Μαρία Αντωνίου: «Με το ποσό των 50 εκατ. € επιχορηγούνται τα λεωφορεία των ΚΤΕΛ, οι επιχειρήσεις τουριστικών γραφείων και η ΤΡΑΙΝΟΣΕ»

 

H Επικεφαλής Γραφείου Πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη Μαρία Αντωνίου, ενημέρωσε πως  με το ποσό των 50 εκατ. € επιχορηγούνται τα λεωφορεία των ΚΤΕΛ, οι επιχειρήσεις τουριστικών γραφείων και τουριστικών επιχειρήσεων οδικών μεταφορών (Τ.Ε.Ο.Μ.) και η ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε., με απόφαση που υπέγραψαν ο αναπληρωτής Υπουργός Οικονομικών Θεόδωρος Σκυλακάκης, ο Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Κώστας Αχ. Καραμανλής, ο Υπουργός Τουρισμού Χάρης Θεοχάρης και ο Υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών Γιάννης Κεφαλογιάννης.

 

Τα συναρμόδια υπουργεία προέβησαν στην έγκριση της επιδότησης για τη στήριξη του κλάδου των επιβατικών μεταφορών, καθώς η συγκεκριμένη επαγγελματική τάξη επλήγη από την υγειονομική κρίση.

 

Η επιδότηση, αφορά στους μήνες Ιούλιο και Αύγουστο του τρέχοντος έτους.

 

«Μία εξαιρετικά σημαντική εξέλιξη για την επιβίωση του συγκεκριμένου επαγγελματικού κλάδου. Και συνεχίζουμε …», ήταν το σχόλιο της κα Αντωνίου.

You May Also Like

Επίδομα θέρμανσης: Μέχρι σήμερα Παρασκευή η προμήθεια πετρελαίου

Επίδομα θέρμανσης: Μέχρι σήμερα Παρασκευή η προμήθεια πετρελαίου

Ανοίγει ο δρόμος για τη δημιουργία δικτύου υδατοδρομίων σε όλη τη χώρα. Το 2020 η “επιστροφή” των υδροπλάνων στην Ελλάδα

Ανοίγει ο δρόμος για τη δημιουργία δικτύου υδατοδρομίων σε όλη τη χώρα.…

Παραιτήθηκε η διευθύντρια του κρατικού θεάτρου της Μόσχας: «Αδύνατον να δουλεύω για έναν δολοφόνο»

«Είναι αδύνατον να συνεχίζω να δουλεύω για έναν δολοφόνο και να παίρνω…

Συνάντηση του Βουλευτή Ζήση Τζηκαλάγια με τον Διευθυντή της Υπηρεσίας Αξιοποίησης Ακίνητης Περιουσίας Ενόπλων Δυνάμεων κ.Χαράλαμπο Παπαδόπουλο Αντιναύαρχο ε.α.

Συνάντηση του Βουλευτή Ζήση Τζηκαλάγια με τον Διευθυντή της Υπηρεσίας Αξιοποίησης Ακίνητης…

Πιερρακάκης: Κλείνει σενάρια κατάργησης του ΕΝΦΙΑ

«Όχι» στην κατάργηση του ΕΝΦΙΑ από τον υπουργό Οικονομικών

H Πολιτεία δείχνει το έμπρακτο ενδιαφέρον της για το νέο Ολυμπιακό αγώνισμα της Παράκτιας Κωπηλασίας

Γιάννης Βρούτσης: «Είναι χρυσή ευκαιρία για την Ελλάδα να βρεθεί στην πρωτοπορία του νέου Ολυμπιακού αθλήματος, της Παράκτιας Κωπηλασίας»

365.800€ εξασφάλισε ο Δήμος Καστοριάς από το ΠΕΠ Δυτικής Μακεδονίας για την προμήθεια σημαντικού εξοπλισμού και μηχανημάτων

365.800€ εξασφάλισε ο Δήμος Καστοριάς από το ΠΕΠ Δυτικής Μακεδονίας για την…

Προσκύνημα του Ζήση Τζηκαλάγια και της παρέας του στο Άγιον Όρος.

Προσκύνημα του Ζήση Τζηκαλάγια και της παρέας του στο Άγιον Όρος.