Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά το Δ.Σ. του Συλλόγου Νεφροπαθών Καστοριάς μαζί με τα μέλη του, έστησαν τους πάγκους τους στην κεντρική είσοδο του Εμπορικού Κέντρου Καστοριάς (12 έως και τις 13 Απριλίου 2017)  και παρουσιάσαν τις ξεχωριστές δημιουργίες τους.

Πλήθος κόσμου έσπευσε να τους στηρίξει, αλλά και να συζητήσει μαζί τους για την πορεία του Συλλόγου και παράλληλα να ενημερωθεί για τη νεφροπάθεια «Τα έσοδα θα διατεθούν υπέρ του ταμείου του Συλλόγου. Είναι πολύ ευχάριστο το γεγονός ότι ο κόσμος είναι δίπλα μας», είπε ο Πρόεδρος Χρήστος Αμπαρτζής.

Ο Σύλλογος κατά τις εορταστικές περιόδους, και όχι μόνο, προβαίνει σε διάφορες δράσεις προκειμένου να υπενθυμίσει στους πολίτες της Π.Ε. Καστοριάς ότι δίνει το δυναμικό παρών σε διάφορα δρώμενα της περιοχής «Οι δυνάμεις και οι αντοχές μας είναι περιορισμένες. Θα πρέπει να σημειώσουμε ότι δεν έχουμε τις ίδιες σωματικές δυνατότητες σε σχέση με ένα υγιές άτομο» σχολίασε ο κ. Αμπαρτζής  και συνέχισε λέγοντας πως «Ωστόσο, δεν υπάρχει περίπτωση να μας σταματήσει τίποτα».

Ο Πρόεδρος του Συλλόγου, εκ μέρους όλου του Δ.Σ. και των μελών, του θέλησε να ευχηθεί υγεία και ευτυχία σε όλο τον κόσμο «Επιπλέον, θα ήθελα να ευχηθώ να γίνει και η προσωπική ανάσταση κάποιου μέλους του Συλλόγου μας με μεταμόσχευση. Με τη μεταμόσχευση κυριολεκτικά αλλάζει όλη σου ζωή και μιλάω εξ ιδίας πείρας».

Τέλος αξίζει να σημειωθεί πως ο Σύλλογος Νεφροπαθών Καστοριάς, συνεχίζει τη περισυλλογή καπακιών, τα οποία θα αποσταλούν σε κέντρο ανακύκλωσης μετά το Πάσχα. Τα έσοδα που θα προκύψουν θα χρησιμοποιηθούν για την αγορά αναπηρικών αμαξιδίων.

Χρύσα Κοσμίδου

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

You May Also Like

Μαρία Αντωνίου: Πρόγραμμα Περιοδείας 4/5

Στο πλαίσιο της προεκλογικής εκστρατείας κι ενόψει των Εθνικών Εκλογών της 21ης Μαΐου

«Παπαρρόδεια 2023»: Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι Εκδηλώσεις Μνήμης της Μάχης του Δισπηλιού

Φέτος, συμπληρώθηκαν 82 χρόνια από την ηρωική αντίσταση ενάντια στους Γερμανούς εισβολείς στο Δισπηλιό Καστοριάς

Διαδικασία εισαγωγής μαθητών στην Α΄ τάξη του Μουσικού Γυμνασίου Καστοριάς για το σχολικό έτος 2023-2024

Οι ενδιαφερόμενοι γονείς-κηδεμόνες πρέπει να υποβάλλουν από κοινού αίτηση συμμετοχής στη διαδικασία επιλογής

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΓΩΝΑ ΠΑΙΔΩΝ ΓΙΑ ΤΗ 2Η ΦΑΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ

2η ΦΑΣΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΠΑΙΔΩΝ Ε.ΚΑ.Σ.ΔΥ.Μ. – Γ΄ΟΜΙΛΟΣ Α.Σ. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ Α΄ – Α.Ο. ΝΕΑΠΟΛΗΣ 87-19