Ολοκληρώθηκε η δράση καθαρισμού των οδικών αξόνων Καστοριά-Δισπηλιό και Καλοχώρι-Νεστόριο από την Π.Ε. Καστοριάς.

Ολοκληρώθηκε από την Περιφερειακή Ενότητα Καστοριάς η δράση καθαρισμού στους οδικούς άξονες Καστοριά – Δισπηλιό και Καλοχώρι- Νεστόριο, η οποία έγινε την Παρασκευή και το Σάββατο 08-09 Απριλίου, και όχι στις 01-02 Απριλίου, όπως αρχικά είχε προγραμματιστεί, εξαιτίας έντονων βροχοπτώσεων.

 

Σκοπός της, ήταν η ευαισθητοποίηση των πολιτών σε θέματα σεβασμού του περιβάλλοντος και η καλλιέργεια περιβαλλοντικής συνείδησης, μέσω της ομαδικότητας και του εθελοντισμού.

 

Τη δράση υποστήριξαν εθελοντικές οργανώσεις και σύλλογοι της περιοχής, τους οποίους ευχαριστούμε θερμά για την ανταπόκρισή τους. Ευχαριστούμε, επίσης, την Αστυνομική Διεύθυνση Καστοριάς και το τμήμα Τροχαίας για την πολύτιμη συνεισφορά του σε θέματα ασφάλειας των εθελοντών.

 

Αντίστοιχες ενέργειες προγραμματίστηκαν και στις υπόλοιπες Περιφερειακές Ενότητες, ενώ  πρόθεση της Περιφέρειας είναι να συνεχιστούν και μελλοντικά, σε διάφορους οδικούς άξονες, για τους οποίους θα υπάρξει σχετική  ανακοίνωση για ενημέρωση των ενδιαφερομένων.

 

Η Περιφερειακή Αρχή, με δράσεις σαν κι αυτές, στέλνει το δικό της μήνυμα, καθώς ο καθαρισμός των οδικών προσβάσεων και των κοινόχρηστων παράπλευρων χώρων, είναι δείγμα πολιτισμού.

 

 

 

You May Also Like

Παναγία, “Η Οδηγήτρια των Οδηγών” (!). Η μοναδική εικόνα της (16ος αιών;) στην Καστοριά Του Γιώργου Τ. Αλεξίου

Παναγία, “Η Οδηγήτρια των Οδηγών” (!). Η μοναδική εικόνα της (16ος αιών;)…

Ξεκίνησαν οι Μικροβιολόγοι την σύμβαση με τον ΕΟΠΥΥ.

Ξεκίνησαν οι Μικροβιολόγοι την σύμβαση με τον ΕΟΠΥΥ.