Οι γάτες είναι μαγικά πλάσματα – έχουν ενσυναίσθηση και μπορούν να θεραπεύσουν το μυαλό, το σώμα και την ψυχή

Υπάρχουν ψυχές σε αυτόν τον κόσμο που ήρθαν για να είναι οι καταλύτες της αλλαγής, της θεραπείας και της ανάπτυξης. Και μόνο λιγότερα μπορούμε να κατανοήσουμε πλήρως γι αυτά που προσφέρουν, τι ενσωματώνουν και τι είναι πραγματικά.

Για παράδειγμα, κοιτάξτε την συντροφιά των ζώων. Πώς μπορείτε να περιγράψετε την αγάπη τους για τη ζωή; Τι πραγματικά κάνει την καρδιά τους να τραγουδά; Τι κάνει την ψυχή τους να πετά; Ποιοι ήταν όταν ήταν λίγο μικρότεροι; Ποιος, τι, πότε και πού τους άρεσε περισσότερο; Αν έχετε εικόνες από αυτά, βρείτε τες, και δείτε τες με το κατοικίδιο σας.

Ανακαλύψτε και δείτε αυτό το νεαρό πνεύμα που είναι μέσα τους τώρα. Κατά τη διάρκεια της ζωής τους, οι άνθρωποι περνούν πολλά διαφορετικά πράγματα με τα κατοικίδια ζώα τους, όπως ευτυχία και αξέχαστες ημέρες, όπως και απειλητικές για τη ζωή ασθένειες την τελευταία μέρα τους πάνω στον πλανήτη Γη. Η ιατρική φροντίδα μπορεί να είναι εξαντλητική, τόσο ψυχικά όσο και σωματικά για όλους στο σπίτι. Τόσο οι άνθρωποι όσο και όλα τα ζώα χρειάζονται ένα διάλειμμα από τη συνεχή συγκέντρωση στις αρρώστιες. Χρειαζόμαστε χρόνο για να γιορτάσουμε.

Πρέπει να τα αφήσουμε να ζήσουν την ζωή τους. Για παράδειγμα, αν αγαπάτε τις γάτες, πιθανώς γνωρίζετε ότι είναι καταπληκτικά ζώα. Αλλά μπορούν να είναι πολλά περισσότερα από αυτό. Είναι περισσότερο συγχρονισμένα με τον πνευματικό κόσμο από ότι εμείς. Συνεπώς, νιώθουν πολύ περισσότερο τις ανάγκες μας και τις ανάγκες των πνευμάτων που μας περιβάλλουν.

Οι γάτες είναι μαγικά πλάσματα και είναι πολύ περισσότερο «μεταφυσικές» από όσο μπορούμε να συνειδητοποιήσουμε. Προστατεύουν το σπίτι μας από αρνητικές ενέργειες όπως και το φρουρούν από τα κακά πνεύματα (δείτε εδώ). Είναι επίσης γνωστό ότι έχουν την ικανότητα να αισθάνονται και να βλέπουν πράγματα που εμείς ως άνθρωποι συχνά δεν μπορούμε να δούμε.

Υπάρχουν πολλοί διαφορετικοί πολιτισμοί που έχουν σημειώσει τις δυνάμεις από τους αιλουροειδείς φίλους μας – τις γάτες. Οι αρχαίοι Αιγύπτιοι σέβονταν τη γάτα ως Θεά. Από την αρχαιότητα μέχρι σήμερα, οι γάτες θεωρούνταν ιδιαίτερα ζώα. Τείνουν να έχουν αυτή την ικανότητα να κάνουν τους ανθρώπους χαρούμενους με ελάχιστη προσπάθεια. Η παρουσία τους είναι ένας θαυμάσιος τρόπος για να μειώσουμε το άγχος και το γουργούρισμα τους μπορεί ακόμη και σε μερικές περιπτώσεις να μας βοηθήσει να ξεφορτωθούμε έναν πονοκέφαλο.

Φαίνεται ότι ξέρουν πότε είμαστε στεναχωρημένοι ή πληγωμένοι. Αν έχετε μια γάτα που είναι στην πραγματικότητα λίγο πιο αυτόνομη ίσως παρατηρήσετε ότι προσπαθεί να μείνει στο πλευρό σας όταν είστε θυμωμένοι. Τότε είναι που χρησιμοποιεί τις δυνάμεις της. Μη χάσετε: Η θεραπεία της γάτας | Τα 5 πανίσχυρα οφέλη που απολαμβάνουν όσοι ζουν με μια γάτα.

Όσον αφορά τις ικανότητές τους, να τι έχει γραφτεί για τις γάτες:

Έχει παρατηρηθεί ότι οι γάτες συμπεριφέρονται περίεργα όταν αισθάνονται πως μια ασυνήθιστη παρουσία τις περιβάλλει. Δεν τους αρέσει το μέρος αν αισθάνονται κάποια ψυχική παρουσία εκεί. Στην αρχαία αιγυπτιακή μυθολογία, λεγόταν ότι οι γάτες έχουν τη δύναμη να κρατήσουν μακριά τα κακά πνεύματα, αλλά είναι πραγματικά αλήθεια; Υπάρχει ένα άλλο ρητό που λέει ότι τα σκυλιά γαβγίζουν τη νύχτα για να διώξουν τα κακά πνεύματα.

Το ίδιο έχει χρησιμοποιηθεί και για τις γάτες. Οι Βουδιστές πιστεύουν ότι οι γάτες είναι οι ψυχές των νεκρών που στρέφονται στα σώματα των γατών πριν ξεκινήσουν μια νέα ζωή. Οι γάτες πιστεύεται επίσης ότι βλέπουν οποιαδήποτε αύρα ή κακή παρουσία γύρω από τους ανθρώπους. Πολλοί πολιτισμοί πιστεύουν ότι οι γάτες μπορούν εύκολα να προβλέψουν το μέλλον καθώς ‘ξέρουν’ ή μπορούν εύκολα να αισθανθούν συναισθήματα.

Σίγουρα μπορεί να μην έχουν τη δυνατότητα να μας προστατεύσουν εντελώς από τα κακά πνεύματα, αλλά σίγουρα μπορούν να σας προειδοποιήσουν αν πρόκειται να συμβεί κάτι κακό. Υπάρχουν φορές που μπορεί να έχετε δει μια γάτα να συμπεριφέρεται περίεργα σαν να υπάρχει κάτι γύρω της ή σαν να παίζει με κάτι. Μπορείτε να το δικαιολογήσετε λόγω της παιχνιδιάρικης φύσης τους, αλλά δεν μπορείτε να το πείτε με σιγουριά.

Υπάρχουν μερικοί ιδιοκτήτες που έχουν πει ότι είδαν τα μάτια της γάτας τους να κινούνται σαν να κοιτάζουν κάποιον που περπατούσε ή έτρεχε, ή κατέβαινε τις σκάλες. Οι γάτες μπορεί να είναι παιχνιδιάρικες, αλλά το να είναι έτσι όλη την ώρα δεν μπορεί να είναι καλό. Να είστε καλά λοιπόν. Να αγαπάτε ο ένας τον άλλον, και να γιορτάζετε κάθε στιγμή. Μην χάνετε ούτε λεπτό. Δημιουργήστε περιπέτειες και αναμνήσεις τώρα με τον τετράποδο φίλο σας. Αυτές είναι μέρος της αγάπης που θα έχουν μαζί τους στην επόμενη ζωή τους.

Από τη Μάγεια Τ. και το awaken.gr

 

You May Also Like

Ο Προφήτης Ηλίας και οι 4 ίπποι, συμβολικοί των αρετών του, που τον ανέβασαν “ως εις τον Ουρανόν”

Ο Προφήτης Ηλίας και οι 4 ίπποι, συμβολικοί των αρετών του, που…

15 φωτογραφίες που θα σε κάνουν να αναπολήσεις τα ’80s και 90s

Table of Contents Hide 15 φωτογραφίες που θα σε κάνουν να αναπολήσεις…

Top Gun: Δείτε τους πρωταγωνιστές της ταινίας 36 χρόνια μετά

Top Gun: Δείτε τους πρωταγωνιστές της ταινίας 36 χρόνια μετά

Το κούρεμα που κολακεύει τις γυναίκες μετά τα 50 και φρεσκάρει την εικόνα τους

Το κούρεμα που κολακεύει τις γυναίκες μετά τα 50 και φρεσκάρει την…

Ακάρεα, κοριοί, τσιμπούρια: Πως θα ξεχωρίσετε 9 διαφορετικά τσιμπήματα και τι πρέπει να κάνετε στο καθένα

Table of Contents Hide Ακάρεα, κοριοί, τσιμπούρια: Πως θα ξεχωρίσετε 9 διαφορετικά…

Η εμπειρία της εγκυμοσύνης σε 6 τρυφερά και χαριτωμένα σκίτσα

Η εμπειρία της εγκυμοσύνης σε 6 τρυφερά και χαριτωμένα σκίτσα

Χωρίς καθόλου φώτοσοπ και φίλτρα της Jennifer Lopez, της Angelina Jolie και άλλων διασημοτήτων

Table of Contents Hide Χωρίς καθόλου φώτοσοπ και φίλτρα της Jennifer Lopez,…

Σωκράτης Μάλαμας: Η «Πριγκιπέσσα» και η ιστορία που έγινε τραγούδι

Τα περισσότερα τραγούδια στο ελληνικό πεντάγραμμο κουβαλούν τη δική τους ιστορία τους…

Παίρνουν με τα… αυγά οι Ολλανδοί τον Μπέζος επειδή θέλει να γκρεμίσει ιστορική γέφυρα για να περάσει το νέο του κότερο

Μπλοκαρισμένο στο ναυπηγείο όπου κατασκευάστηκε παραμένει το 127 μέτρων υπερπολυτελές γιοτ του…