Οι 4 υποψήφιοι βουλευτές με το ΚΚΕ στην Καστοριά

Τους υποψήφιους βουλευτές του Κόμματος στις Εκλογικές Περιφέρειες της Δ. Μακεδονίας, ανακοίνωσε η Επιτροπή Περιοχής Δυτικής Μακεδονίας του ΚΚΕ.

Συγκεκριμένα οι υποψήφιοι ανά νομό είναι οι εξής:

Καστοριά

Κώστας Αθανασιάδης, 64 χρονών, χημικός μηχανικός, συνταξιούχος, μέλος της ΤΕ Καστοριάς –  Βοΐου του ΚΚΕ, δημοτικός σύμβουλος στο Δήμο Άργους Ορεστικού.

Αννέτα Γραμμένου, 33 χρονών, φυσικός, μέλος της ΤΕ Καστοριάς –  Βοΐου του ΚΚΕ, δημοτική σύμβουλος στο Δήμο Άργους Ορεστικού.

Γεωργία Ζέγα, 63 χρονών, γουνεργάτρια, μέλος της ΤΕ Καστοριάς –  Βοΐου του ΚΚΕ, πρόεδρος του Σωματείου Γουνεργατών και Γουνεργατριών Καστοριάς.

Γιάννης Κανάτσιος, 29 χρονών, απόφοιτος του Τμήματος Εμπορίας και Διαφήμισης του ΤΕΙ Θεσσαλονίκης, ιδιωτικός υπάλληλος. Μέλος του Γραφείου της ΕΠ Δυτικής Μακεδονίας του ΚΚΕ, γραμματέας της ΤΕ Καστοριάς –  Βοΐου του ΚΚΕ.

Γρεβενά

Κατερίνα Γκουτζηκώστα, 48 χρονών, κατάγεται από την Τρικοκκιά, είναι οικονομολόγος, εργάζεται ως ιδιωτική υπάλληλος.

Γιάννης Κλεισιάρης, 54 χρονών, εργάτης στην «ALFAWOOD», μέλος της ΤΕ Γρεβενών του ΚΚΕ, μέλος ΔΣ Εργατικού Κέντρου Γρεβενών, πρόεδρος Σωματείου Ιδιωτικών Υπαλλήλων Γρεβενών, δημοτικός σύμβουλος στο Δήμο Γρεβενών.

Γιάννης Κουρμούλης, 45 χρονών, κατάγεται από τη Δεσκάτη, φυσικός με μεταπτυχιακό στη Ραδιοηλεκτρολογία, εργάζεται ως διοικητικός υπάλληλος στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, είναι στέλεχος του ΚΚΕ και μέλος του Γενικού Συμβουλίου της ΑΔΕΔΥ.

Κοζάνη

Σοφία Αδαμίδου, δημοσιογράφος και συγγραφέας, μέλος του ΔΣ του Μορφωτικού Ιδρύματος της Ένωσης Συντακτών, μέλος της Εταιρείας Θεατρικών Συγγραφέων.

Κώστας Αντάρας, 25 χρονών, απόφοιτος του Ιστορικού – Αρχαιολογικού του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης, μέλος του Συμβουλίου Περιοχής Δυτικής Μακεδονίας της ΚΝΕ.

Γιώργος Κουδούνας, 32 χρονών, απόφοιτος Πληροφορικής, ιδιωτικός υπάλληλος, μέλος της ΕΠ Δυτικής Μακεδονίας του ΚΚΕ, πρόεδρος του ΔΣ του Συνδικάτου Εμποροϋπαλλήλων και Υπαλλήλων Υπηρεσιών Εορδαίας, πρόεδρος του Παραρτήματος Πτολεμαΐδας του Εθνικού Συμβουλίου κατά των Ναρκωτικών (ΕΣΥΝ).

Τίνα Κουζιάκη, 28 χρονών, ψυχολόγος, μέλος του Γραφείου της ΕΠ Δυτικής Μακεδονίας του ΚΚΕ, γραμματέας της ΤΕ Κοζάνης του ΚΚΕ.

Χάρις Λαμπαδά, 32 χρονών, επικουρική παιδίατρος στο Γενικό Νοσοκομείο Κοζάνης, μέλος της ΕΠ Δυτικής Μακεδονίας του ΚΚΕ, μέλος του ΔΣ του Ιατρικού Συλλόγου Κοζάνης.

Πέτρος Ταταρίδης, 57 χρονών, ηλεκτροτεχνίτης, εργαζόμενος στη ΔΕΗ, μέλος της ΕΠ Δυτικής Μακεδονίας του ΚΚΕ, πρόεδρος του Σωματείου Εργατοτεχνιτών και Εργαζομένων στην Ενέργεια, μέλος του ΔΣ του «Σπάρτακου».

Έφη Τσίγκα, 56 χρονών, αυτοαπασχολούμενη γεωπόνος, μέλος του Γραφείου της ΕΠ Δυτικής Μακεδονίας του ΚΚΕ, μέλος του ΔΣ της Ομοσπονδίας Γυναικών Ελλάδας.

Φλώρινα

Κυριάκος Ελευθεριάδης, 32 χρονών, αρχιτέκτονας, σχεδιαστής, μέλος της ΤΕ Ενεργειακού Κέντρου του ΚΚΕ, δημοτικός σύμβουλος στο Δήμο Αμυνταίου.

Βασίλης Καραντζίδης, 44 χρονών, δικηγόρος, στέλεχος του ΚΚΕ, πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Φλώρινας.

Αφροδίτη Στόικου, 42 χρονών, ιδιωτική υπάλληλος.

Γιώτα Τορλαχίδου, 47 χρονών, πτυχιούχος της Σχολής Διοίκησης και Οικονομίας του ΤΕΙ Ηρακλείου, μέλος της ΤΕ Φλώρινας του ΚΚΕ, πρόεδρος του Σωματείου Εμποροϋπαλλήλων και Ιδιωτικών Υπαλλήλων Φλώρινας, μέλος του ΔΣ του Συλλόγου Γονέων του 6ου Νηπιαγωγείου Φλώρινας.

You May Also Like

Πολιτική Προστασία Δήμου Καστοριάς: έκκληση για καθαρισμό ιδιωτικών οικοπέδων

Πολιτική Προστασία Δήμου Καστοριάς: έκκληση για καθαρισμό ιδιωτικών οικοπέδων

Δράσεις καλλωπισμού από την συλλογική κίνηση «Στηρίζω την Καστοριά», την Κυριακή 28 Ιουνίου

Δράσεις καλλωπισμού από την συλλογική κίνηση «Στηρίζω την Καστοριά», την Κυριακή 28…

Ντούσκος και Αναστασιάδου στην ακαδημία του Ν.Ο.Κ.

Ο χρυσός Ολυμπιονίκης και η Καστοριανή χρυσή Παγκόσμια Πρωταθλήτρια

ΚΤΕΛ Καστοριάς: Τροποποίηση δρομολογίων στη γραμμή Θεσσαλονίκης και Αμυνταίου

Ενόψει των εκλογών

Στο ψηφοδέλτιο του Γ. Κασαπίδη ο Μπάμπης Καραταγλίδης

«Δεσμεύομαι να εργαστώ για την προώθηση της Καστοριάς προς την κατεύθυνση της ευημερίας και της ανάπτυξης»

ΝΕΟΛΙΘΙΚΟ ΔΙΣΠΗΛΙΟ – Παρουσίαση της πρόσφατης έρευνας στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Προγράμματος ERC EXPLO

Στην Αίθουσα εκδηλώσεων του Κ.Ε.ΠΕ.Α./Κ.Π.Ε. Καστοριάς

Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας | Διαδικτυακή Εκδήλωση με αφορμή την παγκόσμια ημέρα Ποίησης

  Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας | Διαδικτυακή Εκδήλωση με αφορμή την παγκόσμια ημέρα…

Στη διάθεση των φοιτητών, αλλά και των κατοίκων της Νέας Λεύκης το πεζοδρόμιο που κατασκεύασε ο Δήμος Καστοριάς στο σημείο περιμετρικά της φοιτητικής λέσχης του Πανεπιστημίου!

Στη διάθεση των φοιτητών, αλλά και των κατοίκων της Νέας Λεύκης το…

Το «ρεβιθένιο ψωμί» της Μεγάλης Παρασκευής στην περιοχή της Καστοριάς

Το «ρεβιθένιο ψωμί» της Μεγάλης Παρασκευής στην περιοχή της Καστοριάς