Παράταση προθεσμιών υποβολής αντιρρήσεων κατά του περιεχομένου του αναρτημένου Δασικού Χάρτη του συνόλου της Π.Ε. Καστοριάς (συμπεριλαμβανομένης και της περιοχής των Τ.Κ. Δισπηλιού, Μαυροχωρίου και Πολυκάρπης Δήμου Καστοριάς της Π.Ε. Καστοριάς)

 

Από τη Διεύθυνση Δασών Καστοριάς της  Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηπείρου – Δυτικής Μακεδονίας ανακοινώνεται ότι, σύμφωνα με την αριθμ. πρωτ. 59397/31-05-2021 (ΑΔΑ: 9Ο2ΛΟΡ1Γ-ΦΝΚ) απόφασή της, παρατείνεται η προθεσμία υποβολής αντιρρήσεων κατά του περιεχομένου του αναρτημένου Δασικού Χάρτη του συνόλου της Π.Ε. Καστοριάς (συμπεριλαμβανομένης και της περιοχής των Τ.Κ. Δισπηλιού, Μαυροχωρίου και Πολυκάρπης Δήμου Καστοριάς της Π.Ε. Καστοριάς.

Υπενθυμίζεται ότι, η αρχική προθεσμία υποβολής αντιρρήσεων έληγε στις 13-05-2021 ενώ για τους κατοικούντες ή διαμένοντες στην αλλοδαπή στις 02-06-2021.

Ειδικότερα με τη νέα τροποποιητική απόφαση ανάρτησης, η καταληκτική ημερομηνία της παραπάνω προθεσμίας είναι η 15η Νοεμβρίου 2021, ημέρα Δευτέρα. Για τους κατοικούντες ή διαμένοντες στην αλλοδαπή η παραπάνω προθεσμία παρατείνεται κατά 20 ημέρες, συνεπώς η καταληκτική ημερομηνία της προθεσμίας υποβολής αντιρρήσεων είναι η 6η Δεκεμβρίου 2021, ημέρα Δευτέρα.

Για περισσότερες  πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στo Σημείο Υποστήριξης Ανάρτησης Δασικού Χάρτη της Διεύθυνσης Δασών Καστοριάς (Σ.Υ.Α.Δ.Χ.), το οποίο από τη σύστασή του λειτουργεί με έδρα το γραφείο 9 στη Διεύθυνσης Δασών Καστοριάς (Ημιώροφος),  Διοικητήριο, Τ.Κ. 52100 Καστοριά, τηλ. 2467029707, διεύθυνση ηλ. Ταχυδρομείου (e-mail: daskast@apdhpdm.gov.gr), όπου παρέχονται γενικές πληροφορίες για το περιεχόμενο του αναρτημένου Δασικού Χάρτη και του τρόπου υποβολής των αντιρρήσεων τις εργάσιμες ημέρες κατά τις ώρες 07:00 π.μ.-15:00 μ.μ.

Για όσο διάστημα ισχύουν τα περιοριστικά μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας, το Σ.Υ.Α.Δ.Χ. δύναται να δέχεται κοινό, μόνο κατόπιν προηγούμενου ραντεβού, με βάση τους τιθέμενους περιορισμούς, που ισχύουν ανά περιοχή και τις σχετικές εγκύκλιες οδηγίες του Υπουργείου Εσωτερικών για τη λειτουργία των δημοσίων υπηρεσιών.

Για τον αναρτημένο Δασικό Χάρτη μπορεί κάθε ενδιαφερόμενος να λαμβάνει γνώση στην ανωτέρω ιστοσελίδα του “Ελληνικού Κτηματολογίου”, μέσω της οποίας και μόνο, μπορούν να υποβάλλονται αντιρρήσεις κατά του περιεχομένου αυτού.

Η ΥΠΟΒΟΛΗ ΤΩΝ ΑΝΤΙΡΡΗΣΕΩΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΗ ΜΟΝΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ TΟΥ Ν.Π.Δ.Δ. «ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ», ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗ ΕΙΔΙΚΗΣ ΦΟΡΜΑΣ.

You May Also Like

Παραιτήθηκε ο Εκτελεστικός Γραμματέας της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας Παντελής Αργυρίαδης

Παραιτήθηκε ο Εκτελεστικός Γραμματέας της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας Παντελής Αργυρίαδης

Κδαπ μεα Άργους Ορεστικού:”Μια ξεχωριστή γωνιά στο ΚΔΑΠ μας που αγαπούμε να φροντίζουμε… Ο κήπος μας!”

”Μια ξεχωριστή γωνιά στο ΚΔΑΠ μας που αγαπούμε να φροντίζουμε… Ο κήπος μας!”

Καστοριά: Ημερίδα Ενημέρωσης και Ευαισθητοποίησης της τοπικής κοινωνίας

Εκδήλωση λήξης της σχολικής χρονιάς 2023-2024 του Σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας

ΔΕΗ: Τμηματικό ωράριο νυχτερινού ρεύματος για τη Χειμερινή περίοδο

ΔΕΗ: Τμηματικό ωράριο νυχτερινού ρεύματος για τη Χειμερινή περίοδο

Απόλυτα ασφαλές το νερό στις Τοπικές Κοινότητες Αμπελοκήπων και Μηλίτσας

Απόλυτα ασφαλές το νερό στις Τοπικές Κοινότητες Αμπελοκήπων και Μηλίτσας

Έκτακτοι Ψεκασμοί για την αντιμετώπιση του Καταρροϊκού Πυρετού από την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας

Έκτακτοι Ψεκασμοί για την αντιμετώπιση του Καταρροϊκού Πυρετού από την Περιφέρεια Δυτικής…

Μία αγέλη έξι λύκων από την Ιταλία στο Καταφύγιο του ΑΡΚΤΟΥΡΟΥ

 Μία αγέλη έξι λύκων από την Ιταλία στο Καταφύγιο του ΑΡΚΤΟΥΡΟΥ

Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας: Το Τμήμα Επικοινωνίας και Ψηφιακών Μέσων ανάμεσα στα πέντε Τμήματα, πανελλαδικά, με προοπτικές καριέρας

  Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας: Το Τμήμα Επικοινωνίας και Ψηφιακών Μέσων ανάμεσα στα…

Ο Ζήσης Τζηκαλάγιας εξήγγειλε στη Βουλή πως σύντομα θα φέρει σαν θέμα την ρύπανση της λίμνης

Ο Ζήσης Τζηκαλάγιας εξήγγειλε στη Βουλή πως σύντομα θα φέρει σαν θέμα…