχής ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗΣ ΔΟΜΗΣΗΣ ΣΤΑ ΚΟΡΕΣΤΙΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ 30 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ…