Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το
GLOBAL GAME JAM 2021

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το GLOBAL GAME JAM 2021 που διοργανώθηκε για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά από το Εργαστήριο «Εφαρμογών Τεχνητής Νοημοσύνης & Επεξεργασίας Δεδομένων και Σημάτων» του Τμήματος Πληροφορικής του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας.

Το εργαστήριο έχει καθιερωθεί πια ως φορέας διεξαγωγής της συνάντησης στην Ελλάδα και ένας από τους 580 φέτος σε παγκόσμιο επίπεδο. Θυμίζουμε ότι η διαδικασία ήταν διαδικτυακή και η διάρκειά της επεκτάθηκε από τις 48 ώρες σε 96. Δημιουργήθηκαν 4 παιχνίδια και συμμετείχαν, 14 πιστοποιημένοι συμμετέχοντες, Όσοι ενδιαφέρονται να περιεργαστούν τα παιχνίδια που δημιουργήθηκαν μπορούν να τα επισκεφτούν στα παιχνίδια και να πληροφορηθούν γενικά για την εκδήλωσή μας εδώ.

Θέλω να ευχαριστήσω την Διοίκηση του Ιδρύματος που εξασφάλισε τις προϋποθέσεις διεξαγωγής της εκδήλωσης κατά το διάστημα 27-31 Ιανουαρίου που το Ίδρυμα είναι κλειστό και μάλιστα σε περίοδο εξεταστικής. Τον ΕΛΚΕ που στήριξε με τη συνδρομή του την τεχνική υποστήριξή για την προμήθεια μικροεξοπλισμού και των λοιπών δαπανών της εκδήλωσης. Επίσης να ευχαριστήσω τα μέσα επικοινωνίας που προέβαλαν την εκδήλωση.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε χάρη της άοκνης προσπάθειας του κ. Νικολάου Άγγελου, έμπειρου συνεργάτη μας σε θέματα παιχνιδιών, με πολύχρονη επαγγελματική εμπειρία σε πολυεθνική εταιρεία του είδους. Ο κ. Νικολάου στερήθηκε πολύ από τον προσωπικό του χρόνο παραμένοντας διαρκώς συνδεδεμένος στην πλατφόρμα που χρησιμοποιήθηκε για τον συντονισμό και τη διεξαγωγή της εκδήλωσης βοηθώντας τους συμμετέχοντες σε κάθε πρόβλημά τους.

Θέλω να ευχαριστήσω επίσης τους συμμετέχοντες, πολλοί από αυτούς στερήθηκαν πολύτιμο χρόνο από το διάβασμά τους τώρα την περίοδο των εξετάσεων στο Πανεπιστήμιο.

Ευελπιστώ του χρόνου, τον Ιανουάριο του 2022, να επανέλθουμε στην φυσιολογική μας ζωή και να πλαισιώσουν την εκδήλωση και νέοι φίλοι για να απολαύσουν την εμπειρία της συνεργασίας-δημιουργίας που αναπτύσσεται σε αυτή.

Σινάτκας Ι.


You May Also Like

Επιπλέον  μέτρα για την άμεση αντιμετώπιση της εξάπλωσης του κορωνοιου στην ΠΕ Καστοριάς προτείνει   ο Περιφερειάρχης  Δυτικής  Μακεδονίας Γιώργος Κασαπίδης  στον αρμόδιο  Υπουργό Υγείας

Επιπλέον  μέτρα για την άμεση αντιμετώπιση της εξάπλωσης του κορωνοιου στην ΠΕ…

Με θέμα τις εσωκομματικές εκλογές του Μαΐου, πραγματοποιήθηκε η Νομαρχιακή Συνέλευση της ΝΟΔΕ Καστοριάς

Με θέμα τις εσωκομματικές εκλογές του Μαΐου, πραγματοποιήθηκε η Νομαρχιακή Συνέλευση της…

ΕΛΜΕ Καστοριάς: Καμία συμμετοχή στις Εκλογές για τα Υπηρεσιακά Συμβούλια

ΕΛΜΕ Καστοριάς: Καμία συμμετοχή στις Εκλογές για τα Υπηρεσιακά Συμβούλια

Αναβάθμιση των δικτύων ύδρευσης και σε οικισμούς του Δήμου Άργους Ορεστικού

  Αναβάθμιση των δικτύων ύδρευσης και σε οικισμούς του Δήμου Άργους Ορεστικού

Η Μαρία Αντωνίου στη συνάντηση εργασίας για το θέμα της μετεγκατάστασης της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Καστοριάς σε νέο κτίριο

Η Μαρία Αντωνίου στη συνάντηση εργασίας για το θέμα της μετεγκατάστασης της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Καστοριάς σε νέο κτίριο

Ένα Πασχαλινό εργαστήρι στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Καστοριάς

Τη Μ.Δευτέρα πραγματοποιήθηκε στην βιβλιοθήκη μας,ενα Πασχαλινό εργαστήρι με την συμμετοχή πολλών…