Την Ιερά Μητρόπολη Καστοριάς επισκέφθηκαν η Υπεύθυνη του Τομέα Έρευνας και Καινοτομίας της Νέας Δημοκρατίας, Βουλευτής Καστοριάς, Μαρία Αντωνίου, συνοδευόμενη από τον πρόεδρο της ΝΟ.Δ.Ε. Καστοριάς κ. Στέργιο Αδάμ, την Αναπληρώτρια Εκπρόσωπο Τύπου, Υπεύθυνη για τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης κ. Πολυξένη Πλιάκου και την Αναπληρώτρια Υπεύθυνη Κοινωνικής Πολιτικής της ΝΟ.Δ.Ε. κ Πόπη Ζιόκαρη.

Η Επίσκεψη έγινε σε συνέχεια προηγούμενων επισκέψεων σε δομές κοινωνικής αλληλεγγύης της Καστοριάς, στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας του της Νέας Δημοκρατίας «Κανένας στο Περιθώριο», που εξελίσσεται σε όλη την επικράτεια, υπό την αιγίδα του Προέδρου κ. Κυριάκου Μητσοτάκη, με στόχο στελέχη του κόμματος να έχουν συνεργαστεί με περισσότερες από 1.000 δομές σε όλη τη χώρα.

Η Εκκλησία μας, που έχει θέσει στις προτεραιότητές της την ενίσχυση απόρων συμπολιτών μας, με την Τράπεζα της Αγάπης, την κάλυψη αναγκών υποσιτιζόμενων μαθητών, τις 7 Τράπεζες Τροφίμων, το Ταμείο υποτροφιών σε άπορους φοιτητές, την κάλυψη ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης, την Τράπεζα αίματος, τις Κατασκηνώσεις Παιδιών, συμμετέχει ενεργά και ουσιαστικά στην διατήρηση του κοινωνικού ιστού, στην ενίσχυση της κοινωνικής προστασίας και φροντίδας συμπολιτών μας που το έχουν ανάγκη, αλλά και στον περιορισμό των κοινωνικών ανισοτήτων και αποκλεισμών”, ανέφερε στην σύντομη δήλωσή της η Μαρία Αντωνίου, η οποία μαζί με τα υπόλοιπα στελέχη ενημερώθηκε πλήρως από τον Υπεύθυνο του Γενικού Φιλανθρωπικού Ταμείου της Ι.Μ. Καστοριάς, π. Ελευθέριο Συτιλίδη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

You May Also Like

Παναγία, “Η Οδηγήτρια των Οδηγών” (!). Η μοναδική εικόνα της (16ος αιών;) στην Καστοριά Του Γιώργου Τ. Αλεξίου

Παναγία, “Η Οδηγήτρια των Οδηγών” (!). Η μοναδική εικόνα της (16ος αιών;)…

Ξεκίνησαν οι Μικροβιολόγοι την σύμβαση με τον ΕΟΠΥΥ.

Ξεκίνησαν οι Μικροβιολόγοι την σύμβαση με τον ΕΟΠΥΥ.