Την πρόθεση του Δήμου Άργους Ορεστικού να κατασκευαστεί η πολυπόθητη από εκπαιδευτικούς, μαθητές και γονείς αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του 4ου Δημοτικού Σχολείου Άργους Ορεστικού, ανακοίνωσε ο Δήμαρχος Παναγιώτης Κεπαπτσόγλου.

Ο Παναγιώτης Κεπαπτσόγλου παραβρέθηκε στην καθιερωμένη ετήσια εκδήλωση του σχολείου, που ήταν αφιερωμένη στη Ζωή και το Έργο του Μίκη Θεοδωράκη και η οποία πραγματοποιήθηκε στο πολιτιστικό κέντρο Άργους Ορεστικού, την Τετάρτη 1 Ιουνίου.

Ο Δήμαρχος Άργους Ορεστικού χαιρέτησε την εκδήλωση λέγοντας πως για το Δήμο, παρά την κρίση που περνά η κοινωνία μας, αποτελεί προτεραιότητα η στήριξη της δημόσιας και δωρεάν παιδείας. Γι’ αυτό και ανταποκρινόμενος στο αίτημα δασκάλων, γονέων και μαθητών, ετοίμασε πλήρη μελέτη για την ανέγερση-κατασκευή μίας σύγχρονης και άνετης αίθουσας πολλαπλών χρήσεων και με την πρώτη ευκαιρία θα προσπαθήσει να χρηματοδοτήσει το έργο εντάσσοντάς το σε κάποιο περιφερειακό πρόγραμμα.

Ο Διευθυντής του σχολείου Λεωνίδας Οικονομίδης, ικανοποιημένος από την εξέλιξη αυτή δήλωσε κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, πως δεν είναι απλά αισιόδοξος, αλλά βέβαιος, πως ο δήμαρχος θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να υλοποιήσει το εν λόγω έργο.

Η αίθουσα σύμφωνα με τη μελέτη θα αποτελέσει ένα πραγματικό στολίδι για το Άργος Ορεστικό και θα αποσυμφορήσει το υπάρχον διδακτήριο, ώστε το σχολείο μας να λειτουργήσει ως ολοήμερο και η παραμονή των μαθητών σε αυτό να είναι άνετη και ευχάριστη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

You May Also Like

Παναγία, “Η Οδηγήτρια των Οδηγών” (!). Η μοναδική εικόνα της (16ος αιών;) στην Καστοριά Του Γιώργου Τ. Αλεξίου

Παναγία, “Η Οδηγήτρια των Οδηγών” (!). Η μοναδική εικόνα της (16ος αιών;)…

Ξεκίνησαν οι Μικροβιολόγοι την σύμβαση με τον ΕΟΠΥΥ.

Ξεκίνησαν οι Μικροβιολόγοι την σύμβαση με τον ΕΟΠΥΥ.

Συνεχίζονται οι παρεμβάσεις από την ΠΔΜ – Τμήμα Μηχανολογικού Εξοπλισμού της Π.Ε. Καστοριάς που αφορούν, κοπή κλαδιών, χόρτων και καθαρισμό βλάστησης

Συνεχίζονται οι παρεμβάσεις που πραγματοποιεί η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, με το ανθρώπινο…

Μπουζέρια: “παγκόσμιο” πρωτάθλημα τσιπουρο-γευσιγνωσίας

Τα ”Μπουζέρια”, η τρελογιορτή των Τσιπουράδων, σας προσκαλεί στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Τσιπουρογευσιγνωσίας όλο τον κόσμο

Εργαστήριο Παραδοσιακής Δόμησης στα Κορέστεια Καστορίας

Πρόσκληση Συμμετοχής ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗΣ ΔΟΜΗΣΗΣ ΣΤΑ ΚΟΡΕΣΤΙΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ 30 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ…