Πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια του προγραμματισμένου Τελικού Κυπέλλου Ελλάδος που διεξήχθη την Τρίτη ( 17/5 ) η συνάντηση των Ενώσεων που πρόσκεινται στον πρόεδρο της ΕΠΟ, Γιώργο Γκιρτζίκη, στην οποία σύμφωνα με πληροφορίες έδωσαν το παρών 37 ΕΠΣ σε σύνολο 55, γεγονός που εκτιμάται ως θετική ανταπόκριση στην υποψηφιότητα Γκιρτζίκη στις εκλογές της Ομοσπονδίας.

Ενδεικτικά παρόντες ήταν πρόεδροι ή εκπρόσωποι από τις ακόλουθες Ενώσεις: Ρέθυμνο, Λασίθι, Δωδεκάνησα, Χίος, Λέσβος, Λακωνία, Μεσσηνία, Αρκαδία,, Κορινθία, Αχαΐα, Ηλεία, Κέρκυρας, Κεφαλληνίας και Ιθάκης, Λευκάδα-Πρέβεζα, Πειραιάς, Ανατολική Αττική, Δυτική Αττική, Βοιωτία, Εύβοια, Ευρυτανία, Καρδίτσα, Τρίκαλα, Θεσπρωτία, Πιερία, Ημαθία, Χαλκιδική, Σέρρες, Δράμα, Καβάλα, Έβρος, Θράκη. Φθιώτιδα, Ξάνθη, Καστοριά, Άρτα, Φωκίδα (οι δύο τελευταίες είχαν στείλει εκπρόσωπο).

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης υπήρξαν αρνητικά σχόλια κατά του Υφυπουργού Αθλητισμού, Σταύρου Κοντονή, με αφορμή όσα προηγήθηκαν πριν τον τελικό του Κυπέλλου, αλλά και κατά όσων έβριζαν τον πρόεδρο της ΕΠΟ στο ΟΑΚΑ μετά τον αγώνα.

Όσον αφορά τις ΕΠΣ που απουσίασαν και εκτιμάται ότι ανήκουν στην πλευρά της αντιπολίτευσης ενδεικτικά ήταν οι εξής: Χανιά, Ηράκλειο, Σάμος, Κυκλάδες, Ζάκυνθος, Αθήνα, Σάλα, Αιτωλοακαρνανία,  Θεσσαλία, Λάρισα, Ήπειρος, Γρεβενά, Κοζάνη, Κιλκίς, Μακεδονία, Αργολίδα, Φλώρινα, Πέλλα.

Το πρώτο σχόλιο από την πλευρά της αντιπολίτευσης για την συγκεκριμένη συνάντηση ήταν ο αριθμός των Ενώσεων που έδωσαν το παρών είναι πλασματικός, καθώς περίπου 10 ΕΠΣ που ήταν εκεί δεν ανήκουν στην πλευρά Γκιρτζίκη.

Επιπλέον, σημείωναν ότι κάποιες Ενώσεις που ήταν στη συγκέντρωση του πρόεδρου της ΕΠΟ είχαν βρεθεί και σε αντίστοιχες συναντήσεις της αντιπολίτευσης.

Πηγή: soccerplus.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

You May Also Like

“Καταγράφουμε την ιστορία σήμερα για να μην μας διαγράψει αύριο”

Γράφει Ο Λεωνίδας Θ. Πουλιόπουλος Έχω ασχοληθεί με αρκετές βιβλιοπαρουσιάσεις, μονογραφίες, έρευνες…

ΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΟΥ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΣΤΟΝ Α.Σ. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

ΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΟΥ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΣΤΟΝ Α.Σ. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

Η Τελική φάση του Πρωταθλήματος Εφήβων της Ε.ΚΑ.Σ.ΔΥ.Μ. έφτασε.

Η Τελική φάση του Πρωταθλήματος Εφήβων της Ε.ΚΑ.Σ.ΔΥ.Μ. έφτασε.

Συμμετοχή του Α.Σ. Καστοριάς στους αγώνες Special Olympics

Ένα πολύ όμορφο Κυριακάτικο πρωινό είχαν τη χαρά να απολαύσουν οι αθλητές…

Το νέο Δ.Σ. του Α.Σ. Άργους Ορεστικού. Πρόεδρος ο Βίκτωρας Χαριζόπουλος

Το νέο Δ.Σ. του Α.Σ. Άργους Ορεστικού. Πρόεδρος ο Βίκτωρας Χαριζόπουλος