ΠΕ Καστοριάς: Ετήσια Κατάθεση Δικαιολογητικών Πολιτιστικών Σωματείων- Μόνο Κατόπιν Τηλεφωνικού Ραντεβού

 

Η Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας & Κοινωνικής Μέριμνας της ΠΕ Καστοριάς, σε συνέχεια της διαδικασίας εποπτείας των Πολιτιστικών Συλλόγων της Περιφερειακής Ενότητας Καστοριάς, σε εφαρμογή του άρθρου 29 & 30 του Ν.281/1914, όπως αυτή τροποποιήθηκε η οποία είχε καταληκτική ημερομηνία έως 31 Μαρτίου 2020, που δεν τηρήθηκε λόγω της εφαρμογής των μέτρων προστασίας από τον κορωνοϊο SARS COVID -19.

Ενημερώνει ΟΛΟΥΣ τους Πολιτιστικούς Συλλόγους του Νομού Καστοριάς για τη νέα καταληκτική ημερομηνία προσκόμισης των δικαιολογητικών στην Υπηρεσία μας έως 20/06/2020.

Τα δικαιολογητικά που απαιτούνται είναι :

  1. Αίτηση στην οποία θα γίνεται σαφής αναφορά του θέματος και των συνημμένων βιβλίων -δικαιολογητικών
  2. Υποχρεωτικά τηρούμενα βιβλία (Μητρώο μελών, Πρωτόκολλο αλληλογραφίας, βιβλίο περιουσιακών στοιχείων, βιβλίο εσόδων εξόδων, βιβλίο πρακτικών Γ.Σ, βιβλίο πρακτικών Δ.Σ).
  3. Απολογιστικά στοιχεία (οικονομικός απολογισμός προηγούμενου έτους, προϋπολογισμός νέου έτους, απολογισμός δραστηριοτήτων προηγούμενου έτους, προγραμματισμός δράσεων νέου έτους, έκθεση Ε.Ε),
  4. Φωτοαντίγραφο του πρακτικού των αρχαιρεσιών, που αφορά τη νόμιμη εκλογή του ισχύοντος Δ.Σ από το βιβλίο πρακτικών Γ.Σ(σε περίπτωση εκλογής νέου ΔΣ)
  5. Φωτοαντίγραφο του πρακτικού συγκρότησης του Δ.Σ σε σώμα, από το βιβλίο πρακτικών Δ.Σ (σε περίπτωση συγκρότησης νέου ΔΣ)

Επιπλέον επισημαίνεται ότι, πέραν του οριζόμενου χρόνου ΔΕΝ θα χορηγούνται από την υπηρεσία μας οι Βεβαιώσεις εν ενεργεία συλλόγου για οποιαδήποτε χρήση, σε συλλόγους που δεν έχουν προβεί στην εμπρόθεσμη ετήσια κατάθεση των προς έλεγχο δικαιολογητικών τους.

Η προσκόμιση των δικαιολογητικών και η παραλαβή τους προς έλεγχο, θα γίνεται ΜΟΝΟ ύστερα από τηλεφωνικό ραντεβού στο τηλέφωνο 2467350217. 

 

Για πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στη Δ/νση Δημόσιας Υγείας & Κοινωνικής Μέριμνας της ΠΕ Καστοριάς, ισόγειο, γραφείο 11, τηλέφωνο 2467350217, αρμόδιος υπάλληλος  Παγούνης Νίκος.

 

You May Also Like

Φωτορεπορτάζ απο τα εγκαίνια της 43ης Διεθνής Έκθεσης Γούνας Καστοριάς

Φωτορεπορτάζ απο τα εγκαίνια της 43ης Διεθνής Έκθεσης Γούνας Καστοριάς

Συνεχίζονται οι εργασίες του έργου  «Συντήρηση Υφιστάμενων μικρών Τεχνικών» προϋπολογισμού 200.000 ευρώ από την Π.Ε. Καστοριάς

Συνεχίζονται οι εργασίες του έργου  «Συντήρηση Υφιστάμενων μικρών Τεχνικών» προϋπολογισμού 200.000 ευρώ…

Υλοποίηση έργων 8 εκατ. ευρώ από την Π.Ε. Κοζάνης για τη ΔΕΥΑ Εορδαίας

Υλοποίηση έργων 8 εκατ. ευρώ από την Π.Ε. Κοζάνης για τη ΔΕΥΑ…

Ποιοι λαχνοί κερδίζουν-Αθλητικός Όμιλος Αντισφαίρισης Καστοριάς – ΑΟΑΚ

Ποιοι λαχνοί κερδίζουν-Αθλητικός Όμιλος Αντισφαίρισης Καστοριάς – ΑΟΑΚ

«Δηλώσεις ζημιών καλλιέργειας φασολιών – Κηπευτικών Δημοτικής Κοινότητας Άργους Ορεστικού και Τοπικών Κοινοτήτων ΑΜΜΟΥΔΑΡΑΣ, ΔΙΑΛΕΚΤΟΥ, ΚΑΣΤΑΝΟΦΥΤΟΥ, ΜΕΛΑΝΘΙΟΥ, ΣΠΗΛΑΙΩΝ ΚΑΙ ΛΑΚΚΩΜΑΤΩΝ από βροχόπτωση στις 09-09- 2016»

Καλούνται οι παραγωγοί :

ΓΕ.Π.Α.Δ.Δ.Μ.:Σαν σήμερα τραυματίστηκε θανάσιμα από πυρά ο Συνοριακός Φύλακας Ιωάννης Παμπουκίδης

Αιωνία του η μνήμη

Γ. Γρηγοριάδης: «Όλοι προσθέτουν πράσινο στον αστικό ιστό και η δημοτική αρχή Κορεντσίδη αφαιρεί»

«Ένα μεγάλο “ΓΙΑΤΙ;” πλανάται και η απάντηση της δημοτικής αρχής περί νομιμότητας του έργου δεν αρκεί»

Εργατικό Κέντρο Καστοριάς: Συναυλία Διονύση Σαββόπουλου και τη Μαρίας Φαραντούρη στην Πτολεμαΐδα για τα 100 χρόνια της ΓΣΕΕ

Εργατικό Κέντρο Καστοριάς: Συναυλία Διονύση Σαββόπουλου και τη Μαρίας Φαραντούρη στην Πτολεμαΐδα…

Συγκινεί η οδύσσεια του Νίνο- Η Καστοριά του άνοιξε την αγκαλιά της

Ανέβηκε σε μία σκεπή σπιτιού για να επιβιώσει από τις πλημμύρες στον Παλαμά Καρδίτσας