Για έναν Νόμο ο οποίος “κινείται και αυτός στη λογική της αριστεράς, της προχειρότητας και του ανεδαφικού” έκανε λόγο η Μαρία Αντωνίου στην ομιλία της στην Βουλή την Τετάρτη ( 15/6 ) , κατά την διάρκεια της συζήτησης για το νέο αναπτυξιακό νόμο.

Η Μαρία Αντωνίου επισήμανε πως “ο νέος νόμος έρχεται καθυστερημένα, αυξάνει την γραφειοκρατία, καταργεί τις προκαταβολές και τιμωρεί όσους επένδυσαν με βάση τους προηγούμενους αναπτυξιακούς νόμους, αλλά και όσους ξεκίνησαν ήδη τα επιχειρηματικά τους σχέδια”.

Στη συνέχεια υπογράμμισε ότι ο νόμος αυτός έρχεται για αποπροσανατολισμό της κοινής γνώμης, αφού αυτό που ενδιαφέρει πιο πολύ την κυβέρνηση, που ξέρει ότι θα χάσει τις εκλογές, είναι ο εκλογικός νόμος, σημειώνοντας χαρακτηριστικά ότι “έτσι όπως πάτε όμως μήπως δεν είστε ούτε δεύτεροι…”.

Η Μαρία Αντωνίου ανέφερε προς την πλευρά της κυβέρνησης ότι “το μόνο που ενδιαφέρει είναι η καρέκλα. Για το λόγο αυτό σας ενοχλεί άλλωστε και τόσο πολύ η συγκέντρωση του «παραιτηθείτε». Την οποία φτάσατε σχεδόν να την απαγορεύσετε. Απορώ που η αριστερή σας συνείδηση δεν σας οδήγησε στο να το κάνατε”.

Κλείνοντας την ομιλία της η Μαρία Αντωνίου σημείωσε ότι “εσείς μπορεί να ζείτε μια ακόμα αυταπάτη, η κοινωνία όμως υφίσταται ήδη τις πρώτες συνέπειες των όσων πειθήνια ψηφίσατε. Ο καθεστωτικός κατήφορος που πήρατε δεν θα σας σώσει. Όσο σφιχτά και αν κρατάτε τα μπράτσα από τις καρέκλες σας, το πολύ-πολύ αυτά να σας μείνουν στα χέρια”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

You May Also Like

Παναγία, “Η Οδηγήτρια των Οδηγών” (!). Η μοναδική εικόνα της (16ος αιών;) στην Καστοριά Του Γιώργου Τ. Αλεξίου

Παναγία, “Η Οδηγήτρια των Οδηγών” (!). Η μοναδική εικόνα της (16ος αιών;)…

Ξεκίνησαν οι Μικροβιολόγοι την σύμβαση με τον ΕΟΠΥΥ.

Ξεκίνησαν οι Μικροβιολόγοι την σύμβαση με τον ΕΟΠΥΥ.