Το μήνυμα της Μαρίας Αντωνίου στους μαθητές για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις

Η έναρξη των Πανελλαδικών Εξετάσεων σηματοδοτεί έναν σημαντικό σταθμό για τους στόχους που έχετε θέσει και αποτελεί το επισφράγισμα των προσπαθειών σας και των κόπων σας. Τόσο των δικών σας, όσο και των γονέων σας και των εκπαιδευτικών σας, οι οποίοι μέσα σε ένα εξαιρετικά δυσμενές περιβάλλον στέκονται δίπλα σας καθοδηγώντας σας με αμέριστη ενθάρρυνση και υποστήριξη.

Την ίδια ακριβώς συμπαράσταση επιτρέψτε μου να σας εκφράσω, μαζί με τις ευχές μου, για να γίνουν όλα σας τα όνειρα πραγματικότητα και να κατακτήσετε επάξια τον χώρο της γνώσης και της εξειδίκευσης, της έρευνας και της καινοτομίας, που τόσο πολύ το έχει ανάγκη η χώρα μας. Ειδικά τώρα, που η Ελλάδα διανύει μία πολύ κρίσιμη περίοδο, η επιμονή σας, η αισιοδοξία σας και η δυναμικότητά σας, αποτελούν ισχυρή παρακαταθήκη και μας γεμίζει ελπίδα ότι εσείς, η νέα γενιά, θα αλλάξετε την πατρίδα μας προς το καλύτερο.

Να είστε βέβαιοι ότι οι ευχές και η σκέψη όλων μας, θα σας συνοδεύουν σε όλη τη διάρκεια των εξετάσεων, προκειμένου να πετύχετε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Θυμηθείτε όμως, ότι εξετάσεις αυτές δεν είναι η μοναδική οδός στον μακρύ και ανηφορικό δρόμο καλλιέργειας της προσωπικότητας και των στόχων σας.

Γι’ αυτό οπλιστείτε με θέληση, υπομονή, προσήλωση και πίστη στις δυνατότητές σας και είμαι απολύτως βέβαιη ότι θα καταφέρετε να πορευθείτε στην ζωή με ψηλά το κεφάλι και να κάνετε υπερήφανους τους γονείς σας, τους εκπαιδευτικούς σας και όλους εμάς, που από το δικό μας μετερίζι στηρίζουμε αυτή την προσπάθεια.

Εύχομαι ολόψυχα, από τα βάθη της καρδιάς μου, καλή δύναμη και καλή επιτυχία.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

You May Also Like

Συνεχίζονται οι παρεμβάσεις από την ΠΔΜ – Τμήμα Μηχανολογικού Εξοπλισμού της Π.Ε. Καστοριάς που αφορούν, κοπή κλαδιών, χόρτων και καθαρισμό βλάστησης

Συνεχίζονται οι παρεμβάσεις που πραγματοποιεί η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, με το ανθρώπινο…

Εργαστήριο Παραδοσιακής Δόμησης στα Κορέστεια Καστορίας

Πρόσκληση Συμμετοχής ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗΣ ΔΟΜΗΣΗΣ ΣΤΑ ΚΟΡΕΣΤΙΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ 30 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ…

Παναγία, “Η Οδηγήτρια των Οδηγών” (!). Η μοναδική εικόνα της (16ος αιών;) στην Καστοριά Του Γιώργου Τ. Αλεξίου

Παναγία, “Η Οδηγήτρια των Οδηγών” (!). Η μοναδική εικόνα της (16ος αιών;)…

Τραγωδία με τροχαίο στην Ιόνια Οδό: Νεκρό ζευγάρι μπροστά τα μάτια του δεκάχρονου παιδιού τους

Σοβαρό τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε στην Ιόνια Οδό, κοντά στα διόδια Τερόβου στο ρεύμα…

Νίκος Παρούσης: Ο ήρωας πιλότος που θυσιάστηκε για να σώσει εκατοντάδες παιδιά από βέβαιο θάνατο

Table of Contents Hide Έντρομοι είδαν το ΜιράζΑνέφερε βλάβη στο πηδάλιο«Πάνω από…