Επιστολή παραίτησης του προέδρου των Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Καστοριάς κ. Κώστα Χατζηφωτιάδη από μέλος του ΣΥΡΙΖΑ Καστοριάς.

Λόγω των απίστευτων παλινωδιών  της κυβέρνησης τόσο  στο χώρο της παιδείας ( πολιτική μηδενικών  προσλήψεων και ουσιαστικά απολύσεων λόγω του νέου τύπου σχολείου ,  κατάργηση  ΕΑΕΠ, αλλαγές στο χώρο του νηπιαγωγείου  και του  δημοτικού σχολειού χωρίς καμία συζήτηση  , πολιτική ΟΟΣΑ  στην εκπαίδευση, υποχρηματοδότηση των σχολείων  και απαξίωση του δημόσιου σχολείου )   όσο και ευρύτερα στην κοινωνία με την κατάργηση του  ΕΚΑΣ , την μείωση των συντάξεων, το ξεπούλημα  της δημόσιας περιούσιας(ΤΡΑΙΝΟΣΕ , ΕΛΛΗΝΙΚΟ, ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΑ  κ. τ. λ.)

Λόγω των   αιφνιδιασμών και των τεράστιων  προχειροτήτων  στον χώρο της παιδείας  που εξάντλησαν κάθε ίχνος της  υπομονής μου   στην κυβέρνηση   και επειδή   προβλέπονται σκληροί αγώνες  τόσο των εκπαιδευτικών όσο και της κοινωνίας στο κοντινό μέλλον,  δια    της παρούσης επιστολής δηλώνω, ότι δεν  αποτελώ πλέον μέλος του ΣΥΡΙΖΑ  και κανενός κόμματος  και ότι θα είμαι παρών στα κινήματα για μια καλύτερη παιδεία και  κοινωνία   μαζί με τους συναδέλφους μου  και τους  και δοκιμαζόμενους συμπολίτες μου.

ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΦΩΤΙΑΔΗΣ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΚ/ΚΩΝ Π.Ε ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

You May Also Like

Παναγία, “Η Οδηγήτρια των Οδηγών” (!). Η μοναδική εικόνα της (16ος αιών;) στην Καστοριά Του Γιώργου Τ. Αλεξίου

Παναγία, “Η Οδηγήτρια των Οδηγών” (!). Η μοναδική εικόνα της (16ος αιών;)…

Ξεκίνησαν οι Μικροβιολόγοι την σύμβαση με τον ΕΟΠΥΥ.

Ξεκίνησαν οι Μικροβιολόγοι την σύμβαση με τον ΕΟΠΥΥ.

Συνεχίζονται οι παρεμβάσεις από την ΠΔΜ – Τμήμα Μηχανολογικού Εξοπλισμού της Π.Ε. Καστοριάς που αφορούν, κοπή κλαδιών, χόρτων και καθαρισμό βλάστησης

Συνεχίζονται οι παρεμβάσεις που πραγματοποιεί η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, με το ανθρώπινο…

Μπουζέρια: “παγκόσμιο” πρωτάθλημα τσιπουρο-γευσιγνωσίας

Τα ”Μπουζέρια”, η τρελογιορτή των Τσιπουράδων, σας προσκαλεί στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Τσιπουρογευσιγνωσίας όλο τον κόσμο

Εργαστήριο Παραδοσιακής Δόμησης στα Κορέστεια Καστορίας

Πρόσκληση Συμμετοχής ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗΣ ΔΟΜΗΣΗΣ ΣΤΑ ΚΟΡΕΣΤΙΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ 30 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ…