Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η ημερίδα ενημέρωσης των προγραμμάτων του «Κέλετρον Αγάπη για το Παιδί»

Με πολλή μεγάλη επιτυχία και αθρόα προσεύλευση κόσμου, πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 31Μαρτίου 2018 και ώρα 18:30, στην αίθουσα Συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Καστοριάς, η ημερίδα παρουσίασης των προγραμμάτων:

Α) «Μία Ζεστή Αγκαλιά για το Παιδί»- Ίδρυση και Λειτουργία Κέντρου Ημερήσιας Φροντίδας που υλοποιήθηκε το έτος 2017 με ιδρυτική δωρεά του ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος και χορηγία του TAP-AG.

Β) Του νέου προγράμματος «Ηλιαχτίδας Ζωής»- Πολυχώρος Δράσης και Αλλαγής για  παιδιά,εφήβους και γονείς,  που πρόκειται σύντομα να υλοποιήσει ο οργανισμός μας το έτος 2018-2019.

Ο Πρόεδρος τού Δ.Σ.  του Οργανισμού Γεώργιος Νικολόπουλος και οι εργαζόμενοι τού Οργανισμού, παρουσίασαν τα αποτελέσματα του πρώτου έργου ως επίσης έκαναν ανάλυση τις δράσεις και τα πιθανά αποτελέσματα του νέου προγράμματος.

Αξίζει να επισημανθεί πως είναι  μεγάλος ο αριθμός των ωφελούμενων οικογενειών και παιδιών που θα λάβουν κοινωνικές ωφέλειες και φροντίδα από το πρόγραμμα (230 οικογένειες με 330 ενήλικα μέλη και 540 ανήλικα παιδιά).

Επίσης ο Πρόεδρος τού Οργανισμού έκανε έκκληση στους συμμετέχοντες να υποστηριχτεί η δράση «Γίνε Νονός και Εσύ αυτό το Πάσχα» που θα διενεργηθεί απο Μ. Δευτέρα έως Μ. Πέμπτη, ως επίσης και η καμπάνια στην ιστοσελίδα του Αct4Greece της Εθνικής Τράπεζας και στα καταστήματα στην Καστοριά και στο Άργος Ορεστικό (Λογαριασμό με αριθ. 080/005933-12 (ΙΒΑΝ: GR1401100800000008000593312 / BIC: ETHNGRAA). Η καμπάνια ολοκληρώνεται στις 10 Απριλίου. Τα ποσά που θα συλλεχθούν θα στηρίξουν το πρόγραμμα «Ηλιαχτίδα Ζωής»

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία της η Βουλευτής της Ν.Δ. Μαρία Αντωνίου, ο Πρόεδρος τής ΝΟΔΕ Καστοριάς  Στέργιος Αδάμ,  η κα Χριστίνα Λαπόρδα και η κα Σουλτάνα Παπαθωμά.

Δια του Προέδρου μεταφέρθηκαν θερμοί χαιρετισμοί της Βουλευτού ΣΥΡΙΖΑ Καστοριάς Ολυμπίας Τελιγιορίδου,  του Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας  Θεόδωρου Καρυπίδη,   του Αντιπεριφερειάρχη της Π.Ε. Καστοριάς Σωτήριου Αδαμόπουλου, της Περιφερειακής Συμβούλου Αμαλίας Κούσκουρα, του Αντιδημάρχου Καστοριάς Σωκράτη Λιάνου Σωκράτη, οι οποίοι λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων δεν μπόρεσαν να παρευρεθούν στην εκδήλωση.

Ο Οργανισμός ευχαριστεί θερμά τα μέλη, φίλους, εθελοντές , υποστηρικτές , ενεργούς πολίτες της κοινωνίας της Π.Ε. Καστοριάς, οι οποίοι προσήλθαν μαζικά και με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον παρακολούθησαν την ημερίδα.

Επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ στον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Καστοριάς Ιωάννη Τόμου για την ευγενική παραχώρηση της αίθουσας του Δήμου Καστοριάς και τον κ. Ιωάννη Παπουλίδη  για την τεχνική υποστήριξη της εκδήλωσης.

You May Also Like

Υπογραφή σύμβασης για την ανάδειξη των Μοναστηριών της Δυτικής Μακεδονίας

Κασαπίδης: Η προβολή των θρησκευτικών και πολιτιστικών μνημείων θα δώσει προστιθέμενη αξία στην περιοχή

Καστοριά: Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις εν όψει της ποδηλατοδρομίας που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 31 Μαρτίου

Καστοριά: Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις εν όψει της ποδηλατοδρομίας που θα πραγματοποιηθεί την…

Ενδυναμώθηκε με τρεις ειδικευόμενους ιατρούς και δύο διοικητικούς υπάλληλους το Γενικό Νοσοκομείο Καστοριάς

Ενδυναμώθηκε με τρεις ειδικευόμενους ιατρούς και δύο διοικητικούς υπάλληλους το Γενικό Νοσοκομείο…

Συνελήφθη 43χρονος αλλοδαπός σε περιοχή της Καστοριάς, ο οποίος μετέφερε με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, παράτυπους μετανάστες

Συνελήφθη 43χρονος αλλοδαπός σε περιοχή της Καστοριάς, ο οποίος μετέφερε με Ι.Χ.Ε.…

Πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση για την κοπή της πίτας του Α.Σ. Άργους Ορεστικού

Πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση για την κοπή της πίτας του Α.Σ. Άργους Ορεστικού

Αναλυτικά τα δρομολόγια των Κινητών Αστυνομικών Μονάδων για την επόμενη εβδομάδα

Αναλυτικά τα δρομολόγια των Κινητών Αστυνομικών Μονάδων για την επόμενη εβδομάδα

Στο πλαίσιο του Θερινού Πανεπιστημίου Βυζαντινών Σπουδών στην Καστοριά, θα πραγματοποιηθεί έκθεση φωτογραφίας με θέμα «Άγιον Όρος: Κατ’ εικόνα του φωτογραφικού βλέμματος»

Στο πλαίσιο του Θερινού Πανεπιστημίου Βυζαντινών Σπουδών στην Καστοριά, θα πραγματοποιηθεί έκθεση…