Παρουσίαση Απολογισμού 1ου εξαμήνου του 2022 των Θεματικών Αντιπεριφερειαρχών Θωμά Μάνου και Ευφροσύνης Ντιό

Την Τρίτη 12 Ιουλίου 2022 και ώρα 19:30, στην Αίθουσα του Δημοτικού συμβουλίου του Δήμου Άργους Ορεστικού, πραγματοποιήθηκε ο Απολογισμός 1ου Εξαμήνου του 2022 της Αντιπεριφέρειας Πολιτικής Προστασίας, Επιπτώσεων Κλιματικής Αλλαγής, Περιβάλλοντος και Υποδομών του Αντιπεριφερειάρχη Θωμά Μάνου και της Αντιπεριφέρειας Πράσινου Μετασχηματισμού, Επιχειρηματικότητας και Μεταφορών της Αντιπεριφερειάρχη Ευφροσύνης Ντιό.

Η εξαμηνιαία παρουσίαση, που έχει καθιερωθεί από την παρούσα Περιφερειακή Αρχή, έχει ως στόχο την ενίσχυση της λογοδοσίας, την ενημέρωση των φορέων αλλά και των πολιτών της Δυτικής Μακεδονίας για την πορεία σχεδιασμού και υλοποίησης του Επιχειρησιακού Προγράμματος της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας (ΕΠ ΠΔΜ 2014-2020), καθώς και για τις προσωπικές δράσεις των Αντιπεριφερειαρχών.

Στον απολογισμό οι δύο Αντιπεριφερειάρχες ανέλυσαν τις δράσεις τους, που έχουν να κάνουν με τα αντικείμενα των αρμοδιοτήτων τους, όπως, διοργάνωση εκπαιδευτικών σεμιναρίων, διοργάνωση εκδηλώσεων για την ανάδειξη της Περιφέρειας, συσκέψεις, αυτοψίες κ.ά, που πραγματοποίησαν εντός του πρώτου εξαμήνου του τρέχοντος έτους.

Οι δύο Αντιπεριφερειάρχες ευχαριστούν θερμά τον Δήμαρχο του Άργους Ορεστικού κ Παναγιώτη Κεπαπτσόγλου για την άψογη φιλοξενία που δέχτηκαν στον χώρο του δημοτικού συμβουλίου, καθώς και όλους τους παρευρισκόμενους που τους τίμησαν με την παρουσία τους.

You May Also Like

Δυναμικό παρών του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας στην 86η Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης

Με πλήθος επίσημων παρευρισκόμενων και παρουσία των Πρυτανικών Αρχών και μελών της…

Παναγία, “Η Οδηγήτρια των Οδηγών” (!). Η μοναδική εικόνα της (16ος αιών;) στην Καστοριά Του Γιώργου Τ. Αλεξίου

Παναγία, “Η Οδηγήτρια των Οδηγών” (!). Η μοναδική εικόνα της (16ος αιών;)…

Νίκος Παπαγεωργίου: Ένας άγνωστος ευεργέτης – Η ορφάνια, το γουνεμπόριο και η βράβευση από την Ακαδημία Αθηνών

Ο Νίκος Παπαγεωργίου είναι ένας από τους εθνικούς ευεργέτες, που η ζωή…

Ξεκίνησαν οι Μικροβιολόγοι την σύμβαση με τον ΕΟΠΥΥ.

Ξεκίνησαν οι Μικροβιολόγοι την σύμβαση με τον ΕΟΠΥΥ.

Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας | Jean Monnet Chair στην Επικοινωνιακή Διαχείριση Κινδύνου και Κρίσεων στην Ευρώπη | Ενημερωτική Εκδήλωση

Την Πέμπτη, 13 Οκτωβρίου 2022 και ώρα 12:00 θα πραγματοποιηθεί η πρώτη…

Συνεχίζονται οι παρεμβάσεις από την ΠΔΜ – Τμήμα Μηχανολογικού Εξοπλισμού της Π.Ε. Καστοριάς που αφορούν, κοπή κλαδιών, χόρτων και καθαρισμό βλάστησης

Συνεχίζονται οι παρεμβάσεις που πραγματοποιεί η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, με το ανθρώπινο…