Χαμός στην Καστοριά, με τη νέα διπλή μεταγραφική επιτυχία της ομάδας. Συγκεκριμένα οι “γουναράδες”, συμφώνησαν με τον Βασίλη Μηλιάτη και τον Θόδωρο Τσόπρα, οι οποίοι επιστρέφουν, μετά από ένα χρόνο, στα “πάτρια εδάφη”. Η επικείμενη επιστροφή των δύο ποδοσφαιριστών ήταν ένα “κρυφό μυστικό”, στα ποδοσφαιρικά στέκια της Καστοριάς. Κάτι, το οποίο έγινε πραγματικότητα, πριν από λίγο, χάρη στην επιμονή και την υπομονή της διοίκησης της ομάδας,  η οποία, εκτός των άλλων, είχε να αντιμετωπίσει το ενδιαφέρον, για τους δύο ποδοσφαιριστές, κάποιων ομάδων μεγαλυτέρων κατηγοριών.


Η χαρά της διοίκησης της Καστοριάς, μετά την ολοκλήρωση της διπλής αυτής μεταγραφής είναι τεράστια, αν αναλογισθεί κανείς ότι και τα δύο παιδιά, που αγωνίζονταν πέρυσι στην Δόξα Κορησού, είναι αυθεντικά ταλέντα και το νεαρό της ηλικίας τους, δίνει υπόσχεση για ένα καλύτερο ποδοσφαιρικό μέλλον.


Ο Βασίλης Μηλιάτης είναι γεννημένος στις 23/07/1996, έχει ύψος 1.75 m, βάρος 73 Kgr  και αγωνίζεται στη μεσαία γραμμή.


Ο Θόδωρος Τσόπρας, είναι γεννημένος στις 23/12/1996, έχει ύψος 1.81 m, βάρος 65 Kgr και αγωνίζεται τόσο στη μεσαία γραμμή, όσο και στο αριστερό άκρο της άμυνας.

Μετά την ολοκλήρωση της μεταγραφής , οι δύο ποδοσφαιριστές Βασίλης Μηλιάτης και Θόδωρος Τσόπρας έκαναν τις ακόλουθες δηλώσεις:

ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΗΛΙΑΤΗΣ: “Αποτελεί ιδιαίτερη χαρά και τιμή για μένα να ανήκω και πάλι στην ποδοσφαιρική οικογένεια της Καστοριάς. Έρχομαι στην ομάδα με την πεποίθηση ότι θα συνδράμω κι εγώ από την πλευρά μου, όπως και οι υπόλοιποι συμπαίκτες μου, για να επιστρέψει η Καστοριά και πάλι στο δρόμο των επιτυχιών. Η Καστοριά έχει υψηλούς στόχους για φέτος και πρέπει όλοι να βοηθήσουμε για να τους πετύχει”.

ΘΟΔΩΡΟΣ ΤΣΟΠΡΑΣ: “Είμαι πολύ χαρούμενος, που επιστρέφω στην Καστοριά και είναι μεγάλη τιμή για μένα που θα ξαναφορέσω την ιστορική της φανέλα. Η ομάδα μας έχει υψηλούς στόχους για φέτος και εγώ από την πλευρά μου θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για να γίνουν αυτοί οι στόχοι πραγματικότητα”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

You May Also Like

“Καταγράφουμε την ιστορία σήμερα για να μην μας διαγράψει αύριο”

Γράφει Ο Λεωνίδας Θ. Πουλιόπουλος Έχω ασχοληθεί με αρκετές βιβλιοπαρουσιάσεις, μονογραφίες, έρευνες…

ΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΟΥ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΣΤΟΝ Α.Σ. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

ΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΟΥ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΣΤΟΝ Α.Σ. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

Η Τελική φάση του Πρωταθλήματος Εφήβων της Ε.ΚΑ.Σ.ΔΥ.Μ. έφτασε.

Η Τελική φάση του Πρωταθλήματος Εφήβων της Ε.ΚΑ.Σ.ΔΥ.Μ. έφτασε.

Συμμετοχή του Α.Σ. Καστοριάς στους αγώνες Special Olympics

Ένα πολύ όμορφο Κυριακάτικο πρωινό είχαν τη χαρά να απολαύσουν οι αθλητές…