Π.Δ.Μ.: Αξιοποίηση της περιουσίας των φορέων του Δημοσίου που καταργούνται

 

Η Διεύθυνση Εκκαθαρίσεων και Ειδικών Οικονομικών Θεμάτων-Τμήμα Β΄ του Υπουργείου Οικονομικών, στο πλαίσιο της ορθής αξιοποίησης της περιουσίας των φορέων του Δημοσίου που καταργούνται πρόκειται να αξιολογήσει αιτήματα ενδιαφερομένων φορέων για την αξιοποίηση κινητής περιουσίας ΕΟΜΜΕΧ.

 

Η καταγραμμένη περιουσία αφορά: νήματα διαφόρων χρωμάτων και ποιοτήτων, μεγάλο αριθμό κυλίνδρων χαλιών, σχέδια κυρίως λαϊκής τέχνης αποτυπωμένα σε ριζόχαρτο, εξοπλισμό λυμένων αργαλειών και λοιπών εξαρτημάτων αυτών, μηχανολογικό εξοπλισμό εργαστηρίων αργυρομεταλλουργίας, αργαλειό οριζόντιας υφαντικής – μεγάλος, αργαλειό κάθετης υφαντικής, αργαλειό μινιατούρα, ζώνη μεταλλικών κορμών, ανέμες ξύλινες, διάστρες μεταλλικές και διάφορα εργαλεία υφαντικής.

 

Η Αντιπεριφέρεια Παιδείας – Πολιτισμού – Αθλητισμού ενημερώνει τους φορείς που υπάγονται στην  αρμοδιότητά της (Δημόσιες Υπηρεσίες, ΟΤΑ και λοιπά ΝΠΔΔ και ΝΠΙΔ εποπτευόμενα από το Δημόσιο) ότι μπορούν να υποβάλλουν αιτήματα  ενδιαφέροντος στη Διεύθυνση Εκκαθαρίσεων και Ειδικών Οικονομικών Θεμάτων-Τμήμα Β΄ του Υπουργείου Οικονομικών, μέσω e-mail ([email protected]) και στα fax (2105200067 & 2105237743) το αργότερο μέχρι 25/05/2018, προκειμένου να αξιολογηθούν από την Υπηρεσία και προχωρήσει η διάθεσή τους.

 

Επισημαίνεται ότι  η διάθεση της κινητής περιουσίας του  ΕΟΜΜΕΧ θα γίνει άνευ ανταλλάγματος και το κόστος μετακίνησης θα επιβαρύνει τους αποκλειστικά τους αποδέκτες.

 

You May Also Like

“Ανθρωπογεωγραφία 1 & 2” Νικόλας Μερτζανίδης 2η ατομική έκθεση φωτογραφίας

“Ανθρωπογεωγραφία 1 & 2” Νικόλας Μερτζανίδης 2η ατομική έκθεση φωτογραφίας

Τμήμα Κτηνιατρικής Π.Ε. Καστοριάς: Πρόγραμμα Επιτήρησης και Καταπολέμησης της Λύσσας. Εμβολιασμοί κόκκινων αλεπούδων με εμβόλια- δολώματα

Περιφερειακή Ενότητα Καστοριάς

Πρόγραμμα Μητροπολίτου Καστορίας κ. Καλλινίκου, τὴν Β´ Ἑβδομάδα Νηστειῶν (Δευτέρα 25 – Κυριακή 31 Μαρτίου 2024)

Πρόγραμμα Μητροπολίτου Καστορίας κ. Καλλινίκου, τὴν Β´ Ἑβδομάδα Νηστειῶν

Τον νεοεκλεγέντα Μητροπολίτη συνεχάρη στην Ιερά Μονή Πεντέλης ο Δήμαρχος Καστοριάς

Τον νεοεκλεγέντα Μητροπολίτη συνεχάρη στην Ιερά Μονή Πεντέλης ο Δήμαρχος Καστοριάς

Σύντομα στα Super Market το εμφιαλωμένο νερό ARRENA από το Πευκόφυτο Καστοριάς

Από τις φυσικές  πηγές «Kεφαλόβρυσο» και «Mισό το Σάδι»

Μητσοτάκης: Αναστέλλονται κατασχέσεις και πλειστηριασμοί μόνο για τους ευάλωτους

Μητσοτάκης: Αναστέλλονται κατασχέσεις και πλειστηριασμοί μόνο για τους ευάλωτους