Το Σαββατοκύριακο 28-29/5/2016 πραγματοποιήθηκε στην Πιερία το 2ο συνέδριο προπονητών Βόρειας Ελλάδας, αλλά και το σεμινάριο προπονητών με θέμα τα κριτήρια επιλογής ξύλων ρακέτας και λάστιχων.

Όσο αφορά το συνέδριο υπήρξε εποικοδομητική συζήτηση και κοινοί προβληματισμοί και προτάσεις για το σήμερα και το αύριο του αθλήματος στη Βόρεια Ελλάδα. Επίσης οι προπονητές, είχαν την ευκαιρία να γίνουν δέκτες σε πολύ χρήσιμες πληροφορίες, που έδωσε ο εισηγητής του σεμιναρίου Γιόνας Βίλεν (product manager της STIGA, χορηγού εταιρείας της Ε.Φ.Ο.Επ.Α.) πάνω σε πολύ βασικό θέμα, ειδικά για τα πρώτα στάδια εξέλιξης των αθλητών. Στο συνέδριο πήραν μέρος 25 προπονητές και στο σεμινάριο 45. Ο Γκιμουρτζίνας Ιωάννης εκπροσώπησε τον Α.Σ.Μ. Καστοριάς “Ο Κένταυρος” .

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός στο κλιμάκιο επιλέκτων Βόρειας Ελλάδας Θανάσης Στάθης, ο άνθρωπος που εμπνεύστηκε και υλοποίησε τη διεξαγωγή των συνεδρίων, έδωσε όλα τα απαραίτητα στοιχεία για τις δύο εκδηλώσεις. Το συνέδριο διοργάνωσε το κλιμάκιο σε συνεργασία με την Τοπική Επιτροπή B. Ελλάδας και υπό την αιγίδα της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. και είχε θέμα «το χθες, το σήμερα και το αύριο της επιτραπέζιας αντισφαίρισης στην Β. Ελλάδα» και ήταν το 2ο συνεχόμενο, μετά το περσινό στην Καβάλα. Οι συμμετοχές προέρχονταν από τις πόλεις Γιάννενα, Βέροια, Φλώρινα, Αλεξανδρούπολη, Καστοριά, Ορεστιάδα, Κοζάνη, Βόλο και Ξάνθη. Οι σύνεδροι ήταν 29 συνολικά, καθώς πήραν μέρος επίσης ο πρόεδρος της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. Μανώλης Κολυμπάδης, ο γενικός γραμματέας και πρόεδρος της Τοπικής Επιτροπής Χρήστος Τριγωνάς, ο πρόεδρος της Τεχνικής Επιτροπής της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. Παναγιώτης Τζόβολος και φυσικά ο Θανάσης Στάθης.

Το συνέδριο παρουσίασε μεγάλο ενδιαφέρον, που οι εργασίες του έληξαν δύο ώρες αργότερα από την προγραμματισμένη λήξη. Η θεματολογία καλύφθηκε σε δύο συνεδρίες το Σάββατο 17.00-21.00 η πρώτη με αντικείμενα «το παρελθόν και το παρόν» και την Κυριακή 10.00-15.00 η δεύτερη με κουβέντα για «το μέλλον του αθλήματος στην Β. Ελλάδα».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

You May Also Like

Η αγωνιστική δραστηριότητα των τμημάτων του Α.Σ. Καστοριάς (21-22 Σεπτεμβρίου 2019)

Η αγωνιστική δραστηριότητα των τμημάτων του Α.Σ. Καστοριάς (21-22 Σεπτεμβρίου 2019)

Μέχρι την Λευκίμμη ήταν η πορεία της Καστοριάς, στο θεσμό του Κυπέλλου Ερασιτεχνών, όπου έχασε από την τοπική ομάδα με σκορ 3-0.

Μέχρι την Λευκίμμη ήταν η πορεία της Καστοριάς, στο θεσμό του κυπέλλου…

Αγωνιστική Δραστηριότητα των Τμημάτων του Α.Σ. Καστοριάς 9-10/12/2017

Αγωνιστική Δραστηριότητα των Τμημάτων του Α.Σ. Καστοριάς 9-10/12/2017

Με φανέλα Γκάλη από το «χρυσό» ’87 και τα «παγκόσμια» γάντια του Ζαμπίδη ξεκινούν οι δημοπρασίες αθλητικών ενθυμίων Ολυμπιονικών και Πρωταθλητών μας, στον αγώνα ενάντια στον κορωνοϊό

Με φανέλα Γκάλη από το «χρυσό» ’87 και τα «παγκόσμια» γάντια του…

Θερμή υποδοχή του 8ου Ολυμπιονίκη Γιάννη Χρήστου στο αεροδρόμιο ‘’ Μακεδονία ‘’ από τον Ν.Ο.Κ.

Μέλη της Διοίκησης και προπονητές του Ναυτικού Ομίλου Καστοριάς , συναθλητές, συγγενείς…

Β’ Βορράς: Δεν σταματά τίποτα την Καστοριά

Πήρε αυτό που ήθελε (75-62) η Ασπίδα στην Ξάνθη εναντίον του Φίλιππου…

Σε καλοκαιρινές διακοπές η ακαδημία του Κρόνου με γιορτή

Άλλη μια άκρως επιτυχημένη αθλητική χρονιά έφτασε στο τέλος της. Η ομάδα…

12ο Grand Prix Στίβου Άργους Ορεστικού 2017

Η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Δυτικής Μακεδονίας σε συνεργασία με την Περιφερειακή Ενότητα Καστοριάς…

Έναρξη συνεργασίας του Α.Σ.ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ με τον αθλητή Τάσο Χαρισμίδη

Η διοίκηση του Α.Σ. Καστοριάς ανακοινώνει της έναρξη της συνεργασίας με τον…