Νύχτα και κρυφά, στέλεχος και πολιτευτής της Νέας Δημοκρατίας, φρόντισε να εγγράψει το ξενοδοχείο του στην Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ, με στόχο να κάνει μπίζνες.

Αν λοιπόν θέλει η κ. Αντωνίου να είναι συνεπής στο ρατσιστικό της κρεσέντο ας διαγράψει από την ΝΔ το στέλεχος της και ας καταφερθεί εναντίον των στελεχών της ΝΔ που με γραπτές  προτάσεις τους ζητούσαν την μεταφορά προσφύγων στον νομό με στόχο να κάνουν μπίζνες.

Όπως είναι γνωστό οι νομοί Καστοριάς και Φλώρινας έχουν εξαιρεθεί από τον σχεδιασμό της κυβέρνησης για φιλοξενία προσφύγων σε στρατόπεδα ή σε καταυλισμούς.

Η Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ  στην προσπάθεια επίλυσης του προσφυγικού προβλήματος , ενοικιάζει ξενοδοχεία και σπίτια για την προσωρινή στέγαση οικογενειών που έχουν ήδη όλα τα νόμιμα χαρτιά για να χαρακτηρίζονται πρόσφυγες, μέχρι να φύγουν για τον τόπο που έχουν επιλέξει. Οι άνθρωποι αυτοί είναι πρόσφυγες πολέμου και βρίσκονται υπό την προστασία και την επίβλεψη της διεθνούς κοινότητας και του ΟΗΕ.

Αυτό το παραβλέπει η κ. Αντωνίου ή δεν το γνωρίζει ως επαγγελματίας ημιμαθής που είναι,  και  με την περίσσια αθλιότητα που την διακρίνει ξεκίνησε ένα κρεσέντο ρατσισμού και ξενοφοβίας. Καλούμε την κ. Αντωνίου να ολοκληρώσει το παραλήρημα της, καταγγέλλοντας τον Οργανισμό Ηνωμένων Εθνών και τον αρμόδιο επίτροπο μεταναστευτικής πολιτικής, στέλεχος της ΝΔ κ. Αβραμόπουλο, αποκαλύπτοντας διεθνώς το ξενοφοβικό και ρατσιστικό της πρόσωπο.

Ο λύκος μπορεί να αλλάζει το τρίχωμα του αλλά δεν αλλάζει τα χούια του. Είναι απόγονος της ίδιας συντηρητικής παράταξης όταν μετά την Μικρασιατική καταστροφή ,τα στελέχη της αποκαλούσαν τους πρόσφυγες της Μικράς Ασίας και του Πόντου, ως “Τουρκόσπορους” και με πρωτοσέλιδα των φυλλάδων που την υποστηρίζαν κραύγαζαν “βουλιάξτε τα καράβια που τους φέρνουν”.

Η κ. Αντωνίου είναι άξια συνεχιστής αυτής της ξενοφοβικής και ρατσιστικής παράταξης! Άλλωστε είναι η ίδια που πηγαίνει βολτίτσες αγκαζέ με την Χρυσή Αυγή.

123

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

You May Also Like

«Παπαρρόδεια 2023»: Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι Εκδηλώσεις Μνήμης της Μάχης του Δισπηλιού

Φέτος, συμπληρώθηκαν 82 χρόνια από την ηρωική αντίσταση ενάντια στους Γερμανούς εισβολείς στο Δισπηλιό Καστοριάς

Διαδικασία εισαγωγής μαθητών στην Α΄ τάξη του Μουσικού Γυμνασίου Καστοριάς για το σχολικό έτος 2023-2024

Οι ενδιαφερόμενοι γονείς-κηδεμόνες πρέπει να υποβάλλουν από κοινού αίτηση συμμετοχής στη διαδικασία επιλογής

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΓΩΝΑ ΠΑΙΔΩΝ ΓΙΑ ΤΗ 2Η ΦΑΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ

2η ΦΑΣΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΠΑΙΔΩΝ Ε.ΚΑ.Σ.ΔΥ.Μ. – Γ΄ΟΜΙΛΟΣ Α.Σ. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ Α΄ – Α.Ο. ΝΕΑΠΟΛΗΣ 87-19

Ἡ Ἀκολουθία τοῦ Νυμφίου στήν Ἱερά Μητρόπολη Καστορίας

Μέ τήν δέουσα ἐκκλησιαστική τάξη τελέσθηκαν καί φέτος οἱ ἀκολουθίες τοῦ Νυμφίου…