Φτάνοντας προς το τέλος της σχολικής χρονιάς το Μπαϊρακτάρειο Δημοτικό Ωδείο Καστοριάς, κλείνει την κατά γενική ομολογία πετυχημένη φετινή του χρονιά, με ένα συναυλιακό διήμερο.

Το Σάββατο 4 Ιουνίου 2016 στις 7.00 το απόγευμα η τάξη της προπαιδείας με υπεύθυνη καθηγήτρια την κα. Σάσα Παπουλίδου αναλαμβάνει να μας ξεναγήσει μ’ έναν ξεχωριστό τρόπο στον κόσμο της μουσικής. Τα παιδιά που για μια ολόκληρη χρονιά φοιτούσαν στα τμήματα της προπαιδείας, θα τραγουδήσουν και θα παίξουν μουσική μ’ έναν τρόπο μοναδικό. Στην παρουσίαση αυτή θα παίξουν και μικροί μαθητές των τάξεων που λειτουργούν στο Ωδείο (φλάουτο-φλογέρα, βιολί, πιάνο και κιθάρα) προκειμένου να βοηθηθούν οι μικρότεροι συμμαθητές τους στην επιλογή του οργάνου που θα ακολουθήσουν στη νέα σχολική χρονιά.

Την Κυριακή 5 Ιουνίου 2016 στις 11.30 το πρωί, θα πραγματοποιηθεί η κεντρική συναυλία του Ωδείου. Σ’ αυτή μετέχουν η τάξη της προπαιδείας, η παιδική χορωδία του Ωδείου την οποία συνοδεύει ολιγομελές οργανικό σχήμα, το σύνολο κιθάρας του Ωδείου και μαθητές των τάξεων του Ωδείου οργανωμένοι σε μικρά σύνολα.

Και οι δύο συναυλίες θα πραγματοποιηθούν στην κεντρική αίθουσα εκδηλώσεων του Ωδείου, είναι ανοιχτές στο κοινό με είσοδο ελεύθερη.

Η παρουσία σας θα μας τιμήσει ιδιαίτερα.

Μετά και τις δύο συναυλίες θα ακολουθήσει ενημέρωση-συζήτηση από τους καθηγητές και την καλλιτεχνική διευθύντρια του Ωδείου με όλους τους ενδιαφερόμενους, τόσο για την φετινή πορεία του Ωδείου όσο και για την εξέλιξη του Ωδείου όπως αυτή σχεδιάζεται για την καινούργια σχολική χρονιά.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

You May Also Like

Παναγία, “Η Οδηγήτρια των Οδηγών” (!). Η μοναδική εικόνα της (16ος αιών;) στην Καστοριά Του Γιώργου Τ. Αλεξίου

Παναγία, “Η Οδηγήτρια των Οδηγών” (!). Η μοναδική εικόνα της (16ος αιών;)…

Ξεκίνησαν οι Μικροβιολόγοι την σύμβαση με τον ΕΟΠΥΥ.

Ξεκίνησαν οι Μικροβιολόγοι την σύμβαση με τον ΕΟΠΥΥ.

Συνεχίζονται οι παρεμβάσεις από την ΠΔΜ – Τμήμα Μηχανολογικού Εξοπλισμού της Π.Ε. Καστοριάς που αφορούν, κοπή κλαδιών, χόρτων και καθαρισμό βλάστησης

Συνεχίζονται οι παρεμβάσεις που πραγματοποιεί η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, με το ανθρώπινο…

Μπουζέρια: “παγκόσμιο” πρωτάθλημα τσιπουρο-γευσιγνωσίας

Τα ”Μπουζέρια”, η τρελογιορτή των Τσιπουράδων, σας προσκαλεί στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Τσιπουρογευσιγνωσίας όλο τον κόσμο

Εργαστήριο Παραδοσιακής Δόμησης στα Κορέστεια Καστορίας

Πρόσκληση Συμμετοχής ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗΣ ΔΟΜΗΣΗΣ ΣΤΑ ΚΟΡΕΣΤΙΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ 30 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ…