Πιο καλή η μοναξιά – Τα 6 ζώδια που απολαμβάνουν να είναι μόνα τους

Υπάρχουν διάφορα είδη μοναχικών ανθρώπων. Υπάρχουν άνθρωποι που στην πραγματικότητα προτιμούν να είναι μόνοι, αλλά μπορούν να λειτουργήσουν στο πλαίσιο μιας περιορισμένης κοινωνικής αλληλεπίδρασης.  Ένας άλλος τύπος μοναχικού ανθρώπου, είναι κάποιος που είναι ενώ είναι κοινωνικός και εξωστρεφής, ζει και χωρίς κοινωνικές αλληλεπιδράσεις. Απλώς προτιμά να είναι μόνος. Από την άλλη πολλοί εσωστρεφείς τείνουν να λαχταρούν τη μοναξιά, χωρίς να είναι απαραίτητα μοναχικοί. Ποια είναι, λοιπόν, τα ζώδια που απολαμβάνουν και αποζητούν χρόνο για τον εαυτό τους;

1. Σκορπιός

Δεν είναι ότι στους Σκορπιούς δεν τους αρέσει να περιτριγυρίζονται από ανθρώπους. Το κάνουν. Απλώς προτιμούν να βυθίζονται στις σκέψεις τους. Όταν αποκτούν εμμονή με ένα πρόσωπο ή ένα project, τείνουν να στρέφονται προς τα μέσα. Συνωμοτούν, σχεδιάζουν και συγκεντρώνονται πολύ σε αυτή την εμμονή. Έτσι τείνουν να μην αναζητούν τη συντροφιά άλλων ανθρώπων κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Τους αρέσει να μπορούν να κάθονται με τις σκέψεις τους και να τις ακούν χωρίς κανενός είδους διακοπή.

2. Παρθένος

Οι Παρθένοι είναι ένα από τα ζώδια που απολαμβάνουν να είναι κοντά σε ανθρώπους, αλλά το βρίσκουν και απίστευτα εξαντλητικό. Σίγουρα απολαμβάνουν τον χρόνο που είναι μόνοι τους. Αγαπούν να χάνουν τον εαυτό τους, γράφοντας ή κάνοντας έρευνα πάνω στα αγαπημένα τους θέματα και προσπαθούν πάντα να βελτιώσουν τον εαυτό τους. Δεδομένου ότι τείνουν να είναι ντροπαλοί και επιφυλακτικοί, εάν δεν αισθάνονται άνετα σε μια κοινωνική κατάσταση, θα προτιμήσουν να μείνουν μόνοι στο σπίτι. Εκτός εάν πιστεύουν ότι η κοινωνική εκδήλωση θα ωφελήσει τον εαυτό τους με κάποιο τρόπο. Τότε θα αναγκάσουν τον εαυτό τους να βγει έξω. Οι Παρθένοι επίσης, τείνουν να είναι απόλυτα προσανατολισμένοι στην καριέρα του, επομένως δεν είναι απίθανο να παρασυρθούν, μη συνειδητοποιώντας καν τον χρόνο που περνάνε μόνοι τους.

3. Καρκίνος

Οι Καρκίνοι αγαπούν τους ανθρώπους και τους αρέσει να διασκεδάζουν. Αλλά αν νιώθουν απογοητευμένοι ή πληγωμένοι από μια πιθανή, αρνητική μεταχείριση που έχουν βιώσει, θα αποσυρθούν στο καβούκι τους. Στους Καρκίνους αρέσει το σπίτι, επομένως το να είναι μόνοι στο σπίτι δεν είναι βάρος, αλλά κάτι που τους αρέσει. Είναι πολύ ευαίσθητοι και υπάρχουν στιγμές που ο κόσμος μπορεί να είναι ένα πολύ σκληρό μέρος για εκείνους. Δεν μπορούν να δεχτούν έναν συνεχή καταιγισμό ερεθισμάτων και αρνητικότητας και πρέπει να έχουν λίγο χρόνο με τον εαυτό τους, για να ανασυνταχθούν.

4. Ιχθύες

Στους Ιχθύς αρέσουν οι άνθρωποι, αλλά λατρεύουν να μένουν μόνοι. Περνούν πολύ χρόνο βυθισμένοι στις σκέψεις τους. Έχουν μεγάλη φαντασία και περνούν πολύ χρόνο μόνοι τους δημιουργώντας. Μπορεί να είναι τεμπέληδες, οπότε αν κάποια κοινωνική εκδήλωση συνεπάγεται να φορέσουν ρούχα και να πάνε κάπου, οι Ιχθύες θα επιλέξουν να μείνουν στο κρεβάτι και να χαλαρώσουν. Απολαμβάνουν να ασχολούνται με τα δικά τους πράγματα και να υποχωρούν στον κόσμο της φαντασίας τους. Από την άλλη, υπάρχουν στιγμές που  χρειάζονται απεγνωσμένα κάποια κοινωνική επαφή, αλλά μόλις ικανοποιηθεί αυτή η ανάγκη, μπορούν να περάσουν πολύ χρόνο μόνοι τους.

5. Αιγόκερως

Ο Αιγόκεροι είναι από τα ζώδια που μπορεί να είναι εξαιρετικά κοινωνικά το ένα λεπτό και το επόμενο, απόλυτα χαρούμενα που είναι μόνα τους. Υπάρχουν στιγμές που ένας Αιγόκερως προτιμά τη μοναξιά και επιδιώκει την ελάχιστη, δυνατή, κοινωνική αλληλεπίδραση. Είναι δύσκολο να ξέρεις πώς να υπολογίσεις τις κοινωνικές του δεξιότητες. Αυτό θα μπορούσε να οφείλεται στο γεγονός ότι καταπιάνονται με τη δουλειά τους. Ποιος έχει χρόνο για πάρτι, όταν κάνει καριέρα; Άλλες φορές πάλι, πιστεύουν πως ο μόνος ουσιαστικός χρόνος, είναι αυτός που περνάνε μόνοι τους. Η ουσία είναι ότι οι Αιγόκεροι, μπορούν να διαχειριστούν πολύ καλά το να μένουν μόνοι.

6. Υδροχόος

Οι Υδροχόοι αγαπούν τους ανθρώπους. Αλλά τους αρέσει να είναι ανεξάρτητοι και να κάνουν πράγματα μόνοι τους, ακόμα περισσότερο. Δεν έχουν κανένα πρόβλημα να ταξιδέψουν και να εξερευνήσουν νέα μέρη μόνοι τους. Μάλιστα το προτιμούν. Θέλουν να μπορούν να βλέπουν τα πράγματα που θέλουν και με τη δικούς ρυθμούς, αντί να πρέπει να λαμβάνουν υπόψη τις ανάγκες κάποιου άλλου. Είναι σε θέση να απολαμβάνουν την παρέα του εαυτού τους και δεν αισθάνονται άβολα, όταν είναι σόλο. Τείνουν να αποφεύγουν τις ομαδικές δραστηριότητες. Πράγμα που μπορεί να κάνει τους άλλους να πιστεύουν ότι είναι μοναχικοί. Όμως στην πραγματικότητα, είναι πιο άνετοι όταν απλά κάνουν τα δικά τους.

ΠΗΓΗ:https://www.ladylike.gr/

You May Also Like

«Αν μπορούσα να κάψω όλα τα λεφτά του θα το έκανα»: Η μεγάλη πικρία της Αθηνάς Ωνάση για τον παππού της όταν ήταν 13 χρονών

Ούτε τη δημοσιότητα ούτε τα λεφτά που πήρε από τον παππούς της…

Γυναικοκτονίες: Η κοινωνία δεν γνωρίζει το βάθος του προβλήματος

Table of Contents Hide Διάφορα στάδιαΛεκτικές επιθέσειςΤο Strong MeΠρόληψη έμφυλης βίαςΞεχωριστό αδίκημα,…

15 φωτογραφίες που θα σε κάνουν να αναπολήσεις τα ’80s και 90s

Table of Contents Hide 15 φωτογραφίες που θα σε κάνουν να αναπολήσεις…

Η εμπειρία της εγκυμοσύνης σε 6 τρυφερά και χαριτωμένα σκίτσα

Η εμπειρία της εγκυμοσύνης σε 6 τρυφερά και χαριτωμένα σκίτσα

Παίρνουν με τα… αυγά οι Ολλανδοί τον Μπέζος επειδή θέλει να γκρεμίσει ιστορική γέφυρα για να περάσει το νέο του κότερο

Μπλοκαρισμένο στο ναυπηγείο όπου κατασκευάστηκε παραμένει το 127 μέτρων υπερπολυτελές γιοτ του…

Σάμος – Ελικόπτερο: Το χρονικό της μοιραίας υδροληψίας

Δύο νεκροί από το τετραμελές πλήρωμα του πυροσβεστικού ελικοπτέρου που έπεσε κοντά…

Μαρία Ζαχάροβα: Οι πικάντικες φωτογραφίες της καλλονής του Ρωσικού Υπουργείου που κράζει την Ελλάδα

Μαρία Ζαχάροβα: Οι πικάντικες φωτογραφίες της καλλονής του Ρωσικού Υπουργείου που κράζει…

Ο Προφήτης Ηλίας και οι 4 ίπποι, συμβολικοί των αρετών του, που τον ανέβασαν “ως εις τον Ουρανόν”

Ο Προφήτης Ηλίας και οι 4 ίπποι, συμβολικοί των αρετών του, που…

Οι μαμάδες του Viber «εισβάλλουν» στην τάξη

«Πέρυσι θυµάµαι, όταν ήμασταν ακόμα στο νηπιαγωγείο, ένας γονιός έγραψε στο γκρουπ…