Προθεσμία υποβολής δικαιολογητικών για τη συμμετοχή υποψηφίων στις προκαταρκτικές εξετάσεις των Σχολών της Ελληνικής Αστυνομίας ως 02/06/21

Σας γνωρίζουμε ότι αναρτήθηκε στο διαδίκτυο στην ιστοσελίδα της Ελληνικής Αστυνομίας: www.hellenicpolice.gr  η εγκύκλιος προκήρυξης διαγωνισμού για την εισαγωγή ιδιωτών στις σχολές Αξιωματικών και Αστυφυλάκων με το σύστημα των Πανελλαδικών Εξετάσεων του ΥΠΑΙΘ. Οι υποψήφιοι θα πρέπει να ενημερωθούν από το διαδίκτυο σχετικά με τα δικαιολογητικά και τις ημερομηνίες υποβολής τους.

Οι υποψήφιοι/ ες υποχρεούνται να υποβάλουν στo Αστυνομικό Τμήμα του τόπου κατοικίας ή διαμονής τους τα απαιτούμενα δικαιολογητικά μέχρι την ώρα 15.00 της 02-06-2021.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στα κατά τόπους Αστυνομικά Τμήματα, στις κατά τόπους Διευθύνσεις Αστυνομίας και στα τηλέφωνα 2131520327, 2131520169.

Διευκρινίζεται ότι, όσοι επιθυμούν να είναι υποψήφιοι για τις Αστυνομικές Σχολές, πρέπει υποχρεωτικά να ακολουθήσουν τις διαδικασίες της προκήρυξης του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, ανεξάρτητα αν είχαν ή όχι δηλώσει προτίμηση για τις Αστυνομικές Σχολές με την ΑίτησηΔήλωση, την οποία είχαν αποστείλει / καταθέσει στο Λύκειο τους.

Δείτε εδώ την σχετική Εγκύκλιο ΑΔΑ: ΨΔΧΟ46ΜΤΛΒ-7ΓΖ
You May Also Like

Με μεγάλη επιτυχία και συμμετοχή ολοκληρώθηκαν οι αποκριάτικες εκδηλώσεις του Δήμου Καστοριάς

Πολλές και ξεχωριστές δράσεις και εκδηλώσεις πραγματοποιήθηκαν σε διάφορα σημεία της πόλης

Στις εκδηλώσεις του Αγίου Γεωργίου και της Ζωοδόχου Πηγής παραβρέθηκε η Μαρία Αντωνίου

Στον Άγιο Γεώργιο Καστοριάς και στις πολύ όμορφες εκδηλώσεις με φαγητό, ποτό,…

“ΕΛΠΙΔΑ” ΕΣΠΑ: Εκεί που μας χρωστούσαν μας πήραν και το …βόδι!

“ΕΛΠΙΔΑ” ΕΣΠΑ: Εκεί που μας χρωστούσαν μας πήραν και το …βόδι!

ΕΡΧΕΤΑΙ το 20ο Διεθνές Χορωδιακό Φεστιβάλ Άργους Ορεστικού

Πραγματοποιείται κάθε δύο χρόνια στην πόλη του Άργους και η φήμη του…