Table of Contents Hide
  1. Με τους καλύτερους οιωνούς ξεκίνησε την προετοιμασία της ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου η Καστοριά.
  2. Ο Γιώργος Σούλιος είχε όλους τους παίκτες, παλιούς και νέους, στη διάθεσή του, με την Καστοριά να ξεκινάει την προετοιμασία της με πολλά όνειρα και φιλοδοξίες. Άλλωστε, ο σύλλογος αποπνέει υγεία, έχοντας μια ισχυρή διοίκηση, υπό την προεδρεία του Ναούμ Δίτσιου, αλλά και ένα πολύ αξιόλογο ρόστερ με σημαντικές προσθήκες, όπως αυτές του Κυριακόπουλου, του Μπένα, του Ελευθεριάδη.
  3. Μάλιστα, ο σχεδιασμός ενόψει της νέας σεζόν δεν σταματάει εδώ, με τους ανθρώπους της ομάδας να έχουν στο πίσω μέρος του μυαλού τους, το ενδεχόμενο να αγωνιστούν στην Α2 τη νέα χρονιά.
  4. Η ανακοίνωση:
  5. «Πρεμιέρα στις 16 Αυγούστου για τις προπονήσεις της ανδρικής ομάδας μπάσκετ του Α.Σ. Καστοριάς, με παλιούς και νέους παίκτες να δηλώνουν έτοιμοι για τη νέα σεζόν, ανεξάρτητα από την κατηγορία στην οποία θα αγωνιστούν.
  6. Η ομάδα μας πραγματοποίησε την πρώτη της συνάντηση στο Δημοτικό στάδιο Καστοριάς, με τον head coach Γιώργο Σούλιο να έχει να διαχειριστεί ένα δυνατό και ικανό ρόστερ, μετά και τις προσθήκες που έγιναν.
  7. Όλοι οι παίχτες έδωσαν κανονικά το παρών στην επίσημη «πρώτη» της ομάδας την Τρίτη ( 16/8 ) και έδειξαν έτοιμοι να δουλέψουν σκληρά στις προπονήσεις ώστε να παρουσιαστούν όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι για την έναρξη των επίσημων αγωνιστικών τους υποχρεώσεων».
  8. Στα… βάσανα και το παιδικό-εφηβικό
  9. Λίγες ώρες μετά την έναρξη της αντρικής ομάδας της Καστοριάς, στα… βάσανα μπήκε και το παιδικό-εφηβικό του συλλόγου. Ο στόχος που τίθεται είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος της ΕΚΑΣΔΥΜ, με τον προπονητή Γιώργο Καραταγλίδη να εφαρμόζει ένα εντατικό πρόγραμμα, ώστε κι οι «μικροί» να εμφανιστούν έτοιμοι τη νέα περίοδο.

Με τους καλύτερους οιωνούς ξεκίνησε την προετοιμασία της ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου η Καστοριά.

Ο Γιώργος Σούλιος είχε όλους τους παίκτες, παλιούς και νέους, στη διάθεσή του, με την Καστοριά να ξεκινάει την προετοιμασία της με πολλά όνειρα και φιλοδοξίες. Άλλωστε, ο σύλλογος αποπνέει υγεία, έχοντας μια ισχυρή διοίκηση, υπό την προεδρεία του Ναούμ Δίτσιου, αλλά και ένα πολύ αξιόλογο ρόστερ με σημαντικές προσθήκες, όπως αυτές του Κυριακόπουλου, του Μπένα, του Ελευθεριάδη.

Μάλιστα, ο σχεδιασμός ενόψει της νέας σεζόν δεν σταματάει εδώ, με τους ανθρώπους της ομάδας να έχουν στο πίσω μέρος του μυαλού τους, το ενδεχόμενο να αγωνιστούν στην Α2 τη νέα χρονιά.

Η ανακοίνωση:

«Πρεμιέρα στις 16 Αυγούστου για τις προπονήσεις της ανδρικής ομάδας μπάσκετ του Α.Σ. Καστοριάς, με παλιούς και νέους παίκτες να δηλώνουν έτοιμοι για τη νέα σεζόν, ανεξάρτητα από την κατηγορία στην οποία θα αγωνιστούν.

Η ομάδα μας πραγματοποίησε την πρώτη της συνάντηση στο Δημοτικό στάδιο Καστοριάς, με τον head coach Γιώργο Σούλιο να έχει να διαχειριστεί ένα δυνατό και ικανό ρόστερ, μετά και τις προσθήκες που έγιναν.

Όλοι οι παίχτες έδωσαν κανονικά το παρών στην επίσημη «πρώτη» της ομάδας την Τρίτη ( 16/8 ) και έδειξαν έτοιμοι να δουλέψουν σκληρά στις προπονήσεις ώστε να παρουσιαστούν όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι για την έναρξη των επίσημων αγωνιστικών τους υποχρεώσεων».

Στα… βάσανα και το παιδικό-εφηβικό

Λίγες ώρες μετά την έναρξη της αντρικής ομάδας της Καστοριάς, στα… βάσανα μπήκε και το παιδικό-εφηβικό του συλλόγου. Ο στόχος που τίθεται είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος της ΕΚΑΣΔΥΜ, με τον προπονητή Γιώργο Καραταγλίδη να εφαρμόζει ένα εντατικό πρόγραμμα, ώστε κι οι «μικροί» να εμφανιστούν έτοιμοι τη νέα περίοδο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

You May Also Like

Παρακολουθήστε σε απευθείας μετάδοση τον αγώνα ΓΣ ΗΡΑΚΛΗΣ vs ΑΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

Παρακολουθήστε σε απευθείας μετάδοση τον αγώνα ΓΣ ΗΡΑΚΛΗΣ vs ΑΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑ

Οι δηλώσεις του Καστοριά-Αμύντας(vid)

Οι δηλώσεις του Καστοριά-Αμύντας(vid)

Προκήρυξη για την πρόσληψη προπονητή των Μικτών Ομάδων ΕΠΣ Καστοριάς για την περίοδο 2016-2017

Το Δ.Σ. της ΕΠΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ προκειμένου να προσλάβει προπονητή για την ποδοσφαιρική…

Μπάσκετ – Β’ Εθνική: Συνεχίζει αήττητη η Καστοριά

Καβάλα… στο άλογο συνεχίζει  να βρίσκεται  η Καστοριά, μένοντας στην κορυφή της…

Θρίαμβος Τριανταφύλλου και της παράταξης που πρόσκειται στον Γραμμένο στην Ε.Π.Σ. Καστοριάς

Η παράταξη που στηρίχθηκε από τις «δυνάμεις της αλλαγής» στην ΕΠΟ, θριάμβευσε…

Ε.Π.Σ. Καστοριάς: Σύνθεση νέου Δ.Σ. και επιτροπών

Η σύνθεση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καστοριάς που…

Πρόσκληση ενδιαφέροντος για νοσηλευτές και διασώστες από την Ε.Π.Σ. Καστοριάς

Πρόσκληση ενδιαφέροντος  για νοσηλευτές και διασώστες από την Ε.Π.Σ. Καστοριάς

Συμφωνία Αυγενάκη – Βρούτση για 599 θέσεις, από το πρόγραμμα κοινωφελούς εργασίας του ΟΑΕΔ, προς όφελος του μαζικού και ερασιτεχνικού αθλητισμού

Συμφωνία Αυγενάκη – Βρούτση για 599 θέσεις, από το πρόγραμμα κοινωφελούς εργασίας…

Έκανε το απόλυτο η Εθνική Βόλεϊ στη Κοζάνη

Με ηγέτη τον «εξωγήινο» Ανδρέα Φράγκο που είχε 20 πόντους με 18/21…