Την επίσκεψη του Γενικού Γραμματέα Δημόσιας Τάξης Δημήτρη Αναγνωστάκη δέχτηκε στις 31 Μαΐου 2016 στο γραφείο του, ο Αντιπεριφερειάρχη Καστοριάς Σωτήρης Αδαμόπουλος, στο πλαίσιο προγραμματισμένων επαφών του σε τοπικές κοινωνίες.

Εκεί παρουσία της Βουλευτή Καστοριάς Ολυμπίας Τελιγιορίδου, του Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Θεόδωρου Καρυπίδη, του Θεματικού Αντιπεριφερειάρχη Παιδείας – Πολιτισμού – Τουρισμού & Αθλητισμού Θεόφιλου Ζυμπίδη, της Αντιπεριφερειάρχη Οικονομικών της Περιφέρειας Μαρίας Καρυπίδου, του Γενικού Περιφερειακού Αστυνομικού Διευθυντή Δυτικής Μακεδονίας Ταξίαρχου Παναγιώτη Ντζιοβάρα, του Αστυνομικού Διευθυντή Καστοριάς Ευθύμη Αμαραντίδη και Περιφερειακών Συμβούλων Καστοριάς, συζήτησαν θέματα που άπτονται των αρμοδιοτήτων του υπουργείου Δημοσίας Τάξης και απασχολούν την τοπική μας κοινωνία, και αντάλλαξαν απόψεις για την διευθέτηση τους.

Στη συνέχεια ο Γενικός Γραμματέας μετέβη στο Δημαρχείο Καστοριάς όπου σε προγραμματισμένη συνέντευξη τύπου ανακοίνωσε επίσημα την ανέγερση του νέου Αστυνομικού Μεγάρου Καστοριάς.

SONY DSC
SONY DSC
Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

You May Also Like

Παναγία, “Η Οδηγήτρια των Οδηγών” (!). Η μοναδική εικόνα της (16ος αιών;) στην Καστοριά Του Γιώργου Τ. Αλεξίου

Παναγία, “Η Οδηγήτρια των Οδηγών” (!). Η μοναδική εικόνα της (16ος αιών;)…

Ξεκίνησαν οι Μικροβιολόγοι την σύμβαση με τον ΕΟΠΥΥ.

Ξεκίνησαν οι Μικροβιολόγοι την σύμβαση με τον ΕΟΠΥΥ.

Συνεχίζονται οι παρεμβάσεις από την ΠΔΜ – Τμήμα Μηχανολογικού Εξοπλισμού της Π.Ε. Καστοριάς που αφορούν, κοπή κλαδιών, χόρτων και καθαρισμό βλάστησης

Συνεχίζονται οι παρεμβάσεις που πραγματοποιεί η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, με το ανθρώπινο…

Μπουζέρια: “παγκόσμιο” πρωτάθλημα τσιπουρο-γευσιγνωσίας

Τα ”Μπουζέρια”, η τρελογιορτή των Τσιπουράδων, σας προσκαλεί στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Τσιπουρογευσιγνωσίας όλο τον κόσμο

Εργαστήριο Παραδοσιακής Δόμησης στα Κορέστεια Καστορίας

Πρόσκληση Συμμετοχής ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗΣ ΔΟΜΗΣΗΣ ΣΤΑ ΚΟΡΕΣΤΙΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ 30 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ…