«Οι Παπαροκάδες ήταν μπίζνα». Ο πρώην παπαροκάς Παντελεήμων, πέταξε τα ράσα το 2005 και αποκαλύπτει την αλήθεια

Παπαροκάδες ή “Ελεύθεροι” όπως ήταν το όνομα του συγκροτήματος, ποιος δεν τους θυμάται; Το συγκρότημα μέσα από το οποίο μιλούσαν για τον Κύριο, για την Ορθοδοξία, για τη θρησκεία. Ο Παντελεήμων, ο τραγουδιστής του συγκροτήματος είναι πια πρώην παπαροκάς μιας και έβγαλε τα ράσα και άφησε τον μοναχισμό από το 2005.

 

Σε συνέντευξη του ο Γιάννης Παπανικολάου εξηγεί τους λόγους που αποχώρησε, ενώ αναφέρετε και στο νέο γκρουπ στο οποίο ηγείται. Παρουσιάζει τη heavy metal μπάντα “Diviner” και σχολιάζει “Οι Παπαροκάδες ήταν μπίζνες”.

Ο Γιάννης Παπανικολάου εξηγεί πως ξεκίνησαν όλα, πως ένα CD έφτασε στα χέρια ενός δημοσιογράφου. Στη συνέχεια παρουσίασε εκείνος τον Γιάννη και τον ηγούμενο και έτσι ξεκίνησαν όλα. “Δεν είχαμε ιδέα τι θα ακολουθούσε”, λέει. Και συνεχίζει λέγοντας ότι “το ράσο σε συνδυασμό με τη ροκ μουσική και έναν στίχο που ήταν μανιφέστο τράβηξαν. Ήταν και η εποχή με τον Χριστόδουλο.

Η δημοσιότητα νομίζω ξέφυγε από κάθε έλεγχο. Δεν κινούσα εγώ τα νήματα του πράγματος αυτού. Ήταν υπερβολικό. Χάλασε τον ρομαντισμό της πρώτης εποχής. Δεν μπορείς να λες ότι κάνω πνευματική ζωή και από την άλλη να είσαι 365 μέρες τον χρόνο με κόσμο και συναυλίες.

 

Προέκυψε η ιδέα από τον ηγούμενο ότι όλο αυτό πρέπει να το εκμεταλλευτούμε και οικονομικά. Οπότε άρχισαν να ανοίγουν μαγαζάκια για να αγοράζει ο κόσμος κομποσκοίνια, εστιατόρια για να τρώει και μαγαζί για να πουλάει χυλόπιτες Εκεί κατάλαβα ότι ξεφύγαμε. Έγινε καθαρή μπίζνα», υπογραμμίζει ο πρώην Παπαροκάς Γιάννης Παπανικολάου.

Οι Παπαροκάδες και οι δουλειές από τα κέρδη

Επιρρίπτοντας ξεκάθαρα ευθύνες στον πατέρα Νεκτάριο Μουλατιώτη, δίχως όμως να τον κατονομάσει. Μιας και αναφέρει ότι εκείνος ξεκίνησε την εμπορική εκμετάλλευση.  “Η διαχείριση της δημοσιότητας ήταν λάθος. Η διαχείριση έγινε για ίδιον όφελος και την… κονόμα. Δεν ήθελα να μετέχω σε μια ομάδα που ο κόσμος μας έβλεπε σας επιχειρηματίες. Έφυγα όταν κατάλαβα ότι κάποιοι το εκμεταλλεύονταν»

 

«Είχαμε έσοδα και χωρίς όλα αυτά. Εγώ εκεί ήμουν κτηνοτρόφος. Είχα 250 γίδια, 50 πρόβατα, αγελάδες, γουρούνια. Έφυγα όταν κατάλαβα ότι αυτό που είχα μέσα στη ψυχή μου κάποιοι το εκμεταλλεύονταν. Αυτοί καλά κάνανε και συνέχισαν την μπίζνα. Εμένα ο δρόμος μου ήταν έως εκεί”.

Ο Γιάννης Παπανικολάου παρουσιάζει τη ζωή του τότε και λέει πως η δημοσιότητα έφερε τραπέζια με πολιτικούς, με μουσικούς με ανθρώπους της showbiz. Διαφώνησε με τη γραμμή που ακολουθούσε ο ηγούμενος και αποχώρησε.

ΠΗΓΗ:https://www.enimerotiko.gr/

You May Also Like

Άγριο ξύλο σε 90χρονο στη Χαλκίδα – Του έσπασαν και δόντια για 80 ευρώ – Βίντεο-ΣΟΚ!

Τον χτυπούσαν χωρίς έλεος ζητώντας του χρήματα.

Αγίου Πνεύματος 2023: Πότε πέφτει – Για ποιους είναι αργία

Τι γιορτάζουμε του Αγίου Πνεύματος

Κως: Σημάδια πάλης στο σώμα και ξανθές τρίχες στο σπίτι του 32χρονου Μπαγκλαντεσιανού

Γειτόνισσα λέει ότι τον είδε σε κατάσταση πανικού, να τρέχει έξω από το σπίτι της

Αλέξης Γεωργούλης: «Θεοποιούμε τον θύτη»

«Έκρηξη» της Λιάνας Κανέλλη για το πώς αντιμετωπίζεται η καταγγέλλουσα

Δύο αδέλφια στην Κερκίνη παράγουν ένα νέο λευκό τυρί που φιλοδοξεί να γίνει εμβληματικό προϊόν της

Η Κερκινέλλα είναι το νέο τυρί από βουβαλίσιο γάλα

Άγιο Φως: Το Μεγάλο Σάββατο στις 6 μ.μ. φτάνει στην Ελλάδα με ειδική πτήση της Aegean

Θα μεταφερθεί με αεροσκάφη της Aegean και της Olympic Air σε 8 προορισμούς, εντός της ελληνικής επικράτειας

Θεσσαλονίκη: Αγόρι 4,5 ετών κατάπιε μεταλλικό παιχνίδι – Σφήνωσε στον οισοφάγο του

Το παιδί υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση

Market Pass: Πότε θα γίνουν οι επόμενες πληρωμές στους δικαιούχους

 Η συγκεκριμένη πληρωμή θα είναι και η τελευταία για όσους έχουν επιλέξει κατάθεση σε λογαριασμό