Λ. Παπαδημητρίου: «Η WWF ήλθε και απήλθε, αλλά η επιτυχία βασίσθηκε και στους…»

Η επίσκεψη της WWF Ελλάς στην Καστοριά  με το πρόγραμμα «Υγιή παιδιά, υγιής πλανήτης» στέφθηκε από επιτυχία και συνεχίζει και σε άλλες πόλεις της Ελλάδος το πετυχημένο έργο του.

Τα περισσότερα σχολεία της Α’ Βαθμιας Εκπαίδευσης της Καστοριάς επισκέφθηκαν την κινητή έκθεση  τις πρωϊνές ώρες της Πέμπτης και Παρακσευής  7 & 8/12/2017, όπου συμμετείχαν σε βιωματικές, εκπαιδευτικές δραστηριότητες,  ενώ τις ίδιες ημέρες τα απογεύματα γονείς με τα παιδιά τους ενημερώθηκαν και πήραν τα μηνύματα της βιώσιμης διατροφής, που σέβεται την υγεία και το περιβάλλον,  με σειρά από καθημερινές πρακτικές λύσεις.

Παράλληλα η ομάδα της WWF Ελλάς προσέφερε εκπαιδευτικό σεμινάριο στους δασκάλους της Α΄βαθμιας εκπαίδευση, με εκπαιδευτικό υλικό και δράση κατά την διάρκεια του σεμιναρίου.

Στην επιτυχία της διοργάνωσης συνέβαλαν σημαντικά – και τους οποίους θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους και τον καθένα προσωπικά – οι:

Διεθυντής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης  κ.  Νικόλαος Μπουτσιάδης

Υπεύθυνη    του project της Α/βμιας  εκπαίδευσης κα.  Αδριανή Παπαδοπούλου

Καθώς και όλοι οι συμμετέχοντες δάσκαλοι στο Σεμινάριο ή/και πρωινές επισκέψεις.

Ένα ιδιαίτερο ευχαριστώ στους  πολύτιμους εθελοντές μας που προσφέρθηκαν να μεταλαμπαδεύσουν τις πληροφορίες και μηνύματα του προγράμματος της WWF Ελλάς,  κκ. Σωτηρία Βαενά – Παπαθανασίου,   Φερενίκη Γκίτση – Μακιάμη, Ελένη Ιωάννου,  Μαίρη Μπλιάγκα – Καλλωνίτσα,  Κούλα Παπαδοπούλου – Τζουβάρα , Βασιλική Παπαμαντζάρη – Καλλιμάνη  και Λαμπρινή Χαριζοπούλου – Μαυροβίτη.

Δρ Λεωνίδας Παπαδημητρίου

Αντιδήμαρχος Πολιτισμού-Παιδείας

 

You May Also Like

Παναγία, “Η Οδηγήτρια των Οδηγών” (!). Η μοναδική εικόνα της (16ος αιών;) στην Καστοριά Του Γιώργου Τ. Αλεξίου

Παναγία, “Η Οδηγήτρια των Οδηγών” (!). Η μοναδική εικόνα της (16ος αιών;)…

Ξεκίνησαν οι Μικροβιολόγοι την σύμβαση με τον ΕΟΠΥΥ.

Ξεκίνησαν οι Μικροβιολόγοι την σύμβαση με τον ΕΟΠΥΥ.

Συνεχίζονται οι παρεμβάσεις από την ΠΔΜ – Τμήμα Μηχανολογικού Εξοπλισμού της Π.Ε. Καστοριάς που αφορούν, κοπή κλαδιών, χόρτων και καθαρισμό βλάστησης

Συνεχίζονται οι παρεμβάσεις που πραγματοποιεί η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, με το ανθρώπινο…

Μπουζέρια: “παγκόσμιο” πρωτάθλημα τσιπουρο-γευσιγνωσίας

Τα ”Μπουζέρια”, η τρελογιορτή των Τσιπουράδων, σας προσκαλεί στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Τσιπουρογευσιγνωσίας όλο τον κόσμο

Εργαστήριο Παραδοσιακής Δόμησης στα Κορέστεια Καστορίας

Πρόσκληση Συμμετοχής ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗΣ ΔΟΜΗΣΗΣ ΣΤΑ ΚΟΡΕΣΤΙΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ 30 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ…