Μεγάλες επιτυχίες του Ναυτικού Ομίλου Καστοριάς στη Β’ Φάση του 85ου Πανελληνίου Πρωταθλήματος Κωπηλασίας

Για μια ακόμη φορά γεμάτη μετάλλια κι επιτυχίες επέστρεψε η αποστολή των αθλητών κι αθλητριών του Ναυτικού Ομίλου Καστοριάς μετά τη συμμετοχή της στη Β’ Φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Κωπηλασίας που διεξήχθη στα Ιωάννινα στις 20 και 21 Ιουλίου 2019.

Η Β’ Φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος, στην οποία συμμετείχαν μόνο οι ηλικιακές κατηγορίες των Παίδων και Κορασίδων, έφερε 1 χρυσό και 2 χάλκινα μετάλλια στον Ναυτικό Όμιλο Καστοριάς, σε σύνολο 5 πληρωμάτων που συμμετείχαν στους αγώνες αυτούς. Σε συνδυασμό με τα 2 ασημένια και 2 χάλκινα μετάλλια που κατέκτησαν οι αθλητές και οι αθλήτριες του Ομίλου στην Α’ Φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος που διεξήχθη τον Απρίλιο στο Ολυμπιακό Κωπηλατοδρόμιο του Σχινιά (αγώνες για ηλικιακές κατηγορίες Ανδρών-Γυναικών, Νέων Ανδρών και Γυναικών (κάτω των 23 ετών), καθώς κι Εφήβων και Νεανίδων, κατατάσσουν τον Όμιλο στην 7η θέση στην Ελλάδα, σε κατακτήσεις μεταλλίων, σε σύνολο 28 σωματείων. Να υπενθυμίσουμε πως το 2018 ο Ναυτικός Όμιλος Καστοριάς βρισκόταν στη 14η θέση στον πίνακα των μεταλλίων, ενώ το 2017 στη 12η. Η φετινή κατάταξη στην 7η θέση αποδεικνύει περίτρανα πως η πορεία του Ομίλου είναι ανοδική και πως το πλάνο της διοίκησης και της προπονητικής ομάδας είναι στο σωστό δρόμο.

Αναλυτικά οι συμμετοχές και οι θέσεις που πήραν τα πληρώματα του Ομίλου ήταν οι εξής:

  • Τετραπλό Παίδων: Χρυσό μετάλλιο – Γάκης Πέτρος, Φωτιάδης Άρης, Χρήστου Κωστής, Μιχαλόπουλος Άγγελος
  • Δίκωπος Κορασίδων: Χάλκινο μετάλλιο – Ρέββα Μαριάνθη, Ρέββα Βασιλική.
  • Σκιφ Κορασίδων: Χάλκινο μετάλλιο – Νάτσιουλα Στέλλα
  • Τετράκωπος Παίδων: Τέταρτη θέση στον μεγάλο τελικό – Μπέλλος Αλέξανδρος, Τσάτσος Μάκης, Βούλτσιος Γιώργος, Μόσχος Αργύρης
  • Διπλό Κορασίδων: Τέταρτη θέση στον μικρό τελικό – Νικητίδου Μάϊρα, Γουρδομιχάλη Βίβη

Η διοίκηση του Ναυτικού Ομίλου Καστοριάς θα ήθελε να συγχαρεί θερμά όλους τους αθλητές κι αθλήτριές του που συμμετείχαν στους αγώνες αυτούς, όποια θέση κι αν πήραν. Συγχαρητήρια πολλά αξίζουν επίσης και στην προπονήτρια της αγωνιστικής ομάδας του Ομίλου κ. Σιαραφέρα Παρασκευή, αλλά και στον μέχρι πρότινος προπονητή του Ομίλου και πλέον βοηθό προπονητή της Εθνικής Ομάδας Κωπηλασίας κ. Χασιώτη Βασίλη, για τη σπουδαία τους δουλειά. Ένα μεγάλο ευχαριστώ αξίζει στην προπονήτρια της ακαδημίας του Ομίλου κ. Φιλιοπούλου Ιωάννα, η οποία στήριξε την προσπάθεια της ομάδας στα Ιωάννινα κι απέδειξε για μία ακόμη φορά την αγάπη της για τον Όμιλο και τα παιδιά του, με την ανιδιοτελή της προσφορά. Ένα μεγάλο μπράβο θα πρέπει να δοθεί και σε όλους τους γονείς των αθλητών, οι οποίοι καθημερινά στηρίζουν τον αγώνα των παιδιών τους με κάθε τρόπο. Τέλος, ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους φίλους, χορηγούς, υποστηρικτές του έργου που πραγματοποιείται στον Ναυτικό Όμιλο Καστοριάς, με την υπόσχεση πως η διοίκηση θα συνεχίσει τις προσπάθειές της και στο μέλλον, για να φτάσει ξανά το σωματείο στην κορυφή της Ελληνικής Κωπηλασίας.

Επόμενος στόχος για τους αθλητές και τις αθλήτριες του Ομίλου η είσοδός τους στην Εθνική Ομάδα για τη συμμετοχή τους στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα Κωπηλασίας που θα διεξαχθεί στο Βελιγράδι της Σερβίας στις 14 και 15 Σεπτεμβρίου, που σε συνδυασμό με την είσοδο της αθλήτριας του Ομίλου Αναστασιάδου Ευαγγελία στην Εθνική Ομάδα και τη συμμετοχή της στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Εφήβων – Νεανίδων που θα διεξαχθεί στις αρχές Αυγούστου στο Τόκιο της Ιαπωνίας και στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Νέων που θα διεξαχθεί στις αρχές Σεπτέμβρη στα Ιωάννινα, θα αποδείξουν το υψηλότατο επίπεδο των αθλητών του Ομίλου και τη σπουδαία δουλειά που γίνεται στο σωματείο.

Ακολουθούν χαρακτηριστικές φωτογραφίες από τους αγώνες του Πανελληνίου Πρωταθλήματος στα Ιωάννινα:

You May Also Like

Μεγάλη συμμετοχή στις εκλογές του ΣΕΓΑΣ – Επανεκλογή Θανάση Ράπτη

Ολοκληρώθηκαν οι εκλογές για την ανάδειξη του νέου Δ.Σ. του ΣΕΓΑΣ με…

Φιλικός Αγώνας Παλαιμάχων: ΠΑΕ Καστοριάς – ΠΑΕ Αθηναϊκός

Φιλικός Αγώνας Παλαιμάχων: ΠΑΕ Καστοριάς – ΠΑΕ Αθηναϊκός

‘Ετοιμες οι κάρτες διαρκείας του Α.Σ. Καστοριάς – άροσις

Για το Πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας ανδρών

Ήττα στην πρεμιέρα της Τελικής Φάσης για τις Κορασίδες

Την ήττα γνώρισαν οι Κορασίδες της Α.Π. Καστοριάς στην πρεμιέρα της τελικής…

Πραγματοποιήθηκαν οι επετειακές εκδηλώσεις για τα 60 χρόνια από την ίδρυση του Ναυτικού Ομίλου Καστοριάς

Πραγματοποιήθηκαν οι επετειακές εκδηλώσεις για τα 60 χρόνια από την ίδρυση του…

Πήρε και Χονδρογιάννη ο Α.Σ. Καστοριάς

Σε ακόμη μία σημαντική προσθήκη στο ρόστερ του  προχώρησε ο Α.Σ. Καστοριάς…

Αναχωρούν οι αθλητές του Α.Π.Σ Ικμάδα για το Πανελλήνιο Κύπελλο «ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΚΑΣΣΗΣ»

Θα διεξαχθεί στον Πολύγυρο Χαλκιδική

Μεταγραφών συνέχεια για τον Παναργειακό

Μετά τις προσθήκες των Δηνάδη, Λάκη, Σιανή, Ξανθόπουλου, Σισκόπουλου αλλά και την…

Το «κακό» πρόσωπο του Παναργειακού στο Ντέρμπι

Το «κακό» πρόσωπο του Παναργειακού στο Ντέρμπι