Ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Γούνας και Πρόεδρος του Συνδέσμου Γουνοποιών Καστοριάς «Ο Προφήτης Ηλίας» Άκης Τσούκας, πραγματοποίησε επίσκεψη στην Αστυνομική Διεύθυνση Καστοριάς

Ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Γούνας και Πρόεδρος του Συνδέσμου Γουνοποιών Καστοριάς «Ο Προφήτης Ηλίας» Άκης Τσούκας, πραγματοποίησε επίσκεψη στην Αστυνομική Διεύθυνση Καστοριάς, με αφορμή το γεγονός ότι η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Καστοριάς, εξιχνίασε μεγάλη υπόθεση διακεκριμένης κλοπής που διαπράχθηκε στις 20-10-2021 από επιχείρηση γουναρικών στην Καστοριά.

Συγκεκριμένα, ο κ. Τσούκας συναντήθηκε με τον  Αστυνομικό Διευθυντή Θωμά Ζήκα, Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Καστοριάς, τον Αστυνομικό Υποδιευθυντή Νικόλαο Έξαρχο, Υποδιευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Καστοριάς και τον Αστυνομικό Υποδιευθυντή Ευστάθιο Λαγό, Διευθυντή της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καστοριάς και τους συνεχάρη για την άμεση και μεγάλη επιτυχία τους.

«Από την πρώτη στιγμή, ήμασταν σίγουροι,  ότι η Αστυνομική Διεύθυνση Καστοριάς, θα κατάφερνε να εξιχνιάσει την υπόθεση. Οι Αστυνομικοί Υπάλληλοι, λειτούργησαν άμεσα, συντονισμένα και αποτελεσματικά, “ρίχνοντας φως”  στην πολύκροτη υπόθεση, η οποία σκοπό είχε να βλάψει έναν συνάδελφο γουνοποιό και κατ’ επέκταση ολόκληρο τον κλάδο. Δεν αμφιβάλλαμε ούτε για ένα λεπτό,  ότι οι αστυνομικοί μας, θα  εξιχνίαζαν την υπόθεση. Είμαστε ευγνώμονες για τον τρόπο με τον οποίο λειτούργησαν και δηλώνουμε ότι και εμείς, σύσσωμος ο κλάδος της ελληνικής γουνοποιίας, θα είμαστε στο πλευρό τους. Για ακόμα μια φορά πολλά συγχαρητήρια», δήλωσε μετά το πέρας της συνάντησης ο κ. Τσούκας.

You May Also Like

Νίκος Παπαγεωργίου: Ένας άγνωστος ευεργέτης – Η ορφάνια, το γουνεμπόριο και η βράβευση από την Ακαδημία Αθηνών

Ο Νίκος Παπαγεωργίου είναι ένας από τους εθνικούς ευεργέτες, που η ζωή…

Πυρκαγιά σε αγροτική περιοχή κοντά στην Κορησό

Μεγάλη φωτιά ξέσπασε χωρίς να γνωρίζει ακόμη κανείς τα αίτιά της την…

2ο Ενημερωτικό Σεμινάριο – Αναδυόμενος πολιτιστικός και περιπατητικός τουρισμός – Cult2Routes

2ο Ενημερωτικό Σεμινάριο – Αναδυόμενος πολιτιστικός και περιπατητικός τουρισμός  – Cult2Routes

  Ο ναός της Αγίας Παρασκευής {έτ. 1899} στη συνοικία Ντολτσό Καστοριάς

  Ο ναός της Αγίας Παρασκευής {έτ. 1899} στη συνοικία Ντολτσό Καστοριάς

Παναγία, “Η Οδηγήτρια των Οδηγών” (!). Η μοναδική εικόνα της (16ος αιών;) στην Καστοριά Του Γιώργου Τ. Αλεξίου

Παναγία, “Η Οδηγήτρια των Οδηγών” (!). Η μοναδική εικόνα της (16ος αιών;)…

Ο Α.Σ. Καστοριάς ανακοινώνει την επιστροφή του Θάνου Χονδρογιάννη στην ομάδα

Ο Α.Σ. Καστοριάς ανακοινώνει την επιστροφή του Θάνου Χονδρογιάννη στην ομάδα

Ο 26χρονος εντοπίστηκε απαγχονισμένος μέσα στο δάσος, αλλά προς το παρόν η αστυνομία αποκλείει εγκληματική ενέργεια(βίντεο)

Ο 26χρονος εντοπίστηκε απαγχονισμένος μέσα στο δάσος, αλλά προς το παρόν η…