O «Ρομπέρτο Ντεβερέ», του Gaetano Donizetti το Σάββατο 16 Απριλίου 2016 στο ΤΕΙ Καστοριάς απευθείας από την Metropolitan Opera της Νέας Υόρκης.

Ο Όμιλος Αντέννα σε συνεργασία με την Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου Καστοριάς παρουσιάζει τις παραστάσεις της Metropolitan Opera της Νέας Υόρκης, φέρνοντας τα μεγαλύτερα έργα της όπερας σε ζωντανή μετάδοση στο ΤΕΙ Καστοριάς.

Το βραβευμένο πρόγραμμα “The Met: Live in HD”, μετά τις εκπληκτικές παραστάσεις «Τροβατόρε», «Οθέλλος», «Τανχόϊζερ»  και Αλιείς Μαργαριταριών «ΤΟΥΡΑΝΤΟΤ», «ΜΑΝΟΝ ΛΕΣΚΟ» και πρόσφατα η «ΜΑΝΤΑΜΑ ΜΠΑΤΕΡΦΛΑΪ». που μάγεψαν το καστοριανό κοινό, παρουσιάζει το επόμενο Σάββατο 16 Απριλίου 2016 στις 19:55 στο ΤΕΙ Καστοριάς το αριστούργημα του Giacomo Puccini «ΜΑΝΟΝ ΛΕΣΚΟ».

Η φημισμένη σοπράνο του μπελκάντο Sondra Radvanovsky αναλαμβάνει την εξαιρετική πρόσκληση να ερμηνεύσει και τις τρεις βασίλισσες της «Τριλογίας των Τυδώρ» του Donizzeti. Σε αυτή την κλιμακωτή όπερα της τριλογίας, η Radvanovsky ερμηνεύει την ενήλικη πια βασίλισσα Ελισάβετ Α’, που αναγκάζεται να υπογράψει τη διαταγή θανάτου του ευγενούς που αγαπά, του Ντεβερέ. Ο τενόρος Matthew Polenzani ερμηνεύει τον Ντεβερέ, ενώ η μεσόφωνη Elīna Garanča και ο βαρύτονος Mariusz Kwiecien συμπληρώνουν το κουαρτέτο των ερμηνευτών σε αυτό το αριστουργηματικό έργο. Διευθύνει ο «σπεσιαλίστας» των έργων του Donizzeti, Maurizio Benini. Ο Sir David McVicar, που σκηνοθέτησε στη Μet τις παραγωγές της Anna Bolena και της Maria Stuarda, επιστρέφει για να σκηνοθετήσει το τελευταίο μέρος της τριλογίας.

Η παράσταση θα μεταδοθεί με ελληνικούς υπότιτλους, στο αμφιθέατρο του ΤΕΙ Καστοριάς, από την Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου Καστοριάς, η οποία στα διαλείμματα θα προσφέρει δωρεάν εδέσματα και κρασί.

Τιμές εισιτηρίων:

  • 15,00 € κανονικό εισιτήριο.

  • 10,00 € μαθητικό, φοιτητικό, ανέργων και ΑΜΕΑ.

  • 7,5 € το άτομο (15,00 € για δύο άτομα) με το κουπόνι «1+1 της ΟΔΟΥ», του φύλλου 831 της Πέμπτης 14 Απριλίου 2016, ισχύει για 20 διπλά εισιτήρια και είναι απαραίτητη η δήλωση ονοματεπώνυμου (τηλ. 2467029638). Η ίδια προσφορά ισχύει και στο «Βήμα της Κυριακής» (στο κυριακάτικο φύλλο μία εβδομάδα πριν την παράσταση).

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στο γραφείο της κοινωφελούς επιχείρησης του Δήμου Καστοριάς «Ορεστειάς» Αθ. Διάκου 1 (πάρκο “Ολυμπιακής φλόγας”) στο τηλέφωνο 2467022292.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

You May Also Like

Δια ζώσης και κεκλεισμένων των θυρών η συνεδρίαση Διοικητικού Συμβουλίου ΠΕΔ Δυτικής Μακεδονίας

Δια ζώσης και κεκλεισμένων των θυρών η συνεδρίαση Διοικητικού Συμβουλίου ΠΕΔ Δυτικής…

Συμμετοχή του συλλόγου “Μαζί Σου” στην 33η Αμφικτιονία

Συμμετείχε  στις εργασίες του διήμερου συνεδρίου

Μαθητική πορεία για τη δωρεάν παιδεία στο Δημαρχείο Καστοριάς

Το Μουσικό Σχολείο Καστοριάς διαμαρτύρεται για την υποβάθμιση της δημόσιας παιδείας

Ο Δημήτρης Σαββόπουλος για τις δράσεις που έγιναν στην Π.Ε. Καστοριά  ενάντια στον  κορωνοϊό  και τα επόμενα σημαντικά βήματα (Video)

Ο Δημήτρης Σαββόπουλος για τις δράσεις που έγιναν στην Π.Ε. Καστοριά  ενάντια…

Άργος Ορεστικό: Κάλεσμα στις επιχειρήσεις καφεστίασης που δραστηριοποιούνται στο δήμο

  Άργος Ορεστικό: Κάλεσμα στις επιχειρήσεις καφεστίασης που δραστηριοποιούνται στο δήμο

Τελιγιορίδου – Βέττα: “Άρνηση της κυβέρνησης να στηρίξει τους γουνεργάτες”

  Τελιγιορίδου – Βέττα: “Άρνηση της κυβέρνησης να στηρίξει τους γουνεργάτες”

Προγραμματική Σύμβαση Κορεντσίδη – Γκοσλιόπουλου για την επέκταση του Κέντρου Κοινότητας Καστοριάς στο Νεστόριο

Προγραμματική Σύμβαση Κορεντσίδη – Γκοσλιόπουλου για την επέκταση του Κέντρου Κοινότητας Καστοριάς…

Γρηγόριος Γρηγοριάδης:”Η θυσία του Ανθυπολοχαγού Παύλου, σηματοδότησε τον αγώνα και ξεσήκωσε τον λαό μας από τον εθνικό λήθαργο”

Θερμές ευχαριστίες και συγχαρητήρια στη Νούλη Σπυροπούλου και όλους όσοι συμμετείχαν

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Τουρνουά Handball Ακαδημιών Mini Κορίτσια-Αγόρια της Ένωσης Σωματείων Χειροσφαίρισης Δυτικής Μακεδονίας

Κορίτσια-Αγόρια της Ένωσης Σωματείων Χειροσφαίρισης  Δυτικής Μακεδονίας