Την πίστη ότι θα παραμείνει στο τιμόνι του Πλατανιά και την νέα σεζόν εξέφρασε ο Γιώργος Παράσχος στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα με τον ΠΑΟΚ (0-0).

Σιγουριά για την παραμονή του στον πάγκο του Πλατανιά… ενέπνευσε ο Γιώργος Παράσχος σύμφωνα με όσα είπε στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα με τον ΠΑΟΚ (0-0), όπου η Χανιώτικη ομάδα έχασε το… τρένο των πλεϊ οφ και της Ευρωπαϊκής εξόδου.

Κατά τον 63χρονο τεχνικό, μέσα στην εβδομάδα θα συναντηθεί με τον πρόεδρο Μανώλη Μαθιουλάκη και θα έχουν την ευκαιρία να συζητήσουν.

Επίσης, ο Παράσχος μετά από σχετική ερώτηση που του έγινε, προχώρησε και σ’ ένα ταμείο για την θέση που τελικά καταλαμβάνει η ομάδα του και του ζητήθηκε να πει αν ο Πλατανιάς είναι χειρότερος από τα Γιάννινα ή ακόμα και τον Πανιώνιο.

Πραγματικά όλες οι δηλώσεις, από την αρχή μέχρι το τέλος, του τεχνικού του Πλατανιά, έχουν ξεχωριστό ενδιαφέρον.

Ξεκινώντας είπε: «Να δώσω πάνω απ’ όλα πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά για αυτό το πολύ ωραίο ταξίδι το οποίο έκαναν στο φετινό πρωτάθλημα. Πάνω απ’ όλα στους συνεργάτες μου, που και αυτοί έδωσαν ότι είχαν και δεν είχαν για να μπορέσει αυτή η ομάδα να φτάσει σε αυτό το σημείο που έφτασε και να διεκδικεί ακόμα και την Ευρώπη. Νομίζω ότι αυτή η ομάδα με πολύ λίγες προσθήκες και μ’ ένα πολύ καλό πλάνο που μπορεί να γίνει το καλοκαίρι, θα μπορούσε να έχει μια καλύτερη συνέχεια την επόμενη περίοδο.

Σήμερα, δεν ήμασταν πάρα πολύ καλοί και ειδικότερα στο πρώτο ημίχρονο μας διέκρινε μία νευρικότητα, αλλά στο δεύτερο χάσαμε κλασσικές ευκαιρίες και θα μπορούσαμε να είχαμε κερδίσει, αν και προσέξαμε την άμυνά μας γιατί ξέρουμε ότι ο ΠΑΟΚ είναι πολύ επικίνδυνος με πολύ γρήγορους κυνηγούς και ανά πάσα στιγμή μπορούσε να πετύχει κάποιο γκολ.

Από κει και πέρα δεν μας ευνόησαν και τα υπόλοιπα αποτελέσματα και έτσι φτάσαμε να τελειώνουμε το πρωτάθλημα στους 39 βαθμούς όπου εγώ είμαι απόλυτα ικανοποιημένος. Πάνω απ’ όλα όμως σημασία έχει ότι παίξαμε πολύ καλό ποδόσφαιρο και για μένα αυτό είναι πολύ σημαντικό».

Για το αν κατά τη γνώμη του, ο Πλατανιάς είναι χειρότερη ομάδα από αυτές του τερμάτισαν πιο ψηλά και αν χάθηκε η 6η θέση στα ματς με Παναιτωλικό και Καλλονή: «Εάν κάνουμε μία αναδρομή στο πρωτάθλημα, το ξεκίνημά μας δεν ήταν πάρα πολύ καλό. Από κει και πέρα όμως η ομάδα έδειχνε ότι προσπαθούσε. Αν εξαιρεθεί το πρώτο παιχνίδι με την ΑΕΚ, στη συνέχεια ήμασταν πάρα πολύ καλοί αλλά δεν μπορούσαμε να παίρνουμε τα αποτελέσματα. Αυτή η ομάδα όμως, αν θυμάστε, σας είχα πει ότι δεν θα κάνει την λεγόμενη «κοιλιά». Όπως θα αρχίσει το πρωτάθλημα, έτσι θα το τελειώσει κιόλας και πραγματικά αυτή η ομάδα έτσι τελείωσε! Χωρίς ιδιαίτερους τραυματισμούς που μας βρήκαν δυστυχώς στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια. Είχαμε δύο πολύ σοβαρούς τραυματισμούς, του Μενδρινού και του Αποστολοπούλου, οι οποίοι υπέστησαν οστικό οίδημα, δηλαδή προήλθαν από χτυπήματα. Το παιχνίδι στην Καλλονή μας βρήκε με πάρα πολλές απουσίες. Αν θυμάστε, είχαμε τέσσερις απουσίες και μας δημιουργήθηκαν άλλες τρεις μέσα σε ένα μισάωρο, σε σύνολο επτά. Αλλά από κει και πέρα, αν θυμηθείτε λίγο τη διαιτησία την οποία είχαμε στο συγκεκριμένο παιχνίδι, νομίζω ότι αυτό λέει πάρα πολλά. Από εκεί και πέρα τα παιχνίδια στην έδρα μας που δικαιούμασταν και δεν τα κερδίσαμε, ήταν πάρα πολλά… Με τον Πανιώνιο, τον Παναιτωλικό… Χωρίς να θέλω να υποτιμήσω τις υπόλοιπες ομάδες και από τον Πανιώνιο και από τα Γιάννενα ήμασταν πολύ καλύτεροι σαν ομάδα, αλλά αυτό που μας έλειπε, ήταν το αποτέλεσμα».

Για το μέλλον του στον πάγκο του Πλατανιά: «Μέσα στην εβδομάδα θα συναντηθούμε με τον πρόεδρο και θα συζητήσουμε. Σίγουρα, υπάρχει καλή διάθεση και από τις δύο πλευρές και πιστεύω ότι θα τα βρούμε».

Για το αν μπορεί να γίνει πιο συγκεκριμένος: «Να δούμε τους στόχους μας, γιατί από ‘κει και πέρα ο Πλατανιάς δημιούργησε πάρα πολλές απαιτήσεις. Πρέπει και του χρόνου, να μην παίξουμε το ρόλο του κομπάρσου. Πρέπει τουλάχιστον αυτή η πορεία να συνεχιστεί, γι’ αυτό και χρειάζονται ορισμένες προσθήκες και ορισμένα πράγματα οργανωτικά. Θα τα συζητήσουμε όλα αυτά».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

You May Also Like

Εκτός τελικού Εμμανουηλίδου-Κουκλοτίδου

Μεγάλη προσπάθεια κατέβαλαν στον ημιτελικό του διπλού σκιφ ελαφρών βαρών οι Εμμανουηλίδου-Κουκλοτίδου…

Και στην Καστοριά κυματίζει το αστέρι!

Για ένα σύλλογο σαν τον Ατρόμητο που εδώ και δέκα χρόνια βρίσκεται…

Τελική φάση πρωταθλήματος Εφήβων Ε.ΚΑ.Σ.ΔΥ.Μ. 2017-18 (FINAL 4)

Τελική φάση πρωταθλήματος Εφήβων Ε.ΚΑ.Σ.ΔΥ.Μ. 2017-18 (FINAL 4)

Β’ Εθνική Πινγκ-Πονγκ: Δυο νίκες για τους άνδρες του Κένταυρου Καστοριάς(φωτογραφίες)

Ο Α.Σ.Μ. Καστοριάς “Ο Κένταυρος” φιλοξένησε τις ομάδες: του Πέρα Θεσσαλονίκης, την Βέροια και τον Κένταυρο Βόλου.

Με το SUPER CUP 2023 μεταξύ Αστραπής Μεσοποταμίας και ΑΣ Καστοριά 1980 ξεκινά η νέα αγωνιστική περίοδος

Με το μήνυμα «ΟΧΙ ΣΤΗ ΒΙΑ – ΝΑΙ ΣΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ»

Ευχαριστήρια επιστολή του Ναυτικού Ομίλου Καστοριάς

Ευχαριστήρια επιστολή του Ναυτικού Ομίλου Καστοριάς

ΑΣ Άργους Ορεστικού: Η ομιλία στους παίδες για την ψυχολογία του αθλητή

ΑΣ Άργους Ορεστικού: Η ομιλία στους παίδες για την ψυχολογία του αθλητή

A2: Νίκη στο φινάλε για την Καστοριά κόντρα στον Απόλλωνα Πατρών.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της 13ης αγωνιστικής:

Τέλος οι λέσχες οπαδών και έλεγχος της εισόδου των οργανωμένων στα γήπεδα από την ΕΛΑΣ

Τα μέτρα κατά της οπαδικής βίας