Συνεχίζεται και στην Καστοριά, το άνοιγμα της παράταξής μας, της Νέας Δημοκρατίας στην κοινωνία. Η Συμφωνία Αλήθειας με την Κοινωνία. Η Συμφωνία Αλήθειας που προτείνουμε στον ελληνικό λαό είναι η δική μας απάντηση στην αναζήτηση των πολιτών για μια άλλη κατεύθυνση.

Η ελπίδα που δίνουμε είναι πραγματική, ρεαλιστική. Συζητάμε και συνδιαμορφώνουμε πολιτικές, που θα προέρχονται από τα μέλη, τα στελέχη, τους ίδιους τους πολίτες. Ξεκινάμε τη συστηματική διαμόρφωση του κυβερνητικού μας προγράμματος. Η Ν.Δ. αποκτά ισχυρό προβάδισμα μέσα στην κοινωνία, που εκφράζεται με την μεγάλη υπεροχή και την κυριαρχία του Κυριάκου Μητσοτάκη. Εμείς, είμαστε τμήμα της κοινωνίας, αγωνιζόμαστε μαζί με τους πολίτες ενάντια στη χειρότερη κυβέρνηση της μεταπολίτευσης.

Το επόμενο διάστημα συνεχίζουμε με όλες τις δυνάμεις μας την πορεία μας μέσα στην κοινωνία. Εντείνουμε την προσπάθειά μας. Για να φύγει επιτέλους η χειρότερη κυβέρνηση που γνώρισε ποτέ ο τόπος.

Απευθυνόμαστε σε όλες τις Ελληνίδες και όλους τους Έλληνες που θέλουν να ενισχύσουν την μεγάλη κοινωνική και πολιτική συμμαχία των μεταρρυθμίσεων. Με ανοικτό πνεύμα, χωρίς ρεβανσισμούς και προκαταλήψεις, με αλληλεγγύη στην κοινωνία, στους πολίτες που δοκιμάζονται.

Σε αυτόν τον αγώνα, η Καστοριά θα είναι και πάλι στην αιχμή του δόρατος.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

You May Also Like

Παναγία, “Η Οδηγήτρια των Οδηγών” (!). Η μοναδική εικόνα της (16ος αιών;) στην Καστοριά Του Γιώργου Τ. Αλεξίου

Παναγία, “Η Οδηγήτρια των Οδηγών” (!). Η μοναδική εικόνα της (16ος αιών;)…

Συνεχίζονται οι παρεμβάσεις από την ΠΔΜ – Τμήμα Μηχανολογικού Εξοπλισμού της Π.Ε. Καστοριάς που αφορούν, κοπή κλαδιών, χόρτων και καθαρισμό βλάστησης

Συνεχίζονται οι παρεμβάσεις που πραγματοποιεί η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, με το ανθρώπινο…

Ξεκίνησαν οι Μικροβιολόγοι την σύμβαση με τον ΕΟΠΥΥ.

Ξεκίνησαν οι Μικροβιολόγοι την σύμβαση με τον ΕΟΠΥΥ.

Μπουζέρια: “παγκόσμιο” πρωτάθλημα τσιπουρο-γευσιγνωσίας

Τα ”Μπουζέρια”, η τρελογιορτή των Τσιπουράδων, σας προσκαλεί στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Τσιπουρογευσιγνωσίας όλο τον κόσμο

Εργαστήριο Παραδοσιακής Δόμησης στα Κορέστεια Καστορίας

Πρόσκληση Συμμετοχής ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗΣ ΔΟΜΗΣΗΣ ΣΤΑ ΚΟΡΕΣΤΙΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ 30 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ…