Ο 90χρονος παππούς μαζεύει δύναμη για να πάει με το ποδήλατο του το ηλικιωμένο σκυλί του στον κτηνίατρο

Μια φωτογραφία έχει αγγίξει τα κοινωνικά δίκτυα τις τελευταίες ημέρες. Ένας παππούς του San Juan μεταφέρει τον ηλικιωμένο σκύλο του στον κτηνίατρο με το ποδήλατο του και η στιγμή καταγράφηκε σε μια εικόνα που κινητοποιεί πολλούς.

Η πίστη που αισθάνονται τα σκυλιά για τους ιδιοκτήτες τους είναι πάντα θέμα που πρέπει να τονιστεί όταν μιλάμε γι ‘αυτούς, αλλά μερικές φορές είναι επίσης σημαντικό να επικεντρωθούμε σε εκείνους τους ανθρώπους που έχουν πνεύμα τόσο πιστό όσο εκείνο των κατοικίδιων ζώων τους και είναι σε θέση να κάνουν τα πάντα για αυτούς.

Ο Ντον Χουάν μεταφέρει τον πιστό του φίλο με ποδήλατο, γιατί δεν μπορεί πλέον να περπατήσει. Όταν ρωτήθηκε από πού βρίσκει την ενέργειά του, είπε, «Από την αγάπη που νιώθω για τον φίλο μου».

Ο κόσμος είναι φτιαγμένος από μικρές χειρονομίες. Η αγάπη μας κινεί, η συντροφιά μας γεμίζει την ψυχή μας και η ευτυχία έρχεται με απλότητα. Αυτή η ταπεινοφροσύνη και η καλοσύνη είναι αυτό που έκανε τον πρωταγωνιστή αυτής της ιστορίας, νέο Don Juan.

Είναι ένας 90χρονος παππούς, ένα σαφές και αξιοθαύμαστο παράδειγμα από την πόλη του Σαν Χουάν (Πουέρτο Ρίκο), ο οποίος έχει δώσει πολύ καλοσύνη. Αποδεικνύεται ότι παρά τις ασθένειες του και τους πόνους του, καταφέρνει να οδηγήσει τον συντροφικό του σκύλο με ποδήλατο στον κτηνίατρο. Το φτωχό κουτάβι είναι 16 ετών και πάσχει από αρθρίτιδα σκύλου, οπότε δεν μπορεί να περπατήσει.

Λόγω της ηλικίας του, ο σκύλος του πάσχει από σοβαρή αρθρίτιδα, η οποία έχει αποδυναμώσει τα οστά του και τον κάνει σχεδόν παράλυτο. Αντιμέτωπος με τη δύσκολη κατάσταση, ο Don Juan δεν αφήνει τον εαυτό του να νικηθεί και παρόλο που ο σκελετός του δεν είναι ο δυνατότερος, πηγαίνει με το ποδήλατό του έτσι ώστε το σκυλί του να φτάσει στον κτηνίατρο.

Η ιστορία αυτού του ευγενικού άνδρα έγινε viral, αφού ο γείτονάς του, Nelson Rodriguez-López, αποφάσισε να τη μοιραστεί στο Facebook του.

«Και πόσοι νέοι εγκαταλείπουν τα κατοικίδια ζώα τους ή δεν τα πηγαίνουν για ιατρική βοήθεια;» έγραψε ο Nelson στην ανάρτηση του.

Αμέσως, το ευγενικό πρόσωπο του Ντον Χουάν το ερωτεύτηκαν όλοι στα κοινωνικά δίκτυα και χιλιάδες άνθρωποι άφησαν εκφράσεις αγάπης για αυτόν τον ευγενή παππού.

Επιπλέον, μερικοί εκπλήχθηκαν όταν έμαθαν την ιστορία του γέρου που έχουν δει στο δρόμο του Σαν Χουάν με το κουτάβι του στο ποδήλατο.

Χωρίς αμφιβολία, κάθε σκυλάκι, γατάκι ή ζωντανό ον χρειάζεται έναν Don Juan στη ζωή τους.

Αντιμέτωποι με τις πολυάριθμες περιπτώσεις παραμέλησης και εγκατάλειψης, γνωρίζοντας ότι εξακολουθούν να υπάρχουν άνθρωποι με την ψυχή και την καρδιά τους τόσο αγνοί όσο αυτός ο παππούς μας οδηγεί με ελπίδα και ευγνωμοσύνη.

Είμαστε επίσης χαρούμενοι που γνωρίζουμε ότι αυτό το ζευγάρι ηλικιωμένων είναι μαζί για να αντιμετωπίσουν τη ζωή στα χρυσά τους χρόνια.

Ο Ντον Χουάν δεν σκέφτεται τον δικό του πόνο, αλλά για το καλύτερο του σκύλου του και για αυτήν την πράξη αγάπης, η ζωή έχει μεγάλη ανταμοιβή γι ‘αυτόν. Μοιραστείτε την όμορφη ιστορία της και βοηθήστε μας να εμπνεύσουμε τους άλλους να αγαπούν και να φροντίζουν τα κατοικίδια ζώα σας.

ΠΗΓΗ:fanpage.gr

You May Also Like

Πρόεδρος τεχνικών ΔΕΗ στο Πρώτο: Με 580€ γιατί να έρθουν στην ΔΕΗ εναερίτες να ρισκάρουν την ζωή τους; (audio)

Πρόεδρος τεχνικών ΔΕΗ στο Πρώτο: Με 580€ γιατί να έρθουν στην ΔΕΗ…

15 φωτογραφίες που θα σε κάνουν να αναπολήσεις τα ’80s και 90s

Table of Contents Hide 15 φωτογραφίες που θα σε κάνουν να αναπολήσεις…

Ανδρέας Φουστάνος: «Δεν είμαι παππούς. Μια μέρα πήγε ο εγγονός μου να με πει παππού και μόλις τον κοίταξα, με φώναξε Ανδρέα»

Ανδρέας Φουστάνος: «Δεν είμαι παππούς. Μια μέρα πήγε ο εγγονός μου να…

Γιατί οι πόρτες στις δημόσιες τουαλέτες δεν φτάνουν στο πάτωμα;

Κι όμως υπάρχουν αρκετοί λόγοι τους οποίους δεν φαντάζεστε

Ο ανεξέλεγκτος τζόγος στο Λονδίνο, που έγινε αφορμή να επινοηθούν τα σάντουιτς. Πόνταραν ακόμη και για το αν θα ζήσει ή θα πεθάνει ένας τραυματίας!

Ο ανεξέλεγκτος τζόγος στο Λονδίνο, που έγινε αφορμή να επινοηθούν τα σάντουιτς.…

Συμβουλές προς τους εκπαιδευτικούς σχετικά με τους μαθητές που αντιμετωπίζουν μαθησιακές δυσκολίες. Γράφει η Δρ. Καλλιόπη Μόσχου Διδάκτωρ Συμβουλευτικής Πανεπιστημίου Ιωαννίνων*

Συμβουλές προς τους εκπαιδευτικούς σχετικά με  τους μαθητές που αντιμετωπίζουν μαθησιακές δυσκολίες.…

Γεγονότα και εξελίξεις σαν σήμερα 5 Ιουλίου

Γεγονότα και εξελίξεις σαν σήμερα 5 Ιουλίου

Πού βρίσκεται το Γκλύξμπουργκ: Η ιστορία του

Γιατί είναι σε γερμανικό έδαφος.

Κινδυνεύουν οι ζωές των παιδιών μας με το Squid Game; – Μετά τον ενθουσιασμό… παγκόσμιος συναγερμός

Κινδυνεύουν οι ζωές των παιδιών μας με το Squid Game; – Μετά…

Ζευγάρι δεν ήθελε να πάρει δάνειο, έφτιαξε σπίτι με μόλις 590 ευρώ και το εσωτερικό του είναι παραμυθένιο

Table of Contents Hide Ζευγάρι δεν ήθελε να πάρει δάνειο, έφτιαξε σπίτι…