Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η εκδήλωση της Ένωση Στρατιωτικών Π.Ε. Καστοριάς με θέμα: «Οι κίνδυνοι στο διαδίκτυο και οι τρόποι πρόληψης και αντιμετώπισης  Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η εκδήλωση  που διοργάνωσε η Ένωση Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Καστοριάς σε συνεργασία με τις εκδόσεις «Ψυχογιός» για την παρουσίαση των βιβλίων του Στρατηγού ε.α της ΕΛ.ΑΣ Μάνου Σφακιανάκη και της ψυχολόγου-ψυχοερευνήτριας κας. Βέρα Αθανασίου στο πολιτιστικό κέντρο του Δήμου Άργους Ορεστικού.

Μετά το πέρας της παρουσίασης ακολούθησε ενημέρωση και συζήτηση με το κοινό με θέμα: «Οι κίνδυνοι στο διαδίκτυο και οι τρόποι πρόληψης και αντιμετώπισης»

Η ΕΣΠΕΕ Καστοριάς ευχαριστεί θερμά τους ομιλητές για την αποδοχή της πρόσκλησης μας, τον Δήμο Άργους Ορεστικού για την παραχώρηση του χώρου, τις εκδόσεις «Ψυχογιός» για την συνεργασία, τους χορηγούς της εκδήλωσης για την πολύτιμη βοήθεια τους καθώς και όλους όσους τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

You May Also Like

Το Εργατικό Κέντρο Καστοριάς  ενημερώνει για το δώρο του Πάσχα 2020

Το Εργατικό Κέντρο Καστοριάς  ενημερώνει για το δώρο του Πάσχα 2020

Σήμερα ανοίγει η πλατφόρμα για την έκτακτη αποζημίωση στους εποχικά εργαζομένους σε τουρισμό-επισιτισμό χωρίς δικαίωμα επαναπρόσληψης

  Σήμερα ανοίγει η πλατφόρμα για την έκτακτη αποζημίωση στους εποχικά εργαζομένους…

Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Θ. Καρυπίδης: «Δίκαιη ανάπτυξη, βιώσιμη και με περιβαλλοντική προσέγγιση. Ένα έγκλημα στο περιβάλλον θα λάβει τέλος»

Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Θ. Καρυπίδης: «Δίκαιη ανάπτυξη, βιώσιμη και με περιβαλλοντική προσέγγιση.…

Ενημέρωση Σχετικά με τη Νομοθεσία για τους Νεφροπαθείς

Aπό τη Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφερειακής Ενότητας Καστοριάς…

Το «Κέλετρον, Αγάπη για το Παιδί» συγκεντρώνει τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης για τα παιδιά και τις οικογένειες που ζουν ή απειλούνται να βρεθούν σε κατάσταση φτώχειας

Το «Κέλετρον, Αγάπη για το Παιδί» συγκεντρώνει τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης…

Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας:  Συμμετοχή και συνεργασία με το Δήμο Κοζάνης στο ερευνητικό έργο «BERLIN – «Οικονομικά αποδοτική αναμόρφωση δημόσιων κτηρίων σε έξυπνα και ανθεκτικά νανοδίκτυα με χρήση αποθήκευσης»

Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας:  Συμμετοχή και συνεργασία με το Δήμο Κοζάνης στο ερευνητικό…