Ο Σύλλογος Υπαλλήλων Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας συμμετείχε με τους εκλεγμένους αντιπροσώπους του στο 7ο Τακτικό Συνέδριο της Ομοσπονδίας Υπαλλήλων αιρετών Περιφερειών Ελλάδος (Ο.Σ.Υ.Α.Π.Ε.), το οποίο πραγματοποιήθηκε από 31.05. – 02.06.2016 στη Θεσσαλονίκη. Έντεκα (11) από τους δώδεκα (12) αντιπροσώπους παραβρέθηκαν στο συνέδριο και συμμετείχαν στις εργασίες του.

Πέντε (5) συνολικά αντιπρόσωποι συμμετείχαν στην εκλογική διαδικασία από τις δύο παρατάξεις του Συλλόγου Υπαλλήλων Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας. Οι δύο αντιπρόσωποι (Ευδοξία Μωϋσιάδου και Γιώργος Κωνσταντάς) συμμετείχαν στο ψηφοδέλτιο της παράταξης του ΠΑΜΕ, η οποία αναδείχτηκε πλειοψηφούσα. Οι υπόλοιποι τρεις αντιπρόσωποι (Δημήτρης Καραθανάσης, Δημήτρης Μυλωνάς και Αλέξανδρος Μάγκος) συνέπραξαν με αντιπροσώπους άλλων δύο Συλλόγων (Περιφέρειας Θεσσαλίας & Κρήτης), δημιουργώντας ένα ανεξάρτητο ψηφοδέλτιο “Ενιαίο Ενωτικό και Ανεξάρτητο Ψηφοδέλτιο”, και εκλέχθηκαν και οι τρεις. Το συγκεκριμένο ψηφοδέλτιο αναδείχθηκε 5ο σε οκτώ (8) συνολικά ψηφοδέλτια, λαμβάνοντας 4 έδρες στο Γενικό Συμβούλιο και 1 έδρα στο Δ.Σ. της ΟΣΥΑΠΕ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

You May Also Like

Δυναμικό παρών του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας στην 86η Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης

Με πλήθος επίσημων παρευρισκόμενων και παρουσία των Πρυτανικών Αρχών και μελών της…

Παναγία, “Η Οδηγήτρια των Οδηγών” (!). Η μοναδική εικόνα της (16ος αιών;) στην Καστοριά Του Γιώργου Τ. Αλεξίου

Παναγία, “Η Οδηγήτρια των Οδηγών” (!). Η μοναδική εικόνα της (16ος αιών;)…

Νίκος Παπαγεωργίου: Ένας άγνωστος ευεργέτης – Η ορφάνια, το γουνεμπόριο και η βράβευση από την Ακαδημία Αθηνών

Ο Νίκος Παπαγεωργίου είναι ένας από τους εθνικούς ευεργέτες, που η ζωή…

Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας | Jean Monnet Chair στην Επικοινωνιακή Διαχείριση Κινδύνου και Κρίσεων στην Ευρώπη | Ενημερωτική Εκδήλωση

Την Πέμπτη, 13 Οκτωβρίου 2022 και ώρα 12:00 θα πραγματοποιηθεί η πρώτη…

Συνεχίζονται οι παρεμβάσεις από την ΠΔΜ – Τμήμα Μηχανολογικού Εξοπλισμού της Π.Ε. Καστοριάς που αφορούν, κοπή κλαδιών, χόρτων και καθαρισμό βλάστησης

Συνεχίζονται οι παρεμβάσεις που πραγματοποιεί η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, με το ανθρώπινο…