Μάνα-τέρας και στη Μασαχουσέτη! Έδινε στον 5χρονο γιο της οπιοειδή

Μητέρα από τη Μασαχουσέτη κατηγορείται για τη δολοφονία του 5χρονου γιου της, το πτώμα του οποίου βρέθηκε πεταμένο σε δασώδη περιοχή τον περασμένο Οκτώβριο, δύο εβδομάδες μετά την εξαφάνισή του.

Οι Αρχές απήγγειλαν στην Ντανιέλ Ντοφινέ κατηγορία ανθρωποκτονίας από πρόθεση του γιου της, Ελάιζα Λιούις, καθώς οι τοξικολογικές εξετάσεις αποκάλυψαν την ύπαρξη fentanyl στον οργανισμό του. Επιπλέον, το ιατροδικαστικό πόρισμα έδειξε τραύματα στο πρόσωπο και το κρανίο, υποσιτισμό και έλκη στο σώμα του μικρού.

Η 35χρονη μητέρα και ο 30χρονος σύντροφός της Τζόσεφ Σταφ κατηγορούνται επίσης για απόπειρα αλλοίωσης στοιχείων, καθώς φέρεται ότι ζήτησαν από μάρτυρες να πουν ψέματα για το μέρος όπου βρισκόταν ο Ελάιζα, γνωρίζοντας ότι οι υπηρεσίες πρόνοιας του Νιου Χάμσαϊρ τον αναζητούσαν. Το ζευγάρι παραμένει προφυλακισμένο εν αναμονή της δίκης, που είναι προγραμματισμένη να διεξαχθεί αργότερα μέσα στη χρονιά.

ΠΗΓΗ:https://www.newsbreak.gr/

You May Also Like

Πτολεμαΐδα: Φιλανθρωπικός σύλλογος συνδράμει στην ανακαίνιση σπιτιών και τα παραχωρεί σε άπορες οικογένειες

Με έδρα την Πτολεμαΐδα ο σύλλογος στέκεται αρωγός στο πλευρό άπορων οικογενειών

Τα τρία Ψυχοσάββατα, της Αποκριάς, της Τυρινής και του αγίου Θεοδώρου, στον Γέρμα Καστοριάς.

Οι κάτοικοι του Γέρμα Καστοριάς την παλαιά εποχή, πριν το έτος 1950, εκτιμούσαν κι ευλαβούνταν πολύ τα τρία διαδοχικά Ψυχοσάββατα, της Αποκριάς, της Τυρινής και του αγίου Θεοδώρου.

Πετρέλαιο: Υποχώρησαν οι τιμές μετά τις υποσχέσεις Τραμπ για αύξηση παραγωγής

Ο Τραμπ δεν παρουσίασε δασμούς κατά της Κίνας, του Καναδά ή του Μεξικού ενώ υποσχέθηκε νέες γεωτρήσεις

Πανικός σε τουριστική πόλη της Σλοβακίας από επίθεση αρκούδας – Μια νεκρή και πέντε τραυματίες

Η επίθεση της αρκούδας σημειώθηκε την Κυριακή στο Λίπτοφσκι Μίκουλας, κοντά σε πολυσύχναστα χιονοδρομικά κέντρα.

Συλλογή υπογραφών για να απονεμηθεί το Νόμπελ Ειρήνης στη Ζιζέλ Πελικό-«Κανείς δεν το αξίζει περισσότερο»

Μέσα σε λίγες ώρες συγκέντρωσε περισσότερες από 34.000 υπογραφές

Ο Βλαντίμιρ Πούτιν χαρακτηρίζει “πρόκληση” τις αμερικανικές ασκήσεις στη Μαύρη Θάλασσα

Ο Βλαντίμιρ Πούτιν χαρακτηρίζει “πρόκληση” τις αμερικανικές ασκήσεις στη Μαύρη Θάλασσα

Το χειμώνα στην Ρουμανία και στη Βουλγαρία, οι άνθρωποι αφήνουν τα σακάκια στα δέντρα για τους άστεγους και τους φτωχούς.

Το χειμώνα στην Ρουμανία και στη Βουλγαρία, οι άνθρωποι αφήνουν τα σακάκια…

Η ιστορία της Γκουέρνικα του Πικάσο – Ο πίνακας προάγγελος της φρίκης

Η ιστορία ενός από τους πιο γνωστούς πίνακες του Πάμπλο Πικάσο.

Σάλος στην Τουρκία: Άνδρας απειλεί με σπασμένο ποτήρι την πρώην σύζυγο σε δημόσια θέα

Σάλος στην Τουρκία: Άνδρας απειλεί με σπασμένο ποτήρι την πρώην σύζυγο σε…

Στο εδώλιο του κατηγορούμενου ο Νετανιάχου για διαφθορά

Το δικαστήριο δήλωσε : «Ο Νετανιάχου, κατηγορούμενος για δωροδοκία, απάτη και παραβίαση εμπιστοσύνης».