Πραγματοποιήθηκε η 2η δράση αιμοδοσίας της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων  Καστοριάς

Τη Πέμπτη 21 Μαρτίου  2019, σε συνεργασία με την κινητή ομάδα αιμοληψίας του Γενικού Νοσοκομείου Καστοριάς και την υποστήριξη του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Καστοριάς, πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η 2η ομαδική εθελοντική αιμοδοσία, με σκοπό την ενίσχυση του μητρώου εθελοντών αιμοδοτών (Α.Μ 14782) της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Καστοριάς.

Η αυξημένη συμμετοχή και η θερμή ανταπόκριση των αστυνομικών υπαλλήλων, είχε ως αποτέλεσμα να συγκεντρωθούν για ακόμα μία φορά τριάντα (30) και πλέον φιάλες αίματος, που θα διατεθούν στα μέλη της Ένωσης και στις οικογένειές τους, εφόσον το έχουν ανάγκη.

Μετά την αιμοληψία έγινε ενημέρωση  από την Τεχνολόγο Παρασκευάστρια  Γαρυφαλλιά Μεσιτίδου  για τον τρόπο με τον οποίο κάποιος μπορεί να γίνει εθελοντής δότης μυελού των οστών και να σώσει τη ζωή ενός μικρού παιδιού. Παράλληλα έγινε και λήψη δείγματος σιέλου.

«Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσής μας ευχαριστεί θερμά, τον Πρόεδρο και το Δ.Σ του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Καστοριάς για την παραχώρηση του χώρου όπου πραγματοποιήθηκε η εξόρμηση, την προϊσταμένη και το προσωπικό  του τμήματος αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Καστοριάς και ιδιαίτερα τον Ιατρό – Βιοπαθολόγο Ηλία Σταμούλη και τις νοσηλεύτριες  Χαρίκλεια Έξαρχου και Καλλιόπη Γιαννακοπούλου. Επιπρόσθετα δεν μπορούμε να παραλείψουμε και όλους τους συναδέλφους και φίλους, οι οποίοι στάθηκαν για ακόμα μια φορά δίπλα μας σ΄ αυτή την πρωτοβουλία του Σωματείου μας».

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

O Πρόεδρος

ΣΠΥΡΙΔΗΣ Ιωάννης

O Γενικός  Γραμματέας

ΤΟΤΟΝΙΔΗΣ Μηνάς

 

You May Also Like

Συνεχίζονται οι παρεμβάσεις από την ΠΔΜ – Τμήμα Μηχανολογικού Εξοπλισμού της Π.Ε. Καστοριάς που αφορούν, κοπή κλαδιών, χόρτων και καθαρισμό βλάστησης

Συνεχίζονται οι παρεμβάσεις που πραγματοποιεί η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, με το ανθρώπινο…

Εργαστήριο Παραδοσιακής Δόμησης στα Κορέστεια Καστορίας

Πρόσκληση Συμμετοχής ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗΣ ΔΟΜΗΣΗΣ ΣΤΑ ΚΟΡΕΣΤΙΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ 30 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ…

Παναγία, “Η Οδηγήτρια των Οδηγών” (!). Η μοναδική εικόνα της (16ος αιών;) στην Καστοριά Του Γιώργου Τ. Αλεξίου

Παναγία, “Η Οδηγήτρια των Οδηγών” (!). Η μοναδική εικόνα της (16ος αιών;)…

Τραγωδία με τροχαίο στην Ιόνια Οδό: Νεκρό ζευγάρι μπροστά τα μάτια του δεκάχρονου παιδιού τους

Σοβαρό τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε στην Ιόνια Οδό, κοντά στα διόδια Τερόβου στο ρεύμα…

Νίκος Παρούσης: Ο ήρωας πιλότος που θυσιάστηκε για να σώσει εκατοντάδες παιδιά από βέβαιο θάνατο

Table of Contents Hide Έντρομοι είδαν το ΜιράζΑνέφερε βλάβη στο πηδάλιο«Πάνω από…