Περιοδεία στην περιφέρεια του,  την Π.Ε. Γρεβενών,  πραγματοποίησε ο Βουλευτής Ανδρέας Πάτσης κατά τις προηγούμενες ημέρε

 

Ο κ. Πάτσης επισκέφτηκε τις κοινότητες Σπήλαιο, Περιβόλι, Αβδέλλα, Σαμαρίνα, Πηγαδίτσα, Κηπουρειό, Κρανιά, Ταξιάρχη, Κιβωτό, Σειρήνι, Πρόσβορρο, Αλατόπετρα, Πανόραμα, Σμίξη, Μηλιά, Ροδιά και Αμυγδαλιές. Κατά τη διάρκεια των επισκέψεων του ο κ. Πάτσης είχε συναντήσεις με τους Προέδρους των κοινοτήτων, ενώ συνομίλησε και αντάλλαξε απόψεις με τους κατοίκους για τα θέματα που τους απασχολούν.

Στον Ταξιάρχη ο Πρόεδρος και οι κάτοικοι της κοινότητας ευχαρίστησαν θερμά τον Βουλευτή για τις συντονισμένες ενέργειες του στην έγκριση της χρηματοδότησης για τις εργασίες αποκατάστασης της Ιεράς Μονής Παμμεγίστων Ταξιαρχών, που πλέον έχουν περάσει στη φάση της υλοποίησης με την εκταμίευση της πρώτης δόσης.

Αντίστοιχα, οι κάτοικοι στις Αμυγδαλιές υποδέχτηκαν τον Βουλευτή με μεγάλη χαρά και δεν έκρυψαν την ικανοποίησή τους για την άμεση κινητοποίησή του αναφορικά με το θέμα της εξεύρεσης λύσης για την ειδική εποχική άδεια υπαίθριας πώλησης που αιτούνται εδώ και χρόνια οι κερασοπαραγωγοί του χωριού.

Στη Μηλιά συζητήθηκε διεξοδικά η προοπτική αναβάθμισης του Παλαιοντολογικού Μουσείου και οι σημαντικές πρωτοβουλίες που έχει αναπτύξει ο Βουλευτής προς αυτή την κατεύθυνση και οι οποίες θα αρχίσουν να υλοποιούνται το προσεχές διάστημα.

Στο Πανόραμα οι κάτοικοι ευχαρίστησαν τον Βουλευτή για την παρέμβασή του να μην εγκατασταθούν μετανάστες σε κλειστό ξενοδοχείο του χωριού και δήλωσαν τη στήριξή τους στις προτάσεις του Βουλευτή για τη διαχείριση του μεταναστευτικού ζητήματος στα Γρεβενά.

Αντίστοιχες εκτενείς συζητήσεις είχε ο Βουλευτής και στη Σαμαρίνα, όπου οι κάτοικοι εξέφρασαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν από την εγκατάσταση μεταναστών στην περιοχή τους.

Στην Κιβωτό ο Πρόεδρος της κοινότητας έκανε ειδική αναφορά στο ζήτημα του εργόσημου για τους εποχικούς εργάτες και για τη σημαντική βοήθεια του Βουλευτή στην επίλυση αυτού του ζητήματος από την πρώτη στιγμή της εκλογής του.

Τις επόμενες ημέρες αναμένονται αρκετές πρωτοβουλίες από την πλευρά του Βουλευτή, κ. Ανδρέα Πάτση  με αφορμή τα όσα άκουσε και συζήτησε με τους συμπολίτες του κατά τη διάρκεια της περιοδείας του.

00

You May Also Like

«Δηλώσεις ζημιών καλλιέργειας φασολιών Δημοτικής Κοινότητας Άργους Ορεστικού και Τοπικών Κοινοτήτων Σπηλαίων και Λακκωμάτων από πλημμύρες »

Καλούνται οι παραγωγοί της Δημοτικής Κοινότητας Άργους Ορεστικού και των Τοπικών Κοινοτήτων…

Σπασμένο Ρόδι: Παρουσίαση του βιβλίου «Οι κρυμμένες ιστορίες πίσω από τα τραγούδια»

Σπασμένο Ρόδι: Παρουσίαση του βιβλίου «Οι κρυμμένες ιστορίες πίσω από τα τραγούδια»

Εντατικές εργασίες από το Δήμο Καστοριάς για καθημερινότητα και άνοιγμα σχολείων

  Εντατικές εργασίες από το Δήμο Καστοριάς για καθημερινότητα και άνοιγμα σχολείων

Ενημέρωση για την χρήση μουσικής ή μουσικών οργάνων στα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος

Ενημέρωση για την χρήση μουσικής ή μουσικών οργάνων στα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος

1.200 “Σχολικά Γεύματα” θα διανέμονται καθημερινά στην Π.Ε. Καστοριάς

1.200 “Σχολικά Γεύματα” θα διανέμονται καθημερινά στην Π.Ε. Καστοριάς

Ευχαριστήριο του Δήμου Καστοριάς προς όλους όσους συνέβαλαν στην επιτυχημένη διεξαγωγή των Ραγκουτσαριών

Με τη λήξη των εκδηλώσεων του εορταστικού δωδεκαημέρου 2016-2017, που κατά κοινή…

Θανάσης Μπατσόπουλος: Μνημόσυνο για τον Κώστα Μπούσιο

Πόση δύναμη και πόση ψυχική αντοχή πρέπει να διαθέτει κάποιος όταν του…

Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας και φορείς της Γούνας “ενωμένοι”, στον πόλεμο που αντιμετωπίζει ο κλάδος αλλά και ο τόπος, για την επιβίωση του.

“Ενωμένοι”, στον πόλεμο που αντιμετωπίζει ο κλάδος της γούνας αλλά και ο…

Καστοριά: Κάλεσμα συνδικαλιστικών φορέων σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας τη Δευτέρα το απόγευμα

Θλίψη και οργή για ένα προδιαγεγραμμένο και διαρκές έγκλημα