Πολωνοί εκπαιδευτικοί στον Δήμο Καστοριάς, στο πλαίσιο προγράμματος ERASMUS της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης Δυτικής Μακεδονίας

Τους εκπροσώπους του οργανισμού και εκπαιδευτικού ιδρύματος Perfect Project, με έδρα την πόλη Bialystok της Πολωνίας, υποδέχθηκε σήμερα στο Δημαρχείο ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού και Πολιτισμού, Αθανάσιος Ρήμος, παρουσία του Διευθυντή της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης, Θεόδωρου Μαρδίρη.

Στο πλαίσιο των ευρωπαϊκών προγραμμάτων Erasmus+ KA1, η Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Δυτικής Μακεδονίας θα υποδεχτεί ομάδες μαθητών και καθηγητών στις αρχές Ιουνίου, τον Σεπτέμβριο και την Άνοιξη του 2023 στην Καστοριά, προκειμένου να γνωρίσουν το εκπαιδευτικό μας σύστημα, να πραγματοποιήσουν επισκέψεις σε σχολικές μονάδες και να γνωρίσουν τον πολιτιστικό και φυσικό πλούτο της περιοχής μας.

«Είχαμε σήμερα μια πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση με τους εκπροσώπους του οργανισμού και εκπαιδευτικού ιδρύματος Perfect Project, οι οποίοι δήλωσαν ενθουσιασμένοι με την περιοχή μας.

Ως Δήμος Καστοριάς, θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε, ώστε οι μαθητές και οι εκπαιδευτικοί να αποκομίσουν τις καλύτερες εντυπώσεις. Η ανάπτυξη του εκπαιδευτικού τουρισμού είναι ένας από τους στόχους που έχουμε θέσει και με σταθερά βήματα, είμαστε βέβαιοι ότι θα τον πετύχουμε», δήλωσε ο κ. Ρήμος, συγχαίροντας τον κ. Μαρδίρη για την ανάπτυξη των εκπαιδευτικών προγραμμάτων που ανοίγουν τους ορίζοντες της περιοχής μας.

 

You May Also Like

Τραγωδία με τροχαίο στην Ιόνια Οδό: Νεκρό ζευγάρι μπροστά τα μάτια του δεκάχρονου παιδιού τους

Σοβαρό τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε στην Ιόνια Οδό, κοντά στα διόδια Τερόβου στο ρεύμα…

Νίκος Παρούσης: Ο ήρωας πιλότος που θυσιάστηκε για να σώσει εκατοντάδες παιδιά από βέβαιο θάνατο

Table of Contents Hide Έντρομοι είδαν το ΜιράζΑνέφερε βλάβη στο πηδάλιο«Πάνω από…

Τοξικά απορρίμματα στις αχανείς χωματερές της Αφρικής

Αφού πέσει η νύχτα και οι δρόμοι της αγοράς Καριακού στο Νταρ…

Συνεχίζονται οι παρεμβάσεις από την ΠΔΜ – Τμήμα Μηχανολογικού Εξοπλισμού της Π.Ε. Καστοριάς που αφορούν, κοπή κλαδιών, χόρτων και καθαρισμό βλάστησης

Συνεχίζονται οι παρεμβάσεις που πραγματοποιεί η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, με το ανθρώπινο…

Εργαστήριο Παραδοσιακής Δόμησης στα Κορέστεια Καστορίας

Πρόσκληση Συμμετοχής ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗΣ ΔΟΜΗΣΗΣ ΣΤΑ ΚΟΡΕΣΤΙΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ 30 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ…

Πυρκαγιά σε αγροτική περιοχή κοντά στην Κορησό

Μεγάλη φωτιά ξέσπασε χωρίς να γνωρίζει ακόμη κανείς τα αίτιά της την…

Νέα κινητοποίηση τη νύχτα για την αρκούδα με τα μικρά της

Η αρκούδα με τα τρία αρκουδάκια επανεμφανίστηκε τη νύχτα στη Λεωφόρο των…