Ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Γιώργος  Κασαπίδης και ο Δήμαρχος Βοίου Χρήστος Ζευκλής, υπέγραψαν  την Προγραμματική Σύμβαση για το έργο «Επισκευή και συντήρηση Δημοτικής οδού από Ε.Ο. Κοζάνης – Ιωαννίνων προς Σιάτιστα, θέση Μπούνος» – προϋπολογισμού 472.500,00€ (με Φ.Π.Α.)


Ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Γιώργος Κασαπίδης και ο Δήμαρχος Βοίου Χρήστος Ζευκλής υπέγραψαν την Τετάρτη 3 Νοεμβρίου,  στο γραφείου του Δημάρχου στη Σιάτιστα,  την Προγραμματική Σύμβαση για το έργο «Επισκευή και συντήρηση Δημοτικής οδού από Ε.Ο. Κοζάνης – Ιωαννίνων προς Σιάτιστα, θέση Μπούνος».

Το έργο προϋπολογισμού 472.500,00€ θα υλοποιηθεί από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Π.Ε. Κοζάνης, με πηγή χρηματοδότησης το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων και συμβατικό χρόνο ολοκλήρωσης τους έξι (6) μήνες.

Περιλαμβάνει την επισκευή και συντήρηση οδικού τμήματος 3.400m περίπου με σκοπό την εξυπηρέτηση των αγροτών της περιοχής και την εξασφάλιση καλύτερης πρόσβασης στον υπάρχοντα χώρο της ΔΙΑΔΥΜΑ και στην παλαιά Εθνική Οδό Κοζάνης – Ιωαννίνων.

Προβλέπεται η οδοστρωσία, η ασφαλτική στρώση κυκλοφορίας, η κατασκευή των κατάλληλων τεχνικών, καθώς και η οριζόντια και κατακόρυφη σήμανση για την αύξηση της οδικής ασφάλειας και την παροχή πληροφοριών στους οδηγούς.

You May Also Like

Σε τροχιά υλοποίησης το αρδευτικό Τριανταφυλλιάς Π.Ε. Φλώρινας

  Εγκρίθηκε η χρηματοδότηση του έργου από το ΥΠΟΜΕ με 43.520.000€. Λύση…

Σύλληψη 29χρονου σε περιοχή της Φλώρινας για παράνομη μεταφορά αλλοδαπών

Σύλληψη 29χρονου σε περιοχή της Φλώρινας για παράνομη μεταφορά αλλοδαπών

Ο Όμιλος Ενεργών Νέων Φλώρινας (ΟΕΝΕΦ) και το Europe Direct Δυτικής Μακεδονίας παρουσίασαν τα αποτελέσματα της δράσης Διασυνοριακού Διαλόγου στην εκδήλωση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής των Περιφερειών “CoR- Bertelsmann Stiftung Outreach Event”

Ο Όμιλος Ενεργών Νέων Φλώρινας (ΟΕΝΕΦ) και το Europe Direct Δυτικής Μακεδονίας…

Αναβάλλεται το 3ο Φεστιβάλ Παραδοσιακών Τοπικών Προϊόντων «Γρεβενών Γεύσεις»

Αναβάλλεται το 3ο Φεστιβάλ Παραδοσιακών Τοπικών Προϊόντων «Γρεβενών Γεύσεις»

Η μεγαλύτερη μισθολογική επιδείνωση στη Δυτική Μακεδονία

Στις τελευταίες θέσεις της Ευρώπης βρίσκονται οι ελληνικές περιφέρειες στην αγοραστική δύναμη τον μισθών.

Γρεβενά: Δωρεά προστατευτικών μασκών  του Εργαστηριακού Κέντρου και του ΕΠΑΛ στο Γενικό Νοσοκομείο

Γρεβενά: Δωρεά προστατευτικών μασκών  του Εργαστηριακού Κέντρου και του ΕΠΑΛ στο Γενικό…

Εξιχνιάστηκε άμεσα από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Εορδαίας απόπειρα κλοπής

Διαπράχθηκε σε βάρος 79χρονης ημεδαπής στην Πτολεμαΐδα

Απολογισμός Α΄ εξαμήνου 2022 της Αντιπεριφέρειας Δίκαιης Αναπτυξιακής Μετάβασης

Απολογισμός Α΄ εξαμήνου 2022 της Αντιπεριφέρειας Δίκαιης Αναπτυξιακής Μετάβασης

Δήμος Γρεβενών: “Ζωγραφίζουμε την Ελευθερία μας” – Οι Εικαστικές Δημιουργίες του 1ου Δημοτικού (Βίντεο)

  Δήμος Γρεβενών: “Ζωγραφίζουμε την Ελευθερία μας” – Οι Εικαστικές Δημιουργίες του…

Σύλληψη 6 ατόμων για διενέργεια παράνομου τυχερού παιγνίου, σε κατάστημα στην Πτολεμαΐδα

 Κατασχέθηκαν 479 μάρκες, χρηματικό ποσό των 2.610 ευρώ, 2  τράπουλες και ένα…