Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους 316 ΟΝΝΕΔίτες της Καστοριάς που συμμετείχαν στην εκλογική διαδικασία της Κυριακής. Το ιστορικό αυτό ρεκόρ της συμμετοχής μας γεμίζει όλους με ευθύνες. Οφείλουμε με τη στάση μας να μην τους απογοητεύσουμε. Επιβάλλεται η ΟΝΝΕΔ να ξαναγίνει ζωντανό και αναπόσπαστο μέλος της κοινωνίας μας.


Η επόμενη μέρα μας βρίσκει όλους μαζί, ενωμένους και πιο δυνατούς. Δεν έχουμε περιθώρια για αποκλεισμούς. Καλώ όλα τα μέλη σε ενεργό συμμετοχή και συμπόρευση.


Θέλω να ευχαριστήσω τον συνυποψήφιο μου Ανδρέα Αντωνίου για τον όμορφο αγώνα που δώσαμε και τη στάση που κράτησε τόσο πριν όσο και μετά την εκλογική διαδικασία. Μόνο μαζί μπορούμε να βοηθήσουμε τη Νέα Δημοκρατία να ξαναγίνει κυβέρνηση.


Οι εκλογές τελείωσαν την Κυριακή το βράδυ και σήμερα δεν υπάρχουν νικητές και ηττημένοι, εξάλλου ο αντίπαλος είναι ο ΣΥΡΙΖΑ και η ακολουθούμενη του πολιτική, που οδηγεί σε μαρασμό την οικονομία της Καστοριάς, κατατάσσοντας την πρωταθλήτρια σε ποσοστά ανεργίας των νέων ανθρώπων.

Η ΟΝΝΕΔ της γενιάς μας μπροστά.


Δημητριάδης Κωνσταντίνος
Πρόεδρος ΟΝΝΕΔ Καστοριάς

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

You May Also Like

Πώς θα κοιμόμαστε καλύτερα;

Πώς θα κοιμόμαστε καλύτερα;

Σύλληψη 29χρονου ημεδαπού σε περιοχή της Πτολεμαΐδας, για κατοχή ναρκωτικών

Σύλληψη 29χρονου ημεδαπού σε περιοχή της Πτολεμαΐδας, για κατοχή ναρκωτικών

Συνελήφθησαν 2 άτομα για μεταφορά μεγάλης ποσότητας ακατέργαστης κάνναβης, σε περιοχή της Κοζάνης, από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Αστυνομίας Καστοριάς

Συνελήφθησαν 2 άτομα για μεταφορά μεγάλης ποσότητας ακατέργαστης κάνναβης, σε περιοχή της…

Επίσκεψη κλιμακίου της Περιφερειακής Αρχής με επικεφαλής τον Περιφερειάρχη Γιώργο Κασαπίδη, σε αρδευτικά δίκτυα της Π.Ε. Κοζάνης

  Επίσκεψη κλιμακίου της Περιφερειακής Αρχής με επικεφαλής τον Περιφερειάρχη Γιώργο Κασαπίδη,…

Δήμος Άργους Ορεστικού:Συνάντηση με τους δασικούς συνεταιρισμούς για την επίσπευση των διαδικασιών υλοτόμησης στον Αλιάκμονα/ «Οι εργασίες υλοτόμησης καθυστερούν με υπαιτιότητα τρίτων»

  Δήμος Άργους Ορεστικού:Συνάντηση με τους δασικούς συνεταιρισμούς για την επίσπευση των…