Παντελής αδιαφορία υπήρξε, από τον φίλαθλο κόσμο της Καστοριάς, στην Πανκαστοριανή συγκέντρωση που κάλεσε ο Α.Γ.Σ.Κ. «ΚΑΣΤΟΡΙΑ» και πραγματοποιήθηκε, τη Δευτέρα 19 Ιουνίου 2017, στο Δημαρχείο της πόλης.

Το θέαμα ήταν απογοητευτικό, αφού παραβρέθηκαν μόλις 40-50 άτομα.

Ο Πρόεδρος κ. Σαρηκαλαϊτζίδης ήταν απογοητευμένος από την προσέλευση και διαπίστωσε ότι το παρών έδωσαν τα ίδια άτομα που ακολούθησαν και βοήθησαν την ομάδα, την περασμένη αγωνιστική περίοδο.

Από ό,τι δείχνουν τα πράγματα ο Γρηγόρης Σαρηκαλαϊτζίδης και η διοίκηση του θα προχωρήσει με ό,τι έχει και με ό,τι μπορεί, αφού κανένας από τους σοβαρούς οικονομικούς παράγοντες της πόλης δεν παραβρέθηκε, ούτε καν δήλωσε ότι θα σταθεί στο πλευρό της.

Ο στόχος της ομάδας, τόσο από το κλίμα της συγκέντρωσης, όσο και από τα συμφραζόμενα, θα είναι η παραμονή της ομάδας στην Γ΄ Εθνική και η προσπάθεια αυτή θα στηριχθεί με παίκτες που θα προέρχονται, κυρίως, από το νομό.

Για την ιστορία, στην Πανκαστοριανή αυτή συγκέντρωση, παραβρέθηκαν μεταξύ των άλλων ο πρόεδρος της Ε.Π.Σ. Καστοριάς Τάκης Τριανταφύλλου, ο γραμματέας της Ιάκωβος Κοσκοσίδης, ο αντιδήμαρχος πολιτισμού και αθλητισμού Λάζαρος Ζήσης, ο τέως αντιδήμαρχος Τάκης Πετρόπουλος κ.α.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

You May Also Like

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΓΩΝΑ ΠΑΙΔΩΝ ΓΙΑ ΤΗ 2Η ΦΑΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ

2η ΦΑΣΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΠΑΙΔΩΝ Ε.ΚΑ.Σ.ΔΥ.Μ. – Γ΄ΟΜΙΛΟΣ Α.Σ. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ Α΄ – Α.Ο. ΝΕΑΠΟΛΗΣ 87-19

ΦΣ Κοζάνης: Φιλικός αγώνας στην Κοζάνη εις μνήμην του Παύλου Μυροφορίδη

θα αναμετρηθούν η ΦΣ Κοζάνη και μια ομάδα φίλων του Παύλου Μυροφορίδη