Ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας & η Αντιπεριφερειάρχης Καστοριάς στην τελετή Αγιασμού στο εμφιαλωτήριο «Νερά Πηγών Γράμμου ΑΕ»  .

Ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Γιώργος Κασαπίδης και η Αντιπεριφερειάρχης Καστοριάς Δέσποινα Κοζατσάνη παραβρέθηκαν, το Σάββατο 02 Απριλίου 2022, στον αγιασμό που τέλεσε ο Σεβεσμιότατος Μητροπολίτης Καστοριάς κ. Καλλίνικος, στην υποκατασκευή μονάδας παραγωγής και εμφιάλωσης νερού: «Νερά Πηγών Γράμμου Α.Ε.», η οποία ανήκει στον όμιλο ¨Τσάκος¨.

 

Ο αγιασμός έγινε στο πλαίσιο έναρξης των εργασιών της κατασκευαστικής εταιρίας και αποτελεί την πρώτη μεγάλη επένδυση στην Περιφερειακή Ενότητα Καστοριάς, που πραγματοποιείται από  τον όμιλο «Τσάκο».

 

Πρόκειται για μια ολοκληρωμένη επένδυση, πλήρως καθετοποιημένη, η οποία έχει να κάνει με την κατασκευή του αγωγού που θα μεταφέρει το νερό από τις πηγές του Πευκόφυτου προς το εργοστάσιο εμφιάλωσης, την μονάδα εμφιάλωσης του φυσικού μεταλλικού νερού, την μονάδα αποθήκευσης και τη διαχείριση logistics.

 

Η συγκεκριμένη επένδυση σηματοδοτεί την αρχή προσέλκυσης επενδύσεων στον τόπο, ενώ οι δυνατότητες που παρέχουν τα υψηλά ποσοστά  επιδοτήσεων του νέου αναπτυξιακού νόμου, προμηνύει την έλευση και άλλων αντίστοιχων επενδύσεων, με αποτέλεσμα την δημιουργία θέσεων εργασίας και τοπικής  ανάπτυξης.

 

Η Περιφερειακή Αρχή εναρμονίζεται με την κυβέρνηση, η οποία έχει  θέσει ισχυρά θεμέλια για ένα εξωστρεφές και σύγχρονο επιχειρηματικό περιβάλλον. Μέσω της απλοποίησης των διαδικασιών και των υψηλών κινήτρων που δίνει ο αναπτυξιακός νόμος, σηματοδοτεί την αλλαγή του παραγωγικού μοντέλου της περιοχής και ενισχύει τις επενδύσεις.

 

 

You May Also Like

13.000,00€ για «Προμήθεια και συντήρηση εξοπλισμού ΝΟΚ Κοζάνης» από την Π.Ε. Κοζάνης

  13.000,00€ για  «Προμήθεια και συντήρηση εξοπλισμού ΝΟΚ Κοζάνης» από την Π.Ε.…

Γ. Ζεμπιλιάδου: «Ο κ. Καρυπίδης θα… σώσει το περιβάλλον αφού έχασε έτοιμα ενταγμένα έργα 36 εκ€!»

Γ. Ζεμπιλιάδου: «Ο κ. Καρυπίδης  θα… σώσει το περιβάλλον  αφού έχασε έτοιμα…

Hχητικό ντοκουμέντο: Η Αγία Σοφία ψάλλει την Παναγία!

Η Αγία Σοφία της Κλεισούρας ψάλλει την Παναγία! (Ηχητικό ντοκουμέντο)

Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Θεόδωρο Καρυπίδη: Σας καλούμε να διατηρήσετε τα Κέντρα Συμβουλευτικής Γυναικών Θυμάτων Βίας

Γιατί είναι σημαντικό;

Ορκωμοσία δύο νέων μονίμων υπαλλήλων του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας στην Καστοριά

Ορκωμοσία δύο νέων μονίμων υπαλλήλων του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας στην Καστοριά

Η Φοιτητική Ομάδα Hyperion Robotics Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας απέσπασε το βραβείο “Team Prize” στον Ευρωπαϊκό Διαγωνισμό Ρομποτικής Eurobot 2024.

Η Φοιτητική Ομάδα Hyperion Robotics Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας απέσπασε το βραβείο “Team Prize”

Ευχές του  Αντιπεριφερειάρχη  Καστοριάς για την Έναρξη της Νέας Σχολικής Χρονιάς

Ευχές του  Αντιπεριφερειάρχη  Καστοριάς για την Έναρξη της Νέας Σχολικής Χρονιάς

Η Σύναξη της Παναγίας Τριχερούσας εορτάστηκε στον Ιερό Ναό Αγίου Νικάνορος

Η Σύναξη της Παναγίας Τριχερούσας εορτάστηκε στον Ιερό Ναό Αγίου Νικάνορος