Το Σαββατοκύριακο 13-14/2/2016 πραγματοποιήθηκε το 1ο αναπτυξιακό πανελλήνιο πρωτάθλημα επιτραπέζιας αντισφαίρισης της Χ.Α.Ν. Θεσσαλονίκης και το 10ο για την φετινή χρονιά.

Σε ένα αγωνιστικό διήμερο όπου ήταν γεμάτο ενθουσιασμό, παλμό και υπέροχες παραστάσεις, το ιστορικό σωματείο της Χ.Α.Ν.Θ. τίμησε δεόντως την επιτραπέζια αντισφαίριση αποσπώντας τα καλύτερα σχόλια από τους αθλητές, προπονητές και συνοδούς των ομάδων.

Η επιβεβαίωση της τεράστιας απήχησης που παραδοσιακά σημειώνουν τα όπεν της Θεσσαλονίκης είναι το πανελλήνιο ρεκόρ συμμετοχών στο θεσμό με 314 αθλητές από συνολικά 64 σωματεία από όλη την Ελλάδα. Οι αθλητές ήταν από τα σωματεία των περιοχών: Αθήνα, Δράμα, Καβάλα, Φλώρινα, Θεσσαλονίκη, Σέρρες, Πάτρα, Πολύγυρου Χαλκιδικής, Καστοριά, Αλεξανδρούπολη, Βέροια, Λέσβο, Ορεστιάδα, Λάρισα, Βόλο, Χανιά, Έδεσσα, Κοζάνη, Ιωάννινα και Καρδίτσα.

Όσο αφορά τον Α.Σ.Μ. Καστοριάς “”Ο Κένταυρος ” συμμετείχε με τρείς αθλητές οι οποίοι πραγματοποίησαν πολύ καλές εμφανίσεις στους περισσότερους αγώνες τους κατακτώντας στο τέλος πολύ καλές θέσεις.

Πιο αναλυτικά στην κατηγορία των παμπαίδων συμμετείχαν δυο καστοριανοί αθλητές: ο Μοσχάκης Νικόλαος ο οποίος κατέκτησε την 28η θέση (σε σύνολο 61 αθλητών) με 3 νίκες και 5 ήττες . Ο αδερφός του Μοσχάκης Δημήτριος οποίος συμμετείχε για πρώτη φορά σε επίσημους αγώνες κατέκτησε την 42η θέση (σε σύνολο 61 αθλητών) έχοντας 4 νίκες και 4 ήττες.

Ο τρίτος αθλητής της καστοριανής ομάδας Βαενάς Χρήστος αγωνίστηκε στην κατηγορία των παίδων έχοντας δύσκολο όμιλο κατέκτησε την 59η θέση (σε σύνολο 84 αθλητών) έχοντας 5 νίκες και 3 ήττες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

You May Also Like

“Καταγράφουμε την ιστορία σήμερα για να μην μας διαγράψει αύριο”

Γράφει Ο Λεωνίδας Θ. Πουλιόπουλος Έχω ασχοληθεί με αρκετές βιβλιοπαρουσιάσεις, μονογραφίες, έρευνες…

ΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΟΥ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΣΤΟΝ Α.Σ. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

ΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΟΥ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΣΤΟΝ Α.Σ. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

Η Τελική φάση του Πρωταθλήματος Εφήβων της Ε.ΚΑ.Σ.ΔΥ.Μ. έφτασε.

Η Τελική φάση του Πρωταθλήματος Εφήβων της Ε.ΚΑ.Σ.ΔΥ.Μ. έφτασε.

Συμμετοχή του Α.Σ. Καστοριάς στους αγώνες Special Olympics

Ένα πολύ όμορφο Κυριακάτικο πρωινό είχαν τη χαρά να απολαύσουν οι αθλητές…

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΤΜΗΜΑΤΩΝ Α.Σ. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ-Άροσις ΣΑΒ/ΚΥΡΙΑΚΟ 8 & 9 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

Πρεμιέρα για τις ομάδες Γ΄ Εθνικής κατηγορίας πρωταθλήματος ανδρών και η ανδρική…

Το μήνυμα του Α.Σ. Παναργειακού στον  ποδοσφαιριστή Φίλιππο Αντωνόπουλο

Το μήνυμα του Α.Σ. Παναργειακού στον  ποδοσφαιριστή Φίλιππο Αντωνόπουλο