Σε ετοιμότητα ο Δήμος Καστοριάς εν όψει της νέας κακοκαιρίας

Ανοιχτές τηλεφωνικές γραμμές όλο το 24ωρο για την αντιμετώπιση των προβλημάτων

Σε ετοιμότητα είναι οι υπηρεσίες του Δήμου Καστοριάς προκειμένου να αντιμετωπιστούν όλα τα προβλήματα που ενδεχομένως θα προκληθούν από τη νέα κακοκαιρία που αναμένεται να πλήξει την χώρα από τις επόμενες ώρες.

Τα μηχανήματα αποχιονισμού βρίσκονται στις …επάλξεις ώστε να γίνουν άμεσες παρεμβάσεις στο οδικό δίκτυο σε περίπτωση χιονόπτωσης, ενώ η αντιδημαρχία Πολιτικής Προστασίας έχει φροντίσει να προμηθεύσει με αλάτι όλες τις ορεινές  Κοινότητες για την αντιμετώπιση του παγετού.

Ταυτόχρονα, ο Δήμος Καστοριάς θέτει στη διάθεση των πολιτών δύο τηλεφωνικές γραμμές στις οποίες μπορούν να επικοινωνούν για να ενημερώσουν για όποιο πρόβλημα προκύψει και χρειάζεται την παρέμβαση των υπηρεσιών.

Τα τηλεφωνικά νούμερα είναι: 24673-51113 και 6952-220372, τα οποία θα λειτουργούν όλο το 24ωρο, ενώ για πληροφορίες σχετικά με την προμήθεια αλατιού οι Δημότες μπορούν να επικοινωνούν με τους Προέδρους των Τοπικών Κοινοτήτων.

Οδηγίες Πολιτικής Προστασίας για την αντιμετώπιση των έντονων καιρικών  φαινομένων:  https://www.civilprotection.gr/el/entona-kairika-fainomena

 

You May Also Like

Συνεχίζονται οι παρεμβάσεις από την ΠΔΜ – Τμήμα Μηχανολογικού Εξοπλισμού της Π.Ε. Καστοριάς που αφορούν, κοπή κλαδιών, χόρτων και καθαρισμό βλάστησης

Συνεχίζονται οι παρεμβάσεις που πραγματοποιεί η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, με το ανθρώπινο…

Παναγία, “Η Οδηγήτρια των Οδηγών” (!). Η μοναδική εικόνα της (16ος αιών;) στην Καστοριά Του Γιώργου Τ. Αλεξίου

Παναγία, “Η Οδηγήτρια των Οδηγών” (!). Η μοναδική εικόνα της (16ος αιών;)…

Εργαστήριο Παραδοσιακής Δόμησης στα Κορέστεια Καστορίας

Πρόσκληση Συμμετοχής ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗΣ ΔΟΜΗΣΗΣ ΣΤΑ ΚΟΡΕΣΤΙΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ 30 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ…

Δυναμικό παρών του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας στην 86η Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης

Με πλήθος επίσημων παρευρισκόμενων και παρουσία των Πρυτανικών Αρχών και μελών της…