Δεκάδες εγκαταλελειμμένα αυτοκίνητα παραμένουν σε αρκετά σημεία της πόλης για μήνες και σε αρκετές περιπτώσεις για χρόνια χωρίς να υπάρχει η κατάλληλη κινητοποίηση είτε για τη μετακίνησή τους είτε για την απομάκρυνσή τους.

Την ώρα που η πόλη αντιμετωπίζει μεγάλα ζητήματα σε ότι αφορά τις θέσεις παρκινγκ, τα εγκαταλελειμμένα αυτοκίνητα έχουν αφεθεί στη μοίρα τους κάνοντας «κατάληψη» σε διάφορα σημεία και δημιουργώντας πρόβλημα στο ήδη μεγάλο ζήτημα των θέσεων στάθμευσης. Παράλληλα, η εικόνα της εγκατάλειψης είναι το λιγότερο αποκρουστική ενώ σε ορισμένες περιπτώσεις τίθεται και ζήτημα υγιεινής, καθώς αρκετά παιδιά προσεγγίζουν κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού τους αυτοκίνητα σκουριασμένα, γεμάτα απορρίμματα τα οποία είναι εστία μικροβίων και άκρως επικίνδυνα για τραυματισμό.

Για να αντιμετωπιστεί ή να ελαχιστοποιηθεί το πρόβλημα με τα εγκαταλελειμμένα αυτοκίνητα ο Δήμος Καστοριάς προχώρησε στην παρακάτω ανακοίνωση προτρέποντας τους κατόχους τους να μεταφέρουν τα αυτοκίνητα στον χώρο του Τελωνείου Καστοριάς:

Toν τελευταίο καιρό, παρατηρείται έντονα το φαινόμενο της κατοχής θέσεων παρκινγκ από εγκαταλελειμμένα αυτοκίνητα, με αποτέλεσμα να υπάρχει σοβαρό πρόβλημα χώρου στάθμευσης και αφετέρου αρκετά από αυτά να δημιουργούν εστίες μόλυνσης.

Ως εκ τούτου, παρακαλούνται οι ιδιοκτήτες των οχημάτων όπως μεταφέρουν τα οχήματα τους σε προκαθορισμένο χώρο εντός του αύλειου χώρου του Τελωνείου Καστοριάς.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

You May Also Like

Συνεχίζονται οι παρεμβάσεις από την ΠΔΜ – Τμήμα Μηχανολογικού Εξοπλισμού της Π.Ε. Καστοριάς που αφορούν, κοπή κλαδιών, χόρτων και καθαρισμό βλάστησης

Συνεχίζονται οι παρεμβάσεις που πραγματοποιεί η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, με το ανθρώπινο…

Εργαστήριο Παραδοσιακής Δόμησης στα Κορέστεια Καστορίας

Πρόσκληση Συμμετοχής ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗΣ ΔΟΜΗΣΗΣ ΣΤΑ ΚΟΡΕΣΤΙΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ 30 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ…

Παναγία, “Η Οδηγήτρια των Οδηγών” (!). Η μοναδική εικόνα της (16ος αιών;) στην Καστοριά Του Γιώργου Τ. Αλεξίου

Παναγία, “Η Οδηγήτρια των Οδηγών” (!). Η μοναδική εικόνα της (16ος αιών;)…

Τραγωδία με τροχαίο στην Ιόνια Οδό: Νεκρό ζευγάρι μπροστά τα μάτια του δεκάχρονου παιδιού τους

Σοβαρό τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε στην Ιόνια Οδό, κοντά στα διόδια Τερόβου στο ρεύμα…

Νίκος Παρούσης: Ο ήρωας πιλότος που θυσιάστηκε για να σώσει εκατοντάδες παιδιά από βέβαιο θάνατο

Table of Contents Hide Έντρομοι είδαν το ΜιράζΑνέφερε βλάβη στο πηδάλιο«Πάνω από…