Παράδοση από την Περιφέρεια στον ΑΙΟΛΟ Μακεδονίας του Γεωργικού Ελκυστήρα

Παραδόθηκε από την Περιφέρεια ολοκαίνουργιος ο γεωργικός ελκυστήρας στον Πρόεδρο του Αθλητικού Σωματείου «ΑΙΟΛΟΣ» Δημήτρη Ορφανίδη (Αντιδήμαρχο Εορδαίας) και τους γυμναστές του Συλλόγου Κώστα Κοροσίδη και Παύλο Σισμανίδη μετά το αίτημα του Δ.Σ. και την εισήγηση του Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε Κοζάνης Γρηγόρη Τσιούμαρη στην συνεδρίαση Οικονομικής Επιτροπής της 23/3/2021 που ενέκρινε την ένταξη του στο ΕΑΠ 2012-2016 με προϋπολογισμό 12.400,00 με Φ.Π.Α.

Περιχαρής ο Πρόεδρος και  οι ακούραστοι προπονητές με τις παγκόσμιες και πανελλήνιες διακρίσεις, ευχαρίστησαν τον Περιφερειάρχη Γιώργο Κασαπίδη  και τα μέλη της Ο.Ε. για την σημαντική αυτήν παραχώρηση και πολύ χρήσιμη στο τεράστιο έργο που επιτελείται στην περιοχή, στις εγκαταστάσεις του κλειστού σταδίου «Δημήτρης Αραπογλίδης» (πρώην αποθήκη Ε.Γ.Σ.) αλλά και το στάδιο ρίψεων που την μέρα των εγκαινίων του η Ολυμπιονίκης Τασούλα Κελεσίδου χαρακτήρισε ως την καλύτερη υποδομή πανελληνίως στο άθλημα.

Δήλωσαν μάλιστα την πρόθεση τους να το παραχωρούν και σε άλλους συλλόγους της πόλης και της περιοχής δίνοντας για ακόμη μια φορά το παράδειγμα της ευγενούς άμιλλας στο πολυδιάστατο αθλητικό  παρόν και μέλλον του τόπου.

(Οι δηλώσεις των παραγόντων στο σύνδεσμο: https://www.youtube.com/watch?v=aQPztGPfs1A )

Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι το Αθλητικό Σωματείο Μακεδονίας Αίολος ιδρύθηκε το 1993. Περιλαμβάνει 150 αθλητές στίβου από την πόλη της Πτολεμαΐδας και την ευρύτερη περιοχή. Οι επιτυχίες των αθλητών και των προπονητών τους με παγκόσμιες διακρίσεις και συμμετοχές αποτελούν περίτρανο παράδειγμα της αναγκαιότητας καλής λειτουργίας των γηπεδικών εγκαταστάσεων. Άλλωστε η ενασχόληση των νέων με τις αθλητικές δραστηριότητες αποτελεί σημαντικό στόχο των κοινωνιών μας καθώς και των αυτοδιοικητικών αρχών.

Για την σωστή συντήρηση του χλοοτάπητα του γηπέδου καθώς και του περιβάλλοντα χώρου του , ήταν αναγκαία η προμήθεια ενός μικρού ελκυστήρα – τρακτέρ. Το παρόν έργο αφορά την προμήθεια του γεωργικού ελκυστήρα που θα βοηθήσει στην σωστή συντήρηση και κοπή του χλοοτάπητα των γηπέδων του ΔΑΚ Πτολεμαΐδας.

You May Also Like

Δυναμικό παρών του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας στην 86η Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης

Με πλήθος επίσημων παρευρισκόμενων και παρουσία των Πρυτανικών Αρχών και μελών της…

Υπεγράφη η Προγραμματική Σύμβαση για το έργο «Επικάλυψη στέγης Ιερού Ναού Αγίου Ιωάννη του Προδρόμου στην Λευκοπηγή Κοζάνης με Βυζαντινά κεραμίδια» από τον Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Γιώργο Κασαπίδη

Την Προγραμματική Σύμβαση μεταξύ της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας – Περιφερειακή Ενότητα Κοζάνης,…

Υπογραφή εκτέλεσης έργου «Επισκευή – Συντήρηση οδικού δικτύου Αγίου Αντωνίου προς Σιδηροχώρι», από τον Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Γιώργο Κασαπίδη.

Την  σύμβαση εκτέλεσης του έργου: «Επισκευή – Συντήρηση οδικού δικτύου Αγίου Αντωνίου…

51η Πρόσκληση σε συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας  με τηλεδιάσκεψη

Ο Πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, έχοντας υπόψη: α)…

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΔΙΕΎΘΥΝΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Στο πλαίσιο του Μνημονίου Συνεργασίας μεταξύ του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας και της…

Ενεργειακές Κοινότητες:αυτοδιοίκηση, επιχειρήσεις και πολίτες κάνουν πράξη τη Δίκαιη Μετάβαση

  Η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας και η περιβαλλοντική δεξαμενή σκέψης The Green…

Νίκος Παπαγεωργίου: Ένας άγνωστος ευεργέτης – Η ορφάνια, το γουνεμπόριο και η βράβευση από την Ακαδημία Αθηνών

Ο Νίκος Παπαγεωργίου είναι ένας από τους εθνικούς ευεργέτες, που η ζωή…

Νέος εξοπλισμός για το Μποδοσάκειο Νοσοκομείο από την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας

Επίσκεψη στο Μποδοσάκειο Νοσοκομείο Πτολεμαΐδας πραγματοποίησαν στις 15 Σεπτέμβρη 2022, ο Aντιπεριφερειάρχης…