Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο ετήσιος χορός του Ναυτικού Ομίλου Καστοριάς

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο ετήσιος χορός του Ναυτικού Ομίλου Καστοριάς, ο οποίος πραγματοποιήθηκε στη Λέσχη Αξιωματικών Καστοριάς το Σάββατο 7 Δεκεμβρίου 2019.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν οι αθλητές όλων των τμημάτων (ακαδημία, προαγωνιστική ομάδα, αγωνιστική ομάδα, τμήμα ενηλίκων), οι προπονητές τους, η Διοίκηση του Ομίλου, παλαίμαχοι κωπηλάτες και η Διοίκηση του συλλόγου τους “Τα παρασπουρτζούκια”, καθώς και γονείς των αθλητών και απλοί φίλοι του Ομίλου.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο βουλευτής Ν.Δ. κ. Ζήσης Τζηκαλάγιας, η βουλευτής ΣΥ.ΡΙΖ.Α. κ. Ολυμπία Τελιγιορίδου, ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Καστοριάς κ. Δημήτρης Σαββόπουλος, ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων – Πολεοδομίας και Αξιοποίησης Δημοτικής Περιουσίας κ. Τριαντάφυλλος Παπαδόπουλος και ο αντιδήμαρχος Τουρισμού – Πολιτισμού και Διεθνών Σχέσεων κ. Χρήστος Μουρατίδης.

Στην εκδήλωση βραβεύτηκαν οι αθλητές του Ομίλου που είχαν διακρίσεις σε εγχώριο και διεθνές επίπεδο, καθώς και οι αριστούχοι μαθητές/αθλητές και οι μαθητές/αθλητές που εισήχθησαν σε Πανεπιστήμια τη χρονιά που πέρασε.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ναυτικού Ομίλου Καστοριάς θα ήθελε να ευχαριστήσει θερμά τον μεγάλο χορηγό του χθεσινού χορού, την εταιρεία NOISIS – ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ Α.Ε. και ιδιαίτερα τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της εταιρείας κ. Νικητίδη Γεώργιο για την τεράστια υποστήριξη που έδωσαν για τη διοργάνωση της πολύ σημαντικής για την οικογένεια του Ναυτικού Ομίλου Καστοριάς αυτής εκδήλωσης. Η στήριξη του κ. Νικητίδη βοηθάει τα μέγιστα στην προσπάθεια του Ν.Ο.Κ. για να στέκεται πάντα ψηλά και να είναι ο αθλητικός φάρος της πόλης, εκπροσωπώντας την στα πέρατα της γης με τους αθλητές του και τις επιτυχίες τους.

 

You May Also Like

“Καταγράφουμε την ιστορία σήμερα για να μην μας διαγράψει αύριο”

Γράφει Ο Λεωνίδας Θ. Πουλιόπουλος Έχω ασχοληθεί με αρκετές βιβλιοπαρουσιάσεις, μονογραφίες, έρευνες…

ΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΟΥ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΣΤΟΝ Α.Σ. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

ΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΟΥ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΣΤΟΝ Α.Σ. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

Η Τελική φάση του Πρωταθλήματος Εφήβων της Ε.ΚΑ.Σ.ΔΥ.Μ. έφτασε.

Η Τελική φάση του Πρωταθλήματος Εφήβων της Ε.ΚΑ.Σ.ΔΥ.Μ. έφτασε.

Συμμετοχή του Α.Σ. Καστοριάς στους αγώνες Special Olympics

Ένα πολύ όμορφο Κυριακάτικο πρωινό είχαν τη χαρά να απολαύσουν οι αθλητές…

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΤΜΗΜΑΤΩΝ Α.Σ. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ-Άροσις ΣΑΒ/ΚΥΡΙΑΚΟ 8 & 9 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

Πρεμιέρα για τις ομάδες Γ΄ Εθνικής κατηγορίας πρωταθλήματος ανδρών και η ανδρική…

Το μήνυμα του Α.Σ. Παναργειακού στον  ποδοσφαιριστή Φίλιππο Αντωνόπουλο

Το μήνυμα του Α.Σ. Παναργειακού στον  ποδοσφαιριστή Φίλιππο Αντωνόπουλο